![]() |
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
facuta in juma de ora;)... altii s-au chinuit 40 de ani;)
|
@frost_dani - ideea e super cu body kittul asta, dar jantele par cam micute, vb lu patritou de golf si tot vorba lu iai uitat pasa, umbra eu nu o vad, mie im jantele im par si cam strambe si cam luminate, si nu stiu ce sa zic de imbinarea cu lampa farului pare ireala
@yakone - hmmmmmmmmm, se putea mai mult, misto ideea dar parca are jantele strambe sau mi se pare mie? zi-mi si mie cum ai scos bara ca vreau si eu sa o scot la o masina ;) @N1ghtG3o - e blurry toata masina de la capota in jos, priza de are de pe bot nu e centrata si e blurry, imbinarile se vad prost(blurry) si parca vad dif de nuanta si de nivel la imbinari @ace axel - e de curse si baba :lol: ;) crede-ma ca si mosu tot alb-negru e ;) e facuta asa la caterinca, de fapt am incercat ideea unui prieten de a pune 2 tone colour pe traby ;) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
cum sa pui dolce&gabbana ? lasa-ne si lasa-te ma nene ma... |
Se vede ca te-ai chinuit 30 de minute:lol: .......nu te GRABI! Incearca sa iti iei o imagine calitativa....nu un cacat de poza pe care sa o faci! ;) Si mai multe modificari unpic! ;)
|
Quote:
|
offtopic...
sti cine ii pustiu?;).....nu mai judecati oamenii dupa varsta:(...... |
2 Attachment(s)
salutari un jetta...am si eu problema,in apa se vede masina originala nu cea modificata...cum as putea sa pun si acolo modificarile facute?
|
Quote:
|
mersi pentru sfat REME...am sa incerc sa fac asa cum ai zis tu,sper sa imi iasa asa cum doresc...ca asa e nasola
|
under vt : masina merje fara shofer:-)
vlad_4tuning : carbonu e mai mare pe oglinzi si pe prelungirea de la bara si pe aripa e mai mic ,tre sa fie la fel peste tot;) |
2 Attachment(s)
Un astra gsi .....
|
Quote:
|
stai usor zmeule...tu chiar nu vezi k toata lumea te ia la misto si nu te baga in seama?? :rolleyes2 tu esti ala care se baga k musca in lapte pe toate topicurile cu sfaturi inutile despre subiecte pe care nici nu le cunosti...da tu te bagi ca un catar inainte :rolleyes2
revizuieste-ti comportamentul si scoate repede filtrul ala sport de la masina ta diesel si pune niste pedale sau un volan sport k iti da putere mai mare :lol: |
Quote:
|
farurile sunt in jos....nuj cum sa zic...si jantele plate .... si faci multe masini...nu t mai chinui sa faci multe...fa una si misto....
|
1 Attachment(s)
un seat leon... capota stiu ca e la fel ca a lui manson da mia placut cum arata...asa ca sper ca nu s-a suparat:D
|
metal_militia du prea le dai cu comenturile...la fiecare ceva nu e bine......bine ca tu esti Advanced aici da Novice pe alt forum ;) Hai lasa chestiile astea pt k doar dak esti in VT si in Design Team nu te face dumnezeul VT-ului! :evil: Fara suparare da asta e adevaru!
__________________________________________________ _ Ceau all! Astai un render...8 ore nonstop...obosit... Schita: http://i11.tinypic.com/2hg5lxe.jpg Render: http://i13.tinypic.com/2wmgvev.jpg _______________________ Sepr sa comenteze cineva si la mine...nu toti ciudosii k eu nu stiu si eu da! Am primit si eu doua comentarii la alea doua masini da aia din VT si Design Team toata lumea:"ooo ala asha....ala asha" de park or facut masina pt ferrari! :lol: Scuze da noah...trebua sa fie spus.....Ciao all! ;) |
Quote:
|
DjVictor ... jantele mi se par cam plate ... geamurile sunt innegrite doar pe o parte ... farurile mi se par cam ciudate si de proasta calitate ...
Smo|<e ... spoileru are nistereflexii ciudate ... gurile de aerisire mici dp spoiler nu au aceeasi forma ... AR07RPR_bogdi92 ... respect pt munca depusa (nu vad greseli) ... dar doar atat ... felu in care te comporti lasa de dorit ... |
2 Attachment(s)
nou lambo...brush:rolleyes2 la spoiler acolo unde vine mai stramb mia fost lene sa mai refac:D
|
Quote:
asteptam cu un deosebit interes urmatoarea masina pe care sper din tot sufletul sa pui sigla de la nike ... dispari |
frost_dani ... f misto ... o lucrare reusita ... singuru lucru pe care il vad e o pata de albeata in partea de sus a aerisirii laterale care e si pe masina originala ... in rest e ok ...
|
2 Attachment(s)
masina cu care m-am inscris in concurs....vreau cat mai multe comentarii :lol:
|
vlad_4tuning ... se vede diferenta de culoare la prag ...
|
Frost_dani! Bravo pentru brush! Foarte reusit, si designul e de bun gust DAR imaginile nu prea au calitate...cred si sper ca de la resize.....nu caia i lucrat tu la asha ceva :lol: ! Frumos! BV! :peace:
Vlade....la tine imi place designul, jantele sunt bine alese, da nu prea au calitate! Spoilerul ii fain! Incearca sa lucrezi cu imagini mai clare si de calitate ;) ! In rest totul bine si frumos! Imi pare rau pt comportament, si tineti-o tot asha! Ciao! ;) |
2 Attachment(s)
Sunt nou pe acii .. am facut un AYGO ,:-P nu l-am tunat mult, ca e o masina mik
|
Leul ... se vad urme unde ai scos maneru spate ... ceva blurr pe la pleoape ... bafta in continuare ... o lucrare bunicica pt un incepator ...
|
Merci , am lucrat cu brushu pe la pleoape si la spate unde i-am acoperit manerul usii....
|
2 Attachment(s)
O tigra ... :oops:
|
Leul ... eu te-as sfatui sa nu mai folosesti palasa aia ... e destul de greu s-o faci sa para realista (umbre, reflexii) ... jantele au niste reflexii prea puternice pt background ... janta spate pare cam "adinca" iar caciucu are dimensiunile originale ... trebuia sa-l latesti si tu un pic ...
|
2 Attachment(s)
Please :arrow: Masina care am puso si la aer proaspat :D pt inscriere :oops:
|
mare chestie nu ai facut...ai coborat garda la sol...ai marit aerisirile laterale...ploapele hmmm cva nu e in regula....si gaura aia imensa din mijloc nush unii din voi aveti o boala sa faceti la a3-u asta ditamai gauroiu....
|
Alta idee nu mia venit pe moment :rolleyes2
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
. . . . . .
|
leul : la aygo janta spate e blurry
pointmaster : nai umbra la badboy e numa o dunga neagra . in rest e tare ;) |
PointMaster ... mie unu imi place fara umbra pe far ... decat una prost facuta mai bine lasi fara ... fata arata bine ... dar pe lateral e ireala ... adik unde era ornamentu de plastic e o dunga care nush ce vrea sa semnifice ... la prag nu-mi dau seama ce forma vrea sa aiba (bine imi dau seama :P da e facut ireal) ... plus ca nu are reflexii ...
|
pointmaster...cred ca la capota ar merge ceva in genul: http://www.photoshopedup.com/forum/viewtopic.php?t=6644
asa cum e, mie cel putin imi da senzatia ca are 2 capote.....una care e scoasa si una care este formata din ramasitele celei vechi...... p.s. mijto motor de viper:P |
3 Attachment(s)
Pt o mica poveste ( https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/28622-inceput-virtual-tuning.html ). Masinile ( SUNT INCEPATOR !!! )
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
- Copyright 2026 4Tuning