![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
scion...astept comentarii pentru mici retusuri...
|
1 Attachment(s)
Reformulez:
Uite-te la liniile astea 2 albe (trebuiau sa fie paralele sau in cel mai rau caz daca tii pe stanceworks sau hellaflush unghiul trebuia sa fie invers la cea din fata) Stanceworks ii una...ce ai facut tu ii cu totul altceva (la tine arata de parca freaca janta in aripa, si ma repet "stiu ca inseamna Hellaflush sau Stance") Pleoapa aia nu arata rupta ci pur si simplu arata de parca ai scapat eraserul in ea (no offence). Sfat personal...nu te enerva daca altii iti dau sfaturi. Suntem aici TOTI incepatori, inclusiv tu, si iti pot demonstra la orice ora asta. |
Quote:
Gj. |
2 Attachment(s)
Hai sa pun si eu una...Rog sugestii pentru backround chiar si pe PM.
|
Quote:
si nu ma enervez ca imi dau sfaturi, dar se mai gasesc unii care nau nici o treaba |
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
1 Attachment(s)
originalul e mai sus
|
wow...juunior...u just stepped your game up :D suuper tare, bravo!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
on topic : clar se putea mai bine :lol: (am vrut sa par rautacios). Clar mergea putina culoare ,mi se pare putin exagerat contrastul intre alb si negru. La far ,puteai sa mai lucrezi putin ,la detalii in general, pertotal arata foarte bine ,ideea in sine a masinii e peste asteptarile mele fata de un pusti de 11 ani :lol: bvoo |
Quote:
|
multumesc tuturor =d
|
eu unu astept o final verision de la masina asta.. cu faru' lasa ca iti arat eu pe mess ce si cum sa faci;) bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:02. |
|
- Copyright 2026 4Tuning