![]() |
Re: caut dacia tauuuu
Cred ca e de mult la fiare vechi dupa cate zice andu:))
|
Re: caut dacia tauuuu
nu a ajuns inca la fiare vechi , am mai vazut`o si eu ... este intr`o stare jalnica !
|
Re: Diverse Discutii
care ma ajuta cu un numar de tel de la proprietar ca vreu sa discut cu el daca se poate ms mult baieti si va as fi recunoscator daca ma ajuta
|
Vezi ca esti pe forum, nu pe chat. Scrie in limba romana. Presupun ca 8 clase le-ai terminat. Incearca sa scrii conform alfabetului. Daca vrei sa-ti raspundem, trebuie sa descifram mesajul.
Nu avem numarul celui care a transformat o legenda intr-o ghena de masina...INTAI INVATA SA SCRII SI DUPA ACEEA POSTEAZA PE UN FORUM AUTO!!! MAI ALES PE UN FORUM FOARTE ACCESAT. RAMANETI LA SEMNUL "NIKE" IN GEAM DACA ATAT VA DUCE CAPUL, NU MAI POLUATI FORUMURI DE TUNING AIUREA. Daca esti in stare sa pui o intrebare, atunci suntem si noi in stare sa iti raspundem... Dar tu nici macar nu folosesti limba romana! Sper ca ai inteles ceva din acest post. Iti urez "succesuri"! |
Cine stie unde gasesc si eu dezmembrari de golf 2 in raza judetului buzau?
Exclus cele din maracineni ( niste hoti) si cel dinspre ploiesti imediat dupa pod Am auzit de la cineva ca exista undeva pe la tara o persoana care se ocupa cu golfuri dinastea mai vechi, dar am uitat total in ce localitate :oops: Dau un brifcor :-P |
Salut
Eu stau in Maracineni si cum ai zis tu....Hoti....mai bine iti iei o dacie decat sa vii aici...nici nu stie cum sa te fure mai mult:| |
Quote:
|
Dar pe cineva care dezmembreaza golfuri 3 stiti ? in buzau, si nu hotzi sa ceara cat in magazin pe piese ? :lol:
|
stie cineva vreun garaj de inchiriat prin buzau ? aprox 50-70mp ?
|
ieri in dorobanti ...o muzica dinaia ca la tara asa ... si 2 tarani cu caciuli in cap ....mda...era vorba de dacia cvm :D :D
|
Oamenii chiar sunt de la tara (Caldarasti daca nu ma insel):lol: Tatal proprietarului e electrician, lucreaza la Electrica. Pana acum n-au avut oamenii o masina cu care sa se faleasca la pitzipoance/fetele de pe marginea santului de pe ulita sau sa dea drumu` la muzica "pa sistem" sa moara flacaii din sat etc. Si acum oamenii se simt in avion cand merg cu fosta Dacie a lu` Syka:lol:
Am vazut si eu masina trecand pe langa blocul meu zilele astea. Ce mai urla Guta in ea ca "are bani si moare dusmanii"...:lol: Chiar ma uitam ce proprietari are biata masina acum. |
Masina aia trebuia sa ajunga la mine...:cry:
|
Sunt curios ce o mai fi de capu la fiesta mea . Eu i-am vandut-o unui mosulica din berca...badboy , shaved trunk, chestii ;))) .I-a placut omului ''tuningu'' :rolleyes2
|
Quote:
|
Vreau eu cate ceva de la tine:-) Iti dau un telefon azi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning