![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
Orice motor poate fi mutat la fel ca toate piesele. Pentru motor apesi pe surubelnita si dupa apesi pe baia de ulei. Iti vor aparea niste liniute (dimensiuni) si de acolo te joci cu el cum vrei. E posibil sa nu ai Lisanty in slrr-ul tau. Daca nu merge sa ii modifici pozitia te duci si tu frumos pe VStanced, dai o cautare si il tragi imediat. Imi cer inca odata scuze ca nu ti-am dat totul la botul calului, data viitoare nu voi mai raspunde niciunei intrebari ;) Seara buna |
3 Attachment(s)
GHxOxST-E VIP motorul.
radu_cainamisir-Ai zis perfect! Honda CR-Z Time! |
Nu ma cert cu nimeni... doar am facut o observatie :)
Am cautat pe Vstanced la motoare http://vstanced.com/list.php?c=sleng Hopa! nu este. Am cautat si pe Modzona si pe GOMTEAM si nu este! Inca ceva.. am si eu Lisanty, stiu si eu sa modific pozitia unei piese, dar aici, in cazul de fata nu modificam o bara sau o oglinda, ci un bloc motor, care in SLRR (in caz ca nu stiai) daca il inclini se inclina TOT ce apartine de motor, cum ziceam si mai sus, Deci nu este inclinat cu lisanty. Nu vreau nimic la botul calului, doar ca, dupa atatea cautari am zis sa incerc si aici, ca poate, poate ma ajuta cineva. O seara buna! :) Edit- Multumesc kid. Nu ma mai obosesc sa il caut. |
Quote:
Si daca nu merge il inclini din modelul 3d si nu mai are moarte |
2 Attachment(s)
Quote:
Mi-am iesit din mana:oops: |
GHxOxST - vezi ca link`u la motor este pe GOM-Team in thread`u "Show your SLRR Rides" si nu este VIP asa cum spune Kid. A fost pus acum o saptamana sau 2 parca, cauta si tu.
|
Quote:
Iti las eu un link . ;) Si cum a zis radu daca motorul sta prea sus in ajustezi cu lisanty , dai pe baia de ulei . http://www33.zippyshare.com/v/52970916/file.html |
4 Attachment(s)
TOYOTA STARLET KP61
|
2 Attachment(s)
ALB-NEGRU
Attachment 2801468Attachment 2801469 Kid- nu sunt fan ps :D:lol: Is de acord cu Thomas - de ce tot spuneti ca toate modurile is W.I.P. ma?:???: |
Multumesc foarte mult thomas_slrr. :)
Raman dator! |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
Cateva poze: |
3 Attachment(s)
Ceva diferit , spun eu .. :-)
|
Quote:
Eu si acum rad=)))) |
2 Attachment(s)
Din nou pe felie! :peace:
E tot ce va pot arata, maine SPER sa am toate piesele la locul lor si color toate, pana atunci ma bucur de un sasiu cu interiorul lui :) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning