![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
1 Attachment(s)
... pai tu de ce crezi ca am pus pozele :twisted: ... m-am "plictisit" sa imi spuna lumea ca ma "folosesc" de ideile lor :sad:
.. si ma bucur ca nu sunt singurul "tacanit" ;) copy - paste ;) |
cat timp exista vwvortex eu zic ca nu poate nimeni sa zica ca te folosesti de ideile lui :) arata marfa masinuta spor la treaba in continuare
|
Quote:
E greu sa mai faci ceva sa nu se considere "furat" la GOLF-ul IV. Are ceva istorie de la aparitie si cred ca au incercat altii inaintea noastra sa faca cam tot ce se putea face (frumos sau urat, bun sau rau). Din pacate ne cam ramane doar sa alegem ce e mai frumos si sa punem in aplicare.;) Mult succes si ma bucur sa revad masina pe strazi! :wave::tenisclap |
Quote:
|
Degeaba exista vwwortex pentru unii... Tot la body kit-uri extravagante si eleroane viseaza!
Frumos a iesit masina! ;) |
Quote:
Frumoasa masina detii (cand eram mic visam la un Golf IV). Daca as fi avut una m-as fi simtit mandru sa arate ca a ta ;). |
geniala forma farurilor.. ceea ce se vede in exterior de fapt, ca farurile sunt tot la fel.. multa bafta in continuare.. ;)
|
Jock am vazut la multe Golfuri carligul afara si vopsit in culori aprinse.Place si la mine, ma iau dupa tine si il scot si eu afara:D:D:D
|
Foarte bine faci ;) ...eu vreau sa fac rost de unu nou nout ...are auriul ala frumos de fabrica ;)
Multumesc all :oops: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Multumesc ;) ...vorbim ..
..pe viitor urmeaza si bare transversale ...sa vad unde gasesc mai ieftin ..criza :sad: |
vrei s o faci exact cum e in poza de mai sus?
|
Nu ...doar pe jumatate ;) cui si bari ..."ieftin si urat"
|
Sa pui si sacul de cartofi sau varza sa fie si mai urata:D Glumesc evident. Ai idei foarte bune si imi place ca pui accentul pe detalii. De obicei astea fac diferentele desi asa cum s-a mai spus mai sus, la o masina comuna cu ceva ani e destul de greu sa mai iasa ceva unic daca nu-ti tragi un eleron imens sau niste bari cu plasa de prins tantari etc :D. Spor
|
Quote:
Si niste Stikere pe toata usa din fata de sus pana jos.:lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:15. |
- Copyright 2026 4Tuning