![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
e cea mai desteapta treaba spusa pana acum :) cu cat esti mai rece, cu atat devii mai interesant, odata relatia consolidata |
Si atunci ce ai tu de facut
Eu nu prea am putut sa le fac pe ambele.... Sa o si iubesc si sa fiu si rece... |
Quote:
|
Quote:
|
aha..sa-mi spuna mie cineva care incearca si merge...dar parca vad ca de la prea mult rece il lasa si nici ca-l mai vrea :)))
|
nu, nu poti desigur...
doar mi-as dori sa pot, sincer sa fiu... :) |
Hmmm
asta inseamna ca nu o sa ne mearga prea bine... Ori caca ori caca... najpa |
Quote:
@aleks o parte din noi ar dori,dar cealalta parte care e mult mai slaba cedeaza...si uite asa se dezvolta suferinta... |
Viata mai usoara e clar atunci cand esti rece si toate te adora...
Ce te faci cand da virusu in tine??? |
Quote:
|
Asa...
Cu altele. :D |
Quote:
cel mai nasol in acest caz cand cunosti pe altcineva (Desi nu ai uitat pe fostu/a) si a inceput sa`ti placa noua achizitie.... incepi sa faci comparatii:| cum era...cum e... si te gandesti non-stop... asa nu uiti niciodata. |
Cel mai nasol caz????
Crezi ca e cineva care nu o compara pe cea care a iubito cu urmatoarea?? Primele 2-3 relatii sunt clar de sacrificiu din punctul meu de vedere. Ma rog la mine primele 10-15 au fost de sacrificiu :D Dar depinde de la om la om nuuu???? |
Quote:
pai da...dar pe langa ca te "sacrfici" pe tine.... o sacrifici si pe ea,mai ales daca nu stie ca de fapt e pe post de alinare.....si daca stie e rau ca nu stie ce sa faca sa fie mai bine si tie tot nu`ti convine :| sunt multe la mijloc...:| |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:42. |
- Copyright 2026 4Tuning