Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

florin_cars 20-01-09 23:35

re: Club Ford Capri

cam cum vezi tu actele alea aratand? :D :-P

AudioClass 21-01-09 17:08

Sunt cam OUT OF TOPIC, dar vad ca sunt vreo 2-3 care au renault 5, aveam si eu nevoie de un far dreapta si de parbriz pentru modelul de dupa '90.
Daca are careva....dati un semn.

florin_cars 21-01-09 23:40

nu plac masinile plasticate, dar am vazut unul la un schrot, e posibil maine sa ajung pe la el cand merg sa-mi cumpar al 5-lea ..nu Renault, ci Ford :twisted: si intreb pe acolo daca am pe cine la ora respectiva...

problema va fi alta, nici un curier nu-ti transporta parbrizul, am avut eu clienti si degeaba, am renuntat la idee dupa ce am intrebat la 3-4 firme, am vorbit printr-un prieten(coleg forumist, caprar) chiar cu directorul zonal al unei firme, "NU garanteaza nimeni, NU se incurca nimeni !!"..:(
lasa, vii dupa el cu Bel-Air-ul, altfel nu ti-l dau :twisted::lol::lol::lol::lol:

AudioClass 22-01-09 14:53

Hi Hi! Macar farul....sa fie dreapta.....si sa fie pentru super 5, ala fabricat dupa 90, care are o teshitura in partea de sus. Intreaba de un pret te rog.
Multumesc anticipat :)

Si cred ca azi iese si capra mea de la vopsit iar sambata intra in montaj.
Asa ca pe sapt. viitoare o scot la plimbare :)

TZG@ 23-01-09 02:11

Quote:

Originally Posted by AudioClass (Post 2001335)
Hi Hi! Macar farul....sa fie dreapta.....si sa fie pentru super 5, ala fabricat dupa 90, care are o teshitura in partea de sus. Intreaba de un pret te rog.
Multumesc anticipat :)

Si cred ca azi iese si capra mea de la vopsit iar sambata intra in montaj.
Asa ca pe sapt. viitoare o scot la plimbare :)

iti dau eu un far dreapta... :) e putin ciobit si lipit cred... iar parbriz... ia-ti nou,nu e fscump,poate gasesti cu montare... stii ca n-are cheder si e lipit asha ca nush cine ti-l da jos de pe masina fara sa-l sparga... bine,fara scule...

AudioClass 23-01-09 08:27

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TZG@ (Post 2003163)
iti dau eu un far dreapta... :) e putin ciobit si lipit cred... iar parbriz... ia-ti nou,nu e fscump,poate gasesti cu montare... stii ca n-are cheder si e lipit asha ca nush cine ti-l da jos de pe masina fara sa-l sparga... bine,fara scule...

Daca e de super5 modelul dupa 85 parca...sunt interesat, spune-mi doar un pret, si cum facem sa intru in posesie, va ca esti din Roman.

Astazi am scos Caprita de la vopsit,si zic eu....a iesit bine...
Iote si cateva poze.....
Cand termin de echipat masina ....cel mai probabil la sfarstiul saptamanii viitoare mai bag poze.

silencer 23-01-09 15:29

arata fantastic, si culoarea si finisajul. imi place ca vrei sa o echipezi intr-o saptamana.

AudioClass 23-01-09 15:49

Ms pt.comment, eu sincer speram ca maine sa termin cat de cat interiorul, am de facut sistemul audio care imi va lua o mare parte din timp, o sa fie cam 1000 de euro bagati numai in sistemul audio integral FOCAL cu un hd Alpine 9887r. In afara de asta cateva reglaje la motor si sa pun farurile.

silencer 23-01-09 15:54

suna bine asta cu pus farurile si gata. eu am de refacut toata instalatia electrica cel putin apoi toata mocheta interior si montat motor cutie si toate cele. de-asta 1 saptamana suna ireal.. eu scalam la ce am eu de facut

AudioClass 23-01-09 16:17

Quote:

Originally Posted by silencer (Post 2004297)
suna bine asta cu pus farurile si gata. eu am de refacut toata instalatia electrica cel putin apoi toata mocheta interior si montat motor cutie si toate cele. de-asta 1 saptamana suna ireal.. eu scalam la ce am eu de facut

Pai eu pana acum am facut motorul complet la R1, instalatie electrica, am deja refacuta tapiteria, trebuie doar sa montez totul pe ea, ca bag si eu de vreo 2 luni la ea.....dar nu am facut rabat de la nimic , ce a fost nevoie am luat, si acum mai am piese de o masina.
Apropo, dupa ce o termin am sa pun la vanzare toate piesele care le am in plus... 2 motoare, 2.8, si un 2.3 sau 2.8 asta nu stiu exact ce e tre sa il controlez mai bine, haion, pe la interior mai am cate ceva.....un torpedo, daca imi amintesc era cineva care cauta un torpedo de mk3, eu am unu de pe un mk2 dar e exact acelasi tip, iarashi bord complet (nu ceasurile) are vreo 2 crapaturi de la soare.....si multe altele....

silencer 23-01-09 16:21

vreau si eu sa ma inscriu PRIMU pe lista sa vad piesele astea. bordu daca e bine il vreau sigur, o cutie de viteze ai? piese de interior gen torpedoul, plasticele din portbagaj.. astept lista :))

AudioClass 23-01-09 16:41

Quote:

Originally Posted by silencer (Post 2004409)
vreau si eu sa ma inscriu PRIMU pe lista sa vad piesele astea. bordu daca e bine il vreau sigur, o cutie de viteze ai? piese de interior gen torpedoul, plasticele din portbagaj.. astept lista :))

Dupa ce termin cu ea, fac poze cu tot ceea ce mi-a mai ramas.

TZG@ 24-01-09 17:59

arata foarte bine,cel putin in poze e super culoarea... spor la treaba in continuare...

florin_cars 25-01-09 01:57

Quote:

Originally Posted by silencer (Post 2004409)
o cutie de viteze ai?

eu am doua bucati pt V6 daca te mai intereseaza

TZG@ 26-01-09 14:30

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 2007852)
eu am doua bucati pt V6 daca te mai intereseaza

nu vrei tu florine un capri mk1 din '71 la schimb plus diferenta pe 5-ul ala turbo al tau? :) adica al meu,revopsit,retapitat,doar ca are motorul desfacut ci cam nenorocit si facute franele pe spate: pt care am cilindrii noi si ferodourile...

florin_cars 26-01-09 18:38

discutam, vedem pozne si tratam diferente.

Am aflat ca silencer vrea de fapt o cv de V6 speciala, adica nu una type E(comuna) ci una type 5 :wink:

silencer 26-01-09 22:56

da, nu am apucat sa mentionez eu asta. acu.. nu sunt mofturos, ar merge si un bw sau un mt75 :P da puterea? aia e problema.. puterea

JohnXX 27-01-09 11:07

AudioClass a iesit superb vopseaua , arata minunat , spor la treaba , si sa te bucuri de ea .

AudioClass 27-01-09 21:22

Ms mult!

JohnXX 01-02-09 18:53

astept poze cu masina gata , tre sa arate misto , cu interior cu tot.

AudioClass 01-02-09 22:03

Quote:

Originally Posted by JohnXX (Post 2028759)
astept poze cu masina gata , tre sa arate misto , cu interior cu tot.

Apropo, e originara din Iasi mashina, poate o stii IS-03-PKA, o sa vin cu ea i Iasi pe saptamana viitoare.

silencer 05-02-09 10:46

baieti am si eu doua probleme.. 1 trebuie sa imi scurtez cardanu cu 3cm pt ca t5-ul e prea lung.. stie cineva unde as putea face asta? dar vreau sa fie treaba serioasa ca m-am saturat de natangi si 2. am gasit un werksturbo pt capri si cam vreau sa il iau.. unde gasesc garniturile mai bune si ce mai imi trebuie in plus are cineva o idee?

aleks 05-02-09 10:50

Quote:

Originally Posted by silencer (Post 2039547)
baieti am si eu doua probleme.. 1 trebuie sa imi scurtez cardanu cu 3cm pt ca t5-ul e prea lung.. stie cineva unde as putea face asta? dar vreau sa fie treaba serioasa ca m-am saturat de natangi

încercă să vorbeşti şi cu DASCALUGABRIEL, adică el: https://forum.4tuning.ro/member.php?u=3778

AudioClass 08-02-09 15:36

Salut.
Cine are de vanzare sau de combinat cumva vreun carburator Solex 38EEIT, cel ce vine montat pe 2.8 v6 pe carburatie?

JohnXX 12-02-09 06:35

Salutare , AudioClass mai esti prin Iasi cumva ? ca am avut zile grele ........ nu am mai intrat pe forum .
Acum am si eu o intrebare , daca ma puteti ajuta , am segmentat un motor , si nu am avut presa pt segmenti ... si fiind prima oara cand am segmentat un motor , la punerea cilindrilor am rupt segmentul de ungere , si l-am lasat pe cel vechi , care era uzat . Vreau sa stiu daca e grav tare daca as lasa la 2 pistoane segmentii de ungere vechi.
Pana m-am prins eu cum sa-i bag in camasa , am rupt 2 bucati ... si nu cred ca-mi vand astia la magazin doar segmentii de ungere .

Multumesc anticipat.

AudioClass 12-02-09 09:24

Sunt din Piatra Neamt, capra mea e originara din Iashi :P

criss 12-02-09 15:02

Quote:

Originally Posted by JohnXX (Post 2059542)
Salutare , AudioClass mai esti prin Iasi cumva ? ca am avut zile grele ........ nu am mai intrat pe forum .
Acum am si eu o intrebare , daca ma puteti ajuta , am segmentat un motor , si nu am avut presa pt segmenti ... si fiind prima oara cand am segmentat un motor , la punerea cilindrilor am rupt segmentul de ungere , si l-am lasat pe cel vechi , care era uzat . Vreau sa stiu daca e grav tare daca as lasa la 2 pistoane segmentii de ungere vechi.
Pana m-am prins eu cum sa-i bag in camasa , am rupt 2 bucati ... si nu cred ca-mi vand astia la magazin doar segmentii de ungere .

Multumesc anticipat.

Poti linistit sa-i pui pe aia vechi, nu se intampla nimic.

JohnXX 13-02-09 06:37

Mersi batranu , am sa continui cu montatul , de aici nu prea mai am ce strica :D , spor la treaba .

cosmineloo 13-02-09 20:50

eu am cumparat acum ceva timp segmenti pentru un piston. nu stiu cum ai reusit sa rupi tocmai segmentul de ungere. e cam dificil de rupt ala. eventual se indoaie. esti sigur ca era cel de ungere?

JohnXX 15-02-09 12:02

pai eu sunt sigur ca ala e , ca e singurul care are un arc prn el si gaurele . e dintr-o bucata segmentul si e chiar primul segment de la baza pstonului dinspre biela in sus.si credema ca se rupea destul de usor ....

AudioClass 18-02-09 16:52

8 Attachment(s)
Am o saptamana de cxand am terminat de montat masina, si deja vreo 700 de km. facuti :D.
Postez niste poze cu finalul, ii mai lipseste o spalare, si un polish, si bineinteles alte jante.
INCA O CAPRA PE STRAZI!!!;)

silencer 18-02-09 16:56

tot ce pot sa spun e ca arata fantastic. imi place mai ales interiorul(tapiteria de pe scaune si bord) de ce nu ai pus la fel si pe usi?

JohnXX 18-02-09 17:01

Nota zece capri , felicitari frate ,ai mai salvat o masina , arata superb , sa o porti sanatos pe strazi si evenimente neplacute cat mai putine !!

AudioClass 18-02-09 17:06

Quote:

Originally Posted by silencer (Post 2078746)
tot ce pot sa spun e ca arata fantastic. imi place mai ales interiorul(tapiteria de pe scaune si bord) de ce nu ai pus la fel si pe usi?

Pai...am vrut sa pastrez portierele in felul asta, ca le mai ating cand ies din mashina si nu ash vrea sa le spal in fiecare zi :P.

silencer 18-02-09 17:15

corect dar la fel o sa fie si pentru scaune totusi.. sper sa nu ai probleme. misto si instalatia din spate, desi nu sunt eu fan.

AudioClass 18-02-09 17:47

Pe scaune pun huse in curand, o sa le descopar doar cand trebuie, iar chestia din spate....era necesara atata timp cat lucrez in domeniu :-)

Un set mai complet de poze.
https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/109738-ford-capri-by-audio-class.html

viviesp 20-02-09 22:30

Frumos, sa o porti sanatos.
Esti cumva curier? :lol: care sa fie? IS03PKA sau NT99SPL?

AudioClass 20-02-09 22:35

Quote:

Originally Posted by viviesp (Post 2086337)
Frumos, sa o porti sanatos.
Esti cumva curier? :lol: care sa fie? IS03PKA sau NT99SPL?

Multumesc.
Tocmai ce am inmatriculat-o in Neamt, de aia apare cu 2 numere.:P

viviesp 21-02-09 14:19

aham, ma gandeam ca-l scoti din maneca si pe-al 3-lea... :lol:
ai muncit ceva, felicitari si sa auzim de bine.

player77 22-02-09 19:13

salut..imi cer scuze...caut ford capri mk1 la vanzare...
tel 0740 419 068 sau mail [email protected]
id mess ciprian_lefteroglu
daca ma puteti ajuta ...mltumesc

All times are GMT +2. The time now is 12:38.

- Copyright 2026 4Tuning