![]() |
Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA
Din pacate in ceea ce priveste militia, pardon Politia tind sa-i dau dreptate lui Ondin, la taica-meo i-au furat tiganii din gradina de doua ori in trei zile la rand saptamana asta fara sa se sinchiseasca de organe si taica-meo sa ales in compensatie cu niste declaratii ca de obicei.Spun tigani, nu ca-s rasist si pentru ca au furat combustibil pentru vehicolele lor,fan.
|
Rasa lor ne fac tara de ras...rrom--->romani--->romania asa suntem vazuti afara...ahhh imi vine sa le fac la toti un lagar si sa le dau foc,sau sa ii arunc in aer...:twisted::bat:
|
Quote:
p.s sNaP7 ai net? :lol: |
Am, de la UPC :lol:
A venit un "meserias" de la RDS sa-mi conecteze la loc cablul de la UPC; a zis ca ei n-au stiut ca aveam cablu de la UPC.. (dar cablul de la usa ce-mi intra in casa tot ei l-au taiat, or fi crezut ca e de la apa de la WC :D ) |
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
Ms mult Danyutz.. Sper sa ma ``sperii`` si pe mine o tura cu furia alba (cea de 150cp)daca nu ma insel ! :)
|
Bun venit noilor veniti...si revenirea lui Dudu!!!(Dudule, ce mai face Dacia turbo???)
Frumoase masini aveti acolo..si ce trupa s-a facut pe Hd-Deva!!! |
Salutam si pe aceasta cale pe NoAngels, faceam autostopul la spalatorie ieri. Dupa, a plouat, normal. :)
|
Quote:
|
Mariusee ce faci ba?
Ti-ai adus "felina" acasa? :D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Care-i miscarea cu aia alba? Ai dat L200 pe Colt? :???: |
E parcata seara in fata casei tale ! (Stai cu varamea pe strada ;)) )
|
Oras mic bre, ne stim toti.
@Alin: te-am vazut zilele astea pe strasse, veneam din sens opus, n-am apucat sa te opresc prin oras. ;) |
Da pe "tabla" Mariuse, dupa el! Arata-i ce stie japoneza :D
|
Colt-u e al meu ma. Ma vezi fan de camioane? Am dat 136 de magari de tras pe hartoape, pe 150 de tras pe strasse :P
Apropo, e inscrisa masina Marius, poti sa circulezi acum? |
Bre, mie mi-a ramas la suflet Pajero ala de nu se poate. :lol:
Da, are numere negre, e pe strasse de luni. :) |
Era L200 :P daca te-ai urca in Pajero, mori :P Sa vi pe la mine ;)
Ma bucur pt tine cu Puma. Imi place masina :D |
Deci m-am plimbat si cu Pajero la drive-test, du iu rimember?
Da, pai si mie imi place masina, altfel nu ma chinuiam atat. Schimbam maine uleiul la "celebrul" atelier - punem 5w40 de la Mobil. Mai si intretinem masinile bre, ca talpa orice bezmetic poa' sa-i dea. |
"celebrul" atelier?! Spineanu? Ala-i dracu gol. Nu esti pe "on hold" din cauza la atv?
|
Am prioritate. Totusi, am uitat sa-l anunt ca trec azi pe la el. :)
|
ce parere aveti de asta??:?:
http://www.sotto.ro/articol/Concepte...el-Hummer.html |
ciudat ;O
|
Salutare,scuze daca va deranjez sau ceva...dar nu stiu exact la cine sa apelez asa ca poate ma ajutati voi putin...
Deci as vrea sa stiu unde gasesc si eu localitatea asta Valcelele Bune?mai exista?sau daca sunte-ti careva de acolo dati-mi un PM sa va intreb ceva. Deci am mare nevoie. Ms si Bafta tuturor |
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
Uite o harta mai sugestiva nitel:
|
ms frumos.am gasit pana la urma ce cautam. Ms mult,era comuna Bretea-Romana,sat Valcelele bune :)
nu stiam de cine face parte valcelele bune,dar am aflat pana la urma. Va multumesc si voua. Bafta si numai bine |
ficiori care aveti un HDD de vreo 40 Gb pe acasa singurel si vreti sa-l insurati ?
|
mozolici lamureste-ma si pe mine te rog, poza de la avatar e luata de pe net sau e tovarasa ta ? :D
|
Quote:
|
Da lasa-l bre sa ne zica el, repede sari tu :-P . Am vazut diverse funduri si nu stiam care cum.
|
Sa sti ca si eu ma intrebam de cand a aparut poza , dar am zis ca nu e frumos sa intrebi asa direct :-D
|
zii ba mozolici.... e sau nu? :lol::lol::lol:
|
aia dinainte sigur nu ,ca am vazut-o pe 1004546346665 de site-uri ,de asta nu mai zic nimic ,inca :lol:
|
unde ma sfatuiti sa merg sa-mi pun o toba sport?(nu vreau sudata direct) vreau un meserias bun si ieftin:D
|
Meserias bun e la tobe la Kristur, da nu e ieftin ;)
P.S. si-o pus un coleg acolo pe un golf 3 |
pe mine m-ar interesa sa-mi sudeze o flansa pe toba sport sa o pot prinde ca cea stock....cand plec in concediu la drum lung sa o pun cea originala,asta e ideea! stiu de ala de la cristur...vreau mai moca
|
Poti sa-ti iei o toba sport cu dispozitiv de atenuare a sunetului, cum are FRS pe Opel. La el face acum galagie mare ca el nu mai are intermediara. Si cand pleci in concediu pui silentiziatorul sau cum ii zice si nu face asa mare galagie.
|
pai toba o am si are si silencer demontabil,inteleg la ce te referi dar vreau sa o pot da jos sa nu o sudez pe linia masinii
|
Quote:
|
Dar seamana ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:21. |
- Copyright 2026 4Tuning