![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Frumos Jipu':-P E o piesa rara si stiu ca ai obtinut-o cu greu,dar a meritat...sincer...a meritat, ca si Navigatorul;)
Din cate am auzit 1:1 asta e o pompa de benzina pe roti...consuma de nu stii cum te cheama, cica:-P |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Nici nu m-am uitat prea mult, dar n-am mai vazut pana acum Grand Cherokee pe culoarea asta, arata foarte bine ! Detaliile ... bune, specifice AA :)
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Ford F350 Lariat - Maisto 1:18
O macheta ce o cautam de ceva vreme si pana la urma am cumparat-o in 2 variante. Cea de strada imi place mai mult, iar in viitor urmeaza sa primeasca un set de roti mai mari (tot off-road) pentru ca acestea sunt unpic subdimensionate. Quad-ul prezent in unele poze este Suzuki si este produs de Solido la scara 1:18. |
Bune de tot pozele..iar vaca e de vis surprinsa in ele:!:
Imi place mult combinatia aleasa pentru poze cu Atv-ul:!::!: |
se potriveste foarte bine cu ATV`ul, si bine ca in sfarsit ai gasit-o !
|
Nice job:!: Stii ce vreau eu de la tine? O poza cu toate pick-up-urile:twisted:
Sau si cu toate SUV-urile, de ce nu?:-P |
De cand tot iti doresti tu acest Lariat, hehe... ia uite-l cum troneaza la poze.
Ma bucur ca in sfarsit ai pus mana pe macheta, nu era un model neaparat rar, dar s-a lasat putin asteptat... nu mult ce-i drept. Astept sa prezinti macheta aceea de lux, stim noi care. Si, la fel ca Raducu_bv, o poza cu toate SUV-urile. |
1 Attachment(s)
Ma bucur ca va place si ultima prezentata. Diseara vin poze noi, insa pana atunci ... am primit azi un colet :)
|
WOW, am vazut macheta asta live! si este bestiala...
sper sa fie urmatoarea la prezentat.:dribble::dribble: |
Quote:
|
Superb!Si eu imi doresc acest model,pacat ca e realizat doar in 500 de exemplare!
Culoarea si stickerele fac deliciul oricarui fan Porsche!:D Felicitari pentru achizitie!:shock: |
Sper sa o tragi repede in poze..:lol::lol:
|
Vine curand si T2-ul la prezentat.
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:18. |
- Copyright 2026 4Tuning