Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Yackone 05-12-06 10:04

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
facuta in juma de ora;)... altii s-au chinuit 40 de ani;)

Reme 05-12-06 11:45

@frost_dani - ideea e super cu body kittul asta, dar jantele par cam micute, vb lu patritou de golf si tot vorba lu iai uitat pasa, umbra eu nu o vad, mie im jantele im par si cam strambe si cam luminate, si nu stiu ce sa zic de imbinarea cu lampa farului pare ireala
@yakone - hmmmmmmmmm, se putea mai mult, misto ideea dar parca are jantele strambe sau mi se pare mie? zi-mi si mie cum ai scos bara ca vreau si eu sa o scot la o masina ;)
@N1ghtG3o - e blurry toata masina de la capota in jos, priza de are de pe bot nu e centrata si e blurry, imbinarile se vad prost(blurry) si parca vad dif de nuanta si de nivel la imbinari
@ace axel - e de curse si baba :lol: ;) crede-ma ca si mosu tot alb-negru e ;) e facuta asa la caterinca, de fapt am incercat ideea unui prieten de a pune 2 tone colour pe traby ;)

Reme 05-12-06 11:48

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by vlad_4tuning (Post 648143)
masina de la concurs:rolleyes2 :rolleyes2

ps: stiu de antena...cand am schimbat background-u am taiat-o si am uitat s-o fac la loc

vlad_4tuning - e bine, doar o chestie nu o inteleg la imbinare chestiileor alea de pe capota si antena aia stock antena cred ca mergea scoasa si alea parca sunt puse pe sticla ;)

EvLSant0S 05-12-06 12:03

Quote:

Originally Posted by DjVictor (Post 646148)
.......................

cum sa pui ma asa flacari pe masina ?
cum sa pui dolce&gabbana ?
lasa-ne si lasa-te ma nene ma...

Bejdesign 05-12-06 13:17

Se vede ca te-ai chinuit 30 de minute:lol: .......nu te GRABI! Incearca sa iti iei o imagine calitativa....nu un cacat de poza pe care sa o faci! ;) Si mai multe modificari unpic! ;)

Yackone 05-12-06 13:22

Quote:

Originally Posted by AR07RPR_bogdi92 (Post 648813)
Se vede ca te-ai chinuit 30 de minute:lol: .......nu te GRABI! Incearca sa iti iei o imagine calitativa....nu un cacat de poza pe care sa o faci! ;) Si mai multe modificari unpic! ;)

pustiu...nu esti tu in masura sa-mi spui tu mie ce sa fac;)

vlad_VSV 05-12-06 14:33

offtopic...

sti cine ii pustiu?;).....nu mai judecati oamenii dupa varsta:(......

Under VT 05-12-06 15:02

2 Attachment(s)
salutari un jetta...am si eu problema,in apa se vede masina originala nu cea modificata...cum as putea sa pun si acolo modificarile facute?

Reme 05-12-06 15:10

Quote:

Originally Posted by Under VT (Post 648929)
salutari un jetta...am si eu problema,in apa se vede masina originala nu cea modificata...cum as putea sa pun si acolo modificarile facute?

pai iei tot ceea ce ai facut si intorci invers si scazi opacitatea cred ca asa ar merge cel mai bine si putin din efecte yo asa as zice! ;) oricum da bine masina! detalii bune, oki! ;)

Under VT 05-12-06 15:17

mersi pentru sfat REME...am sa incerc sa fac asa cum ai zis tu,sper sa imi iasa asa cum doresc...ca asa e nasola

AdY9005 05-12-06 16:06

under vt : masina merje fara shofer:-)
vlad_4tuning : carbonu e mai mare pe oglinzi si pe prelungirea de la bara si pe aripa e mai mic ,tre sa fie la fel peste tot;)

DjVictor 05-12-06 16:49

2 Attachment(s)
Un astra gsi .....

DjVictor 05-12-06 16:58

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 648740)
cum sa pui ma asa flacari pe masina ?
cum sa pui dolce&gabbana ?
lasa-ne si lasa-te ma nene ma...

Masina o fac cum vreau io , ma , nu cum vrei tu .. clar ? Te bagi ca musca-n lapte ...

metal_militia 05-12-06 17:05

stai usor zmeule...tu chiar nu vezi k toata lumea te ia la misto si nu te baga in seama?? :rolleyes2 tu esti ala care se baga k musca in lapte pe toate topicurile cu sfaturi inutile despre subiecte pe care nici nu le cunosti...da tu te bagi ca un catar inainte :rolleyes2

revizuieste-ti comportamentul si scoate repede filtrul ala sport de la masina ta diesel si pune niste pedale sau un volan sport k iti da putere mai mare :lol:

Reme 05-12-06 17:09

Quote:

Originally Posted by DjVictor (Post 649055)
Un astra gsi .....

mie imi dau senzatia de jante plate, farurile strambe si cam dau prost pe masina

Manson 05-12-06 18:37

farurile sunt in jos....nuj cum sa zic...si jantele plate .... si faci multe masini...nu t mai chinui sa faci multe...fa una si misto....

Smo|<e 05-12-06 18:38

1 Attachment(s)
un seat leon... capota stiu ca e la fel ca a lui manson da mia placut cum arata...asa ca sper ca nu s-a suparat:D

Bejdesign 05-12-06 18:50

metal_militia du prea le dai cu comenturile...la fiecare ceva nu e bine......bine ca tu esti Advanced aici da Novice pe alt forum ;) Hai lasa chestiile astea pt k doar dak esti in VT si in Design Team nu te face dumnezeul VT-ului! :evil: Fara suparare da asta e adevaru!

__________________________________________________ _

Ceau all!

Astai un render...8 ore nonstop...obosit...

Schita: http://i11.tinypic.com/2hg5lxe.jpg

Render: http://i13.tinypic.com/2wmgvev.jpg

Sepr sa comenteze cineva si la mine...nu toti ciudosii k eu nu stiu si eu da! Am primit si eu doua comentarii la alea doua masini da aia din VT si Design Team toata lumea:"ooo ala asha....ala asha" de park or facut masina pt ferrari! :lol:

Scuze da noah...trebua sa fie spus.....Ciao all! ;)

Gabi 05-12-06 18:54

Quote:

Originally Posted by AR07RPR_bogdi92 (Post 649261)
[...] Sepr sa comenteze cineva si la mine...nu toti ciudosii k eu nu stiu si eu da! [...]

Baiatu', eu nu stiu cine esti (desi altii se pare ca stiu) si, sincer sa fiu, nici nu ma intereseaza. Imi place cum lucrezi, dar asta nu inseamna ca tre' vii sa ne iei pe toti in ****, intelegi matale ? Ia-o piano, pentru ca atata timp cat iti pui o lucrare la comentat, iti asumi riscu' de-a primi si laude si critici.

patriotu90 05-12-06 19:32

DjVictor ... jantele mi se par cam plate ... geamurile sunt innegrite doar pe o parte ... farurile mi se par cam ciudate si de proasta calitate ...
Smo|<e ... spoileru are nistereflexii ciudate ... gurile de aerisire mici dp spoiler nu au aceeasi forma ...
AR07RPR_bogdi92 ... respect pt munca depusa (nu vad greseli) ... dar doar atat ... felu in care te comporti lasa de dorit ...

frost_dani 05-12-06 19:56

2 Attachment(s)
nou lambo...brush:rolleyes2 la spoiler acolo unde vine mai stramb mia fost lene sa mai refac:D

EvLSant0S 05-12-06 20:02

Quote:

Originally Posted by DjVictor (Post 649064)
Masina o fac cum vreau io , ma , nu cum vrei tu .. clar ? Te bagi ca musca-n lapte ...

asa e , ai dreptate, ce e drept.. ai gusturi .. ..
asteptam cu un deosebit interes urmatoarea masina pe care sper din tot sufletul sa pui sigla de la nike ...
dispari

patriotu90 05-12-06 20:04

frost_dani ... f misto ... o lucrare reusita ... singuru lucru pe care il vad e o pata de albeata in partea de sus a aerisirii laterale care e si pe masina originala ... in rest e ok ...

vlad_VSV 05-12-06 21:11

2 Attachment(s)
masina cu care m-am inscris in concurs....vreau cat mai multe comentarii :lol:

patriotu90 05-12-06 21:16

vlad_4tuning ... se vede diferenta de culoare la prag ...

Bejdesign 05-12-06 21:25

Frost_dani! Bravo pentru brush! Foarte reusit, si designul e de bun gust DAR imaginile nu prea au calitate...cred si sper ca de la resize.....nu caia i lucrat tu la asha ceva :lol: ! Frumos! BV! :peace:

Vlade....la tine imi place designul, jantele sunt bine alese, da nu prea au calitate! Spoilerul ii fain! Incearca sa lucrezi cu imagini mai clare si de calitate ;) ! In rest totul bine si frumos!

Imi pare rau pt comportament, si tineti-o tot asha! Ciao! ;)

Leul 06-12-06 07:27

2 Attachment(s)
Sunt nou pe acii .. am facut un AYGO ,:-P nu l-am tunat mult, ca e o masina mik

patriotu90 06-12-06 07:42

Leul ... se vad urme unde ai scos maneru spate ... ceva blurr pe la pleoape ... bafta in continuare ... o lucrare bunicica pt un incepator ...

Leul 06-12-06 07:48

Merci , am lucrat cu brushu pe la pleoape si la spate unde i-am acoperit manerul usii....

Leul 06-12-06 09:01

2 Attachment(s)
O tigra ... :oops:

patriotu90 06-12-06 09:11

Leul ... eu te-as sfatui sa nu mai folosesti palasa aia ... e destul de greu s-o faci sa para realista (umbre, reflexii) ... jantele au niste reflexii prea puternice pt background ... janta spate pare cam "adinca" iar caciucu are dimensiunile originale ... trebuia sa-l latesti si tu un pic ...

Barum 06-12-06 09:37

2 Attachment(s)
Please :arrow: Masina care am puso si la aer proaspat :D pt inscriere :oops:

ra2 06-12-06 10:36

mare chestie nu ai facut...ai coborat garda la sol...ai marit aerisirile laterale...ploapele hmmm cva nu e in regula....si gaura aia imensa din mijloc nush unii din voi aveti o boala sa faceti la a3-u asta ditamai gauroiu....

Barum 06-12-06 10:44

Alta idee nu mia venit pe moment :rolleyes2

ra2 06-12-06 11:31

Quote:

Originally Posted by Barum (Post 650178)
Alta idee nu mia venit pe moment :rolleyes2

pe viitor incerca cva mai finutz:peace:

PointMaster 06-12-06 15:13

2 Attachment(s)
. . . . . .

AdY9005 06-12-06 15:59

leul : la aygo janta spate e blurry
pointmaster : nai umbra la badboy e numa o dunga neagra . in rest e tare ;)

patriotu90 06-12-06 18:23

PointMaster ... mie unu imi place fara umbra pe far ... decat una prost facuta mai bine lasi fara ... fata arata bine ... dar pe lateral e ireala ... adik unde era ornamentu de plastic e o dunga care nush ce vrea sa semnifice ... la prag nu-mi dau seama ce forma vrea sa aiba (bine imi dau seama :P da e facut ireal) ... plus ca nu are reflexii ...

Trickz 06-12-06 18:36

pointmaster...cred ca la capota ar merge ceva in genul: http://www.photoshopedup.com/forum/viewtopic.php?t=6644
asa cum e, mie cel putin imi da senzatia ca are 2 capote.....una care e scoasa si una care este formata din ramasitele celei vechi......
p.s. mijto motor de viper:P

wlady 06-12-06 18:41

3 Attachment(s)
Pt o mica poveste ( https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/28622-inceput-virtual-tuning.html ). Masinile ( SUNT INCEPATOR !!! )

All times are GMT +2. The time now is 08:29.

- Copyright 2026 4Tuning