Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Manson 19-09-10 21:13

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
scion...astept comentarii pentru mici retusuri...

mytza_toxic 19-09-10 23:41

1 Attachment(s)
Reformulez:
Uite-te la liniile astea 2 albe (trebuiau sa fie paralele sau in cel mai rau caz daca tii pe stanceworks sau hellaflush unghiul trebuia sa fie invers la cea din fata)
Stanceworks ii una...ce ai facut tu ii cu totul altceva (la tine arata de parca freaca janta in aripa, si ma repet "stiu ca inseamna Hellaflush sau Stance")
Pleoapa aia nu arata rupta ci pur si simplu arata de parca ai scapat eraserul in ea (no offence).

Sfat personal...nu te enerva daca altii iti dau sfaturi.
Suntem aici TOTI incepatori, inclusiv tu, si iti pot demonstra la orice ora asta.

mytza_toxic 19-09-10 23:46

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 3669241)

Foarte ok mai putin partea inferioara a pragurilor (is un pic in valuri).
Gj.

mytza_toxic 20-09-10 00:25

2 Attachment(s)
Hai sa pun si eu una...Rog sugestii pentru backround chiar si pe PM.

TFK 20-09-10 06:46

Quote:

Originally Posted by mytza_toxic (Post 3669615)
Reformulez:
Uite-te la liniile astea 2 albe (trebuiau sa fie paralele sau in cel mai rau caz daca tii pe stanceworks sau hellaflush unghiul trebuia sa fie invers la cea din fata)
Stanceworks ii una...ce ai facut tu ii cu totul altceva (la tine arata de parca freaca janta in aripa, si ma repet "stiu ca inseamna Hellaflush sau Stance")
Pleoapa aia nu arata rupta ci pur si simplu arata de parca ai scapat eraserul in ea (no offence).
Sfat personal...nu te enerva daca altii iti dau sfaturi.
Suntem aici TOTI incepatori, inclusiv tu, si iti pot demonstra la orice ora asta.

am inteles faza cu cauciucul si problema este monitorul meu, am dat brigthness'u mai mare la poza si am vazut :)
si nu ma enervez ca imi dau sfaturi, dar se mai gasesc unii care nau nici o treaba

daf16 20-09-10 10:39

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 3669241)

imi dai si mie donorul de la jenti pls

vali_iceman 20-09-10 15:33

1 Attachment(s)
:arrow::arrow:

TFK 20-09-10 20:39

1 Attachment(s)
originalul e mai sus

HoricutzWSR 20-09-10 20:50

wow...juunior...u just stepped your game up :D suuper tare, bravo!

cipskate69 20-09-10 21:43

Quote:

Originally Posted by TFK (Post 3671833)
originalul e mai sus

si virtual tuningul unde e ?:rolleyes2 (asta e altceva..photo manipulation..nu vt :rolleyes2 )

CrazyMan 20-09-10 21:55

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 3672061)
si virtual tuningul unde e ?:rolleyes2 (asta e altceva..photo manipulation..nu vt :rolleyes2 )

Si copy-paste e considerat vt ... zic eu (parerea mea ... HAC !). Oricum c/p, virtual tuning, photo manipulation, oricum ati numi-o, concluzia e aceeasi: lucrarea e foarte reusita. Felicitarile mele , TFK. Am mai zis , si probabil o voi mai zice: tine-te de treaba si vei ajunge departe!

keemo 21-09-10 01:53

Quote:

Originally Posted by TFK (Post 3671833)
originalul e mai sus

pentru varsta pe care o ai ,e extraordinar de bine ,altii de varsta ta habar n-au ca roata e rotunda si tu ai destula cultura / cunostinte ,etc ,etc despre masini / tuning / virtual tuning cat unul de 20+ . Numai respect din partea mea ,tine-te de treaba.

on topic : clar se putea mai bine :lol: (am vrut sa par rautacios). Clar mergea putina culoare ,mi se pare putin exagerat contrastul intre alb si negru. La far ,puteai sa mai lucrezi putin ,la detalii in general, pertotal arata foarte bine ,ideea in sine a masinii e peste asteptarile mele fata de un pusti de 11 ani :lol:

bvoo

krysty_kry 21-09-10 06:04

Quote:

Originally Posted by keemo (Post 3672492)
pentru varsta pe care o ai ,e extraordinar de bine ,altii de varsta ta habar n-au ca roata e rotunda si tu ai destula cultura / cunostinte ,etc ,etc despre masini / tuning / virtual tuning cat unul de 20+ . Numai respect din partea mea ,tine-te de treaba.

on topic : clar se putea mai bine :lol: (am vrut sa par rautacios). Clar mergea putina culoare ,mi se pare putin exagerat contrastul intre alb si negru. La far ,puteai sa mai lucrezi putin ,la detalii in general, pertotal arata foarte bine ,ideea in sine a masinii e peste asteptarile mele fata de un pusti de 11 ani :lol:

bvoo

deci poza asta e prea tare.....n ma asteptam la asa ceva.......ar fi o idee sa te tii de treaba,sa faci candva un profit din asta.....nu doar de placere,,,,,,,,,,,bravo

TFK 21-09-10 06:47

multumesc tuturor =d

Manson 21-09-10 14:40

eu unu astept o final verision de la masina asta.. cu faru' lasa ca iti arat eu pe mess ce si cum sa faci;) bafta

All times are GMT +2. The time now is 09:02.

- Copyright 2026 4Tuning