![]() |
Re: Constanta - Accidente
|
Quote:
|
E ok Alex aseara am fost acolo era pe la cap lovit cam atata
|
No Offense...dar Doamna cu Audi in care a intrat inconstientul ala e o prietena buna de familie, si e matusa unui prieten foarte bun. Saraca femeie n-avea nici o vina... Are masina dauna din cauza unui neavizat care a uitat sa mai ia picioru de pe acceleratie (unii martori spunand ca s-a si ciocnit usor cu celalalt autoturism cu care facea liniuta). In orasu asta a ajuns greu sa mai si conduci, riscand sa te omoare vreunu... Apropo aici si de accidentu de la UMC...
|
http://reporterntv.ro/stire/un-barba...er-beat-update
de astia ce mai ziceti ? puteam sa fim oricare dintre noi ... in drum spre friends de la facultate etc |
Quote:
|
scaun electric merita asta.flegma societatii.omu` ala pe care el l-a omorat(numai din cauza ca el e un distrus si drogat)era un om de nota 10.am jucat 4 ani de zile sub antrenoratul lui si niciodata nu cred ca am auzit vreo vorba rea de la el sau despre el.
nici nu mai am cuvinte...Odihneste-te in pace Domn`Profesor! |
Eventual scaunu electric pentru oricine e depistat la volan cu alcoolemie peste 0.5 si am rezolva multe probleme, am scapa de multe lepre din orasu asta ;)
|
a pus`o rau de tot...
update la stire se pare ca pe langa ca era troscanit...mai avea consumase si cocaina si ceva asemanator canabisului |
astia sunt nenorociti care ne vor omora si pe noi pe strada pe trotuar la volanul masinilor noastre mai amarate.Ce putem face noi amarati ?
Pe Tomis toata ziua vezi comunitari lingand bordurile pline de rahat si arestand oameni nevinovati,atat stiu comunitari astia. Ce masuri se vor lua va spun eu si mai multi comunitari pe tomis la lins borduri si cateva razi facute pe soselele Constantei de catre marea politie rutiera dupa care pauza ca au furat prea multa benzina si nu mai au cu ce iesi prin oras. |
se pare ca taticu este judecator HAI LIBERARE ca mortu era de vina ce cauta el la ora aia afara din casa nu stia ca aia era ora la care drogati conduc orasu
condoleante familiei |
1 Attachment(s)
acum cāteva minute zona far, e90 a intrat īntr-un autobuz 101, bmw daună totală, autobuzul foarte puţin strānbă partea din spate....
|
ala nu e e90
|
Constanta - Accidente
La cat mai multe seria 5 facute praff si asa sa umplut orasu , bine ca nu era seara ca intelegeam de ce ar fi facut accident toti baietii o ard in arfe angel eyes si proiectoare o sa vina un tataie taximetrist si numa becurile lui nu o sa le vada
|
tipic romanesc
|
am scris greşit.. :D E60....
|
|
Accident in Mamaia la PESTE 200KM/H...
http://www.reporterntv.ro/stire/fiul...ident-rutier-1 si http://stirileprotv.ro/stiri/actuali...-240-km-h.html |
Quote:
condoloante familiei :| auzi si la ala se roaga sa faca cat mai multi masinile praf . . no comm |
Quote:
|
Constanta - Accidente
Quote:
|
wow...cill man :))
am inteles ideea :)) oricum s-a dus drequ si "cinciaru" uite si tu...tot romanu are un "cinciar" inclusiv taximetristii https://img12.imageshack.us/img12/5420/ghgfghg.jpg |
Quote:
Generalizezi, iti inteleg punctul de vedere, sunt multi neciopliti care au bmw-uri si mercedesuri si audi (si lista poate continua) dar asta nu inseamna ca nu sunt si oameni normali, calmi, care au ca masina de familie un bmw. Sunt 2 categorii de posesori de BMW: cei care le cumpara pentru ca dupa parerea lor sunt "cele mai masini smechere" si categoria de oameni care vor sa-si cumpere o masina fiabila, stabila si sa le ofere ceea ce cauta, fie el BMW, Mercedes, Audi etc ;) Este incorect sa spui ca oricine are BMW este un dobitoc si trebuie sa crape, mi se pare o mentalitate groteasca :rolleyes2 Eu la asta m-am referit, daca tu intelegi anapoda ... i rest my case :) |
Quote:
e slab 5`aru:))) pana acum a avut Audi a6 C5 de foarte mult timp:D |
Si cat are tarifu pe km ;))?nu inteleg cum ii convine sa faca taximetrie cu seria 5
|
Fie vorba intre noi , omu face taximetrie ca sa nu stea acasa degeaba:)
|
@ Busteni km intr-un E-Classe din 2005 este 3.2 lei ;)
|
Nu inteleg de ce va agitati atata.Poate sa aibe si Aston Martin daca vrea sa faca taxi este alegerea lui.Din cate stiu eu omul face foarte multe curse Constanta - Bucuresti si de aceea a optat pentru E60 530d pentru confort si lux in acelasi timp.
|
in loc sa ne uram LA MULTI ANI si toate bune ne certam pe masini,mai bine uitati de masini macar la inceputul anului.
Fie BMW audi sau ce mai vreti voi.....sunt masini si atat ,una te salveaza alta te omoara conteaza cine tine covrigu bine in mana. |
Intreba cineva de tarif.
Este tarif normal :D De tipu cu cielo modificat SAS la nr stie cineva ceva? Stie cate ceva despre modificat.... |
Quote:
|
N-are voie omu sa intrebe? te-am deranjat cu intrebarea mea. scz ;) ,eram curios avand in vedere costurile de intretinere ce tarif are :)
|
1 Attachment(s)
Grav accident in Mamaia acum cateva minute...
|
Quote:
a scapat cineva de acolo ai idee ? |
fratilor lasatio mai usor
am facut un accident pe 10 ianuarie 2010 si abia am intrat in proces azi procurorii si judecatorii vor sa taie in carne vie toate accidentele care vor fi savarsite incepand cu 1 ianuarie 2012 in care soferii vor avea alcoolpeste 0,80 la mie puscarie fara discutie si multe altele legea sa inasprit rau deci fiti atenti si in primul rand NU BETI ALCOOL INAINTE DE A VA URCA LA VOLAN va va parea rau credetima:oops: |
Poliţiştii de la Rutieră, un echipaj SMURD, dar şi Descarcerarea au fost solicitaţi īn urmă cu doar cāteva minute la un accident rutier grav, produs īn staţiunea Mamaia, īn dreptul hotelului Scandinavia. Potrivit poliţiştilor, o femeie aflată la volanul unui autoturism Opel a pierdut controlul volanului, īntr-un sens giratoriu. A intrat cu maşina pe contrasens şi s-a lovit frontal de o autoutilitară condusă de un tānăr de 26 de ani. Femeia este grav rănită şi a rămas īncarcerată. Circulaţia rutieră este blocată.
accidentu de azi din mamaia |
umiditate, temperatura scazuta, cauciucuri opinci, viteza neadaptata conditiilor, sofer neexperimentat => rezultatul mai sus
|
bag de seama ca Mamaia isi ia tributu in mortii la inceput de an .Pacat de tineretea lor
|
Quote:
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 Doamne cum e masina... |
5 Attachment(s)
Accident acum juma de ora la brotacei un taxiu a reusit sa faca botu frumos din ce am vazut , mai multe detalii nu stiu .
Si o masina frumoasa parcata la brotacei :) Scz pt. poze .. deh facute tel:| |
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning