Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

DONU' 19-02-07 12:22

Re: Diverse discutii

Deci eu stiu ca n-ai facut nimic ca sa-l incurci pe tipul cu Ticozaurul verde.
Stiu ca Skama era sa aiba un incident, dar tu nu. Si gandeste-te ca n-aveai cum sa-l fi incurcat pe tipul cu tico fiindca in spatele tau si eu am facut acelasi lucru ca si tine. Mai ziceam..., daca il incurcam eu, dar tu..., n-ai nicio treaba.

PH86MIN 19-02-07 12:24

lumeeeeee,a aparut taxi 4,d 2 zile e aparut,aici e siteul cu torrent,eu deja m am bagat sa il ia ;)http://www.torrentz.com/4d1af29d8614...2ca77cdd7abdf0

kraven_4_all 19-02-07 12:24

lasa mha k yo am zis`o mai mult in spirit de gluma...k nici yo nu tin minte sa fi fakut ceva sa enervezi ticozauru`...dar plm....shoferu` din tico...domne k era sa`l "zobeshti":D

bogdan_wrc 19-02-07 12:29

cum era sa il zdrobesc? plecand de pe loc? :D mai mai unde aveam eu Kenworth si nu stiam.... deci eu am plecat pe langa el..si don in spatele meu..si era sa il zdrobesc? pai si don ce era sa ii faca? sau doar pe mine m-a vazut.

anyway, gata da-l in colo..ca oricum nu inteleg.... mm...

kraven_4_all 19-02-07 12:31

omu` exagereaza mey bogdane..asta incerkm sa`ti explic...:)...k vezi doamne voi mereti cu viteza in roash ...bla bla bla:D...etc etc..lasa k vb noi...poate ieshi cu vecinu` diseara o fuga pe strazi:D

bogdan_wrc 19-02-07 12:31

bai PH 86 MIN tu vezi ce scriu aia la linkul ala??? sa nu iei ca nu e filmul... dar..daca tu zici ca e filmul...

PH86MIN 19-02-07 12:40

bai bogdane,ala e film toata ziua e luat dupa torrents,scrie si la categorie movies comedy,deci e film toata ziua,d acolo alegi de pe ce tracker sa il iei,ei lasa k iti zic eu maine dak merge,uite sa vezi si u k are 693 mb ;)

dshockevo 19-02-07 12:45

citeste comment-urile de la torrent MIN-ule ...sa vezi ;)

bogdan_wrc 19-02-07 12:51

faci cum vrei... eu doar am zis...

PH86MIN 19-02-07 12:52

cred k aveti dreptate,acum am obs si eu :((((.....pakt k eu chiar vroiam sa il vad :((((

PH86MIN 19-02-07 12:58

cica ar avea 2 min si s ar repeta intr una,sorry dar acum am citit si eu commenturile la el,knd l am vazut nici nu m am mai uitat :(

platon911 19-02-07 13:01

ce se mai aude de 2 Fast 4 Hollywood?...................cine il are sincronizat k lumea?

bogdan_wrc 19-02-07 14:29

MIN, pai daca nu citetsi ;) oricum dupa doar 2 zile pe torrent..ai rabdare si tu cateva saptamani ca sa il vezi calumea..nu doar asa...
si daca iti zic ca nu e film..repede sari si te contrazici.. ntz ntz... usor ..mai citit, mai postam dupa aia ;) ca sa fie bine... sau e goana de posturi...

DONU' 19-02-07 14:35

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 758200)
cum era sa il zdrobesc? plecand de pe loc? :D mai mai unde aveam eu Kenworth si nu stiam.... deci eu am plecat pe langa el..si don in spatele meu..si era sa il zdrobesc? pai si don ce era sa ii faca? sau doar pe mine m-a vazut.

anyway, gata da-l in colo..ca oricum nu inteleg.... mm...

Normal ca doar pe tine te-a vazut fiindca eu am Vectra si fiind o masina deosebit de rapida n-a avut timp s-o vada :peace:

PH86MIN 19-02-07 14:50

da bogdan,ai dreptate,l am vazut acolo si nu m am mai uitat,am dat sa il ia,mai ales k avea aprox 700 mb,asta e, m am repezit,oricum are 5 zile d cand a fost lansat,eu il astept,si il vanez pe toate paginile d torrent o sa va zic d el doar cand o sa si il vad k nu vreau sa va mai dezamagesc :D

bogdan_wrc 19-02-07 15:08

MIN, np..doar ca downloadai degaba. keep trying

DON>..nebune...da...da..

mi s-a pus pata. schimb telef, si nu mai bag bani in masina..deocamdata.. :) asta pana imi trece iar. vreu Eten M700. stiti telef? ia cautati pe gsmarena M700. prea tare.

DONU' 19-02-07 15:31

E misto?
Catzi cai are?
E turbo? Are blow off cand inkizi clapa?
Are lanterna cu xenon. Are vreun chip tuning sa-i mareasca memoria agendei telefonice? Culoarea trebuie sa fie metalizata!
:lol:

Skma 19-02-07 15:49

Quote:

Nu era sa zdrobeasca nici un Tico Bogdan
Skama era sa zdrobeasca unul pana in statzia de la Patria parca.
Era in unghiul mort al lui Skama, el a vrut sa schimbe banda si n-avea cum sa-l vada. S-au apropiat foarte mult apoi sau indepartat unul de celalalt.
Am impresia ca tot un Tico verde era insa nu era Nikita.
Era alb tico ala si cand l-am vazut m-am dat usurel la o parte dupa care inferioara si nu l-am mai vazut !:twisted:

DONU' 19-02-07 15:50

Ieee! A facut Skama un Tico! :)

Skma 19-02-07 15:51

Pai na io nu pot sa ma dau la vectre dinastea cu cai multi si naravasi ma dau si io la clasa mini!:twisted:

DONU' 19-02-07 15:52

Baaa..., pai parca si eu eram la mini... ;)..., eu zic ca suntem la clasa medie noi...

Skma 19-02-07 15:54

Lasa ca dam noi de bani si ne dam la B cu 115 cai in talon!:twisted: muhahah si rupem tot!:twisted:

bogdan_wrc 19-02-07 17:25

cip ..pai are si telef actual,... doar stii..la mine cipul e baza :D

Vibe 19-02-07 18:12

si ai gasit tu Eten din ala in Romania?

MasterK 19-02-07 18:21

Re: Diverse poze/filme

Bai sa ma bata mama! Gata ne-am retras de pe forum cei de pe colt! hai ciao

panaitescud 19-02-07 18:35

salve. am si eu maine nevoie de 4 baieti mai puternici ...am cumparat un motor v6 cu cutie si nu am cu cine sa-l dau jos din papuc. e vorba de cativa metrii.

vin eu sa va iau cu masina :!::!:

fac cinste!

kraven_4_all 19-02-07 18:44

nu era vorba de cinste...maine chiar nu am cum din pakte!!...dak spuneai azi...chiar am avut timp liber ...te ajutam cu placere...makr mai iesheam din ksa...sorry`

shantzu 19-02-07 18:54

Quote:

Originally Posted by MasterK (Post 758828)
Bai sa ma bata mama! Gata ne-am retras de pe forum cei de pe colt! hai ciao

mama ce rau imi pare ca nu o sa mai intrati :lol:

Pitu 19-02-07 20:20

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 758898)

plm , ne am luat impresii de conducator

shantzu 19-02-07 20:29

ce sa zici si tu pitule acum .....

Pitu 19-02-07 20:35

hai sa fim seriosi santule ca de la o vreme prea ai inceput sa faci misto de toti si cand ai aparut in comunitatea asta erai mut , nu erai instare sa scoti o vorba ,v ati gasit care sa va umflati in pene

shantzu 19-02-07 20:46

eu am inceput sa fac mishto ? daca stau sa ma gandesc bine eu nu am facut mishto de nimeni - il excludem pe aml-u
acum si tu le iei apararea celor de pe coltz chiar daca stii ce fac pe forum pe aici....

Pitu 19-02-07 21:18

nu iau apararea nimanui , dar nu mi place comportamentul tau .nu intru in amanunte stii prea bine ce am vrut sa zic.suntem o comunitate trebuie sa ne respectam unul pe altul ,dc toti am incepe sa facem misto unu de altul s ar alege praful. daca Nu agreem, sub nici o formă pe cineva, nu discutam cu aceea persoana ;asa procedez si eu . sper ca pe viitor sa nu mai auzim vorbe pe la spate si sa discutam toate problemele pe fata asa cum s a putut si pana acum .

momo 19-02-07 21:33

donule ti-ai pus eleron?

shantzu 19-02-07 21:35

mda...deci sa inteleg ca eu va vorbesc pe la spate si fac mishto de toti .... asta am inteles eu ....hai sa incheiem aici , ca nu are rost

platon911 19-02-07 22:04

Quote:

Originally Posted by panaitescud (Post 758864)
salve. am si eu maine nevoie de 4 baieti mai puternici ...am cumparat un motor v6 cu cutie si nu am cu cine sa-l dau jos din papuc. e vorba de cativa metrii.

vin eu sa va iau cu masina :!::!:

fac cinste!

panaitescud eu te ajut cu placere uite id meu de mess SONTEC911.........:D

Pitu 19-02-07 22:15

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 759369)
mda...deci sa inteleg ca eu va vorbesc pe la spate si fac mishto de toti .... asta am inteles eu ....hai sa incheiem aici , ca nu are rost

nu am zis ca faci misto de toti dar ai facut si de mine si nu mi a convenit . am spus ca lucrurile astea sper sa inceteze si sa ai si tu putin respect .

T@zMania 19-02-07 22:20

iar va spalatzi ma rufele in public?
shantzule daca il mai superi pe pitu te leg de ''viper'' si te tarasc prin orash....;):)

panaitescud 19-02-07 22:29

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 759468)
panaitescud eu te ajut cu placere uite id meu de mess SONTEC911.........:D

ms ,ms vb pe mess
am stiut eu ca esti baiat de treaba 8)8)

RZV_1_XDD 19-02-07 23:44

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 758898)

HEIL HITLER

All times are GMT +2. The time now is 04:16.

- Copyright 2026 4Tuning