![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
Si un Logan de la mine .
Attachment 1675437 |
Quote:
@MarioCrT : E frumusica,clean.. Pacat de sticker ,numaru de inmatriculare si carbonu' ala total nereusit :-) |
Quote:
|
pattern...lasa.le'n'colo :-P
cauta si tu pe google la imagini " carbon texture " si dai overlay sau multiply la layer :rolleyes2 |
2 Attachment(s)
Hummer H2.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Boo!
Am mai facut cate una alta dar le iau pe rand... Mustang! Ii primul backround schimbat asa ca nu va luati prea tere de umbra din fata masinii! Aia o stiu :) |
virtual tuning cristy
11 Attachment(s)
salut m-am apucat si eu de vt 2Dsper sa imi iese lucrarile.audi si opel-ul corsa sunt facute azi alalante sunt facute de 2 sapt.
|
Quote:
PS: fara suparare, dar nu apreciez faptul ca mi-ai copiat ideea. Stii la ce ma refer. |
ce idee ti-am copiat????????:???:
ce decupat gresit?:???: ce textura prea mare?:???:ce blur pe prag "prea tare" ?:???: motion bluru era doar pt bg sa ii dea un efect,nu pt altceva :???: PS: eu nu folosesc aceiasi donori pt aceeasi masina (care e aproape la fel) ca la golfu' lui cass ;) tu: https://img266.imageshack.us/img266/4161/vwgolfmk4vt.jpg Ca$$ : Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Si daca tot ai intrebat ce idee ai copiat vezi mai jos (ma rog, poate nu a fost cu intentie). Daca mai ai ceva de adaugat nu o faci aici, ci pe privat. Scuzele de rigoare pentru off! |
Quote:
Eventual, dupa ce la intins pe capota, mai dai un free transfor, si bombeaza-l un pic, dupa ochi.. sa fie bine. Dar te complici, si de multe ori nu iese real, cel mai bine, cum a zis si cipskate, cauta donori cu capota de fibra de carbon si da-i overlay. :) |
1 Attachment(s)
Quote:
-roata faţă se vede ok(cu toate că este foarte ovală asta nu contează :P ) -roata spate este foarte blur ceea ce cred că nu este acelaşi donor la jante şi strică foarte mult aspectul maşinii -bad boy'ul nu prea pare realist şi nici acel carbon... Nu te supăra dar mi-am dat şi eu cu părerea , sper să n'o iei personal ! |
2 Attachment(s)
Sal sunt si eu incepator astept sfaturi si critici
si as vrea sa ma apuc de brush:D |
2 Attachment(s)
BMW E36
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
|
- Copyright 2026 4Tuning