![]() |
Re: Kitsch Tuning .... part 2
Eu cand l-am vazut,iam tras poza..si era sa ma ia soferul basculantei la bataie,dar am dat cu fuga in el.
|
Ce nesimtit,ca doar camionu' lui e "superb"! :D :lol:
|
e si in constanta unu la fel!
|
Ba dar eu tot nu inteleg ce minte au oamenii acestia...
Care e logica in a "tuna" o dacie cu ce ai mai gasit prin garaj sau sa pui pe o basculanta cea mai mare sigla NIKE posibila... Care e logica??? (totusi nu cred ca e vreo logica... :???:) |
logica..incape mai mult pamant in bena. si automat basculanta poate lua curba cu viteza mai mare(pana in 30 km/h) cu fum de 30 de km in spate
|
Adica s-a scos soferu',pacat oricum de camioane care ar trebui inlocuite cu unele noi pt ca vorba lu' StreetStyle fac fum de 30 KM in spate.
|
din cate stiu eu camionul ala asa e din fabrica....nu e facut de el si nici nu are vre-o legatura cu nike
|
O fii editie limitata cu huse naic si schimbator cu sigla,motor in 3 trepte si lipsa doua pistoate,iar cd'ul cu manele evident cu compilatia lu' guitza ?!
|
Eeee nu pot sa cred ca a fost asa din fabrica,uite asa nu pot sa cred :x...
Oricum niste spinnere si si era un kitsch toootal (asa e "doar" kitsch total). |
deci ce am vazut la mine la tara (comuna Brazi,jud PH) e incredibil !!
o dacie PH 25 ROA (a vecinului meu) !! trebuie neaparat sa o trag in poza cand mai merg pe acolo,azi nu am avut baterie la telefon. E verde,are bara fata si bara spate (pragurile sunt scumpe),are prize de aer pe capota,pe aripi,si portbagajul prins cu sarma,geamurile lasate mereu (pt ca nu mai merge macaraua) si multe alte accesorii !! Va promit ca o pozez ! |
Quote:
|
a mai fost odata discutata chestia cu camioanele ,ce nu puteti intelege ,asa au fost ele fabricate !!!
|
1 Attachment(s)
Probabil coman razvan se referea la faptul ca asta nu e tuning .. ca multe altele de pe aici .. cand mai aveti masini care se incadreaza la kitsch dar nu la tuning , puneti pozele pe thread-ul facut de aleks - https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/92500-kitsch-sticking.html -
on .. e mai veche poza, probabil o stiti unii dintre voi :-):arrow: |
garantez eu ca asta e facuta la panarama...mai mult ca sigur nu exista om pe planeta caruia sa ii placa asa ceva !!
|
1 Attachment(s)
Nu ai de unde sa stii .. inca nu le-ai vazut pe toate :-)
Inca una .. asta e sigur pe bune .. 3 eleroane ?!? si nu numai ... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
...din ciclul audi in opel, opel in audi
|
Pai stai ca nu inteleg: Alea par farurui de Golf 4 = calandru de Audi A3 SportBack si apropo ce Opel este?
|
Nu sunt faruri de Golf IV, iar modelul este Corsa (anii '90).
|
1 Attachment(s)
broooooooooasca =))
|
singuru Kitsch pe care il vad pe broasca e eleronul :) restu mi se pare ok :D
|
Broasca aia e tunata cu iz de hotrod...deci nu vad unde e kitch..cum a zis ionut...eleronul rupe putin tenta da in rest masina este ok...
|
are o linie unitara, chiar daca nu o pot pune in lista mea de preferinte...
|
3 Attachment(s)
wtf :-?? :O:O:O:O:O:O
|
Quote:
|
Imi plac jantele lui OZ...sunt de firma nu ?? =))
|
a mai fost logapassatul asta:lol:
|
pwr_bz,vezi ca forma corecta e "Tuning",si nu "TunNing",cum ai tu la ID-ul de messenger,si la avatar.
Imi cer scuze de offtopic ! |
Quote:
|
daca nu punea grila aia de audi iesea super :shock:
|
5 Attachment(s)
Se incadreaza aici????mie mi se pare foarte urata...jantele nu dau bine...in fine
|
Da.. e hidoasa..
Dupa parerea mea.. se incadreaza foarte bine aici :wink: |
sincer nu mi se pare chiar atat de nasoala.Intr-adevar,jantele o strica,pt ca asta e modificata prea agresiv pt jante cromate,si bara din fata ar fi fost mai bine daca ar fi fost la un nivel cu restul botului,si nu orientata inspre in fata,ca un plug...
|
jantele imi plac... mi-ar fi drag cu ele pe masina...::P masina asta per total, KITSCH
|
Arata ca dracu. Ce "reising stail" e,calitate 10+ dar ca si frumusete 0.
|
Quote:
|
si-a cam batut joc de ea .. parerea mea .. gusturile nu se discuta .. si jantele mi se pare ca sunt de pe 300 c chrisler
|
ce naiba sunt prostiile alea de pe usi si hayon & parbriz..
|
Quote:
|
lol,eu acum am vazut ce scrie pe parbriz. Interceptor...nu asa se numea masina aia de politie din filmul "Mad Max" ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning