![]() |
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
da, la acel eveniment ma refeream ...
o sa fie "bahaos" mare :)) |
spray pentru stopuri unde gasesc si io in cta ?
|
Pe strada poporului , intrebi de shpray de lampi la mai multe magazine acolo , este cam 15 RON
|
ce stire interesanta :))
|
stire stire soro stire ... zeze se insoara .... alex te alegi cu un nou var
|
Quote:
|
Bah voi v-ati TAMPIT ? ? ?
Nu se insoara nimeni ... lasati caterinca !!! |
zi ma zeze ...te insori???:O.. eu de ce nu stiam nimic???
aflu toate prostiile...si lucrurile importante nu?:( |
Quote:
Quote:
|
nu yzf`ule...sunt amica lui si mi se pare normal sa aflu ce se intampla cu viata lui..!! :))
dupa tine mi`ar parea rau...dar mi`ar trece f repede..:)) |
si acum vine zeze si va spune ... sa nu il *** in gura pe makidonul care a aruncat perla asta pe forum ?? ? ?? stati linistit ca mai raman burlac !!! :D
|
Quote:
M-ai blocat aici , chiar nu mai am ce sa mai zic:D |
A fost ceva de genu ... Ar fi ceva frumos intre noi 2 , dar n-as incerca !!! Sau mai bine explica-te zano !!! :-??
|
ahahahahah
asl pls ... mai fetelor si eu m-as trage prin inel dar nu incap :)) |
ehhh ce sa facem..dovada clara ca moderatorul de pe sectiunea constanta este cunoscut de fete ca fiind un golan :))),propun rubrica separat pentru yze :)) sa scrie jos la member of si [konkistador] :))))))))
|
Sa o pastrezi sanatos :)) ce pot sa zic , va potriviti de minune:))
|
Va anunt pe cei din constanta care vreti sa veniti la un meeting intre daciile vechi, si mai putin vechi...fara zorzoane si stickere "nike" si "boss", intelegeti voi ideea. In seara asta in jur de ora 9 in parcarea exterioara city mall.
|
da intalnirile de la ora 16 de duminica de la dacia club ce au mai??:)
|
K4R4 ,data viitoare anunta si u cu o zi inainte sau macar de dimineata ,abia la 23 am vazut anuntul
poate apar data viitoare;) |
stiu, sorry ca nu am anuntat mai devreme, dar cu 2-3 ore inainte am aflat si eu ca facem :). sony...vrem babe ma ce nu intelegi...nu d-astea tinerele, astea n-au experienta...:))
|
ba ... ati taiat-o azi repede .. am plecat eu cu motoru de la magic si voi ati disparut imediat ... ?!?!!? urat urat din partea voastra :))
mi-au inghetzat mucii :)) |
Am si eu o intrebare pt cei care au masini aduse din Spania. Scrie cumva pe talon sau pe cartea masinii, culoarea ?
Eu am cautat de am inebunit dar nu am gasit nimic. Decat pe asigurare scrie culoarea. ( albastru inchis ) . As vrea sa stiu daca e vreo problema daca o vopsesc albastru deschis . Merci ... |
Atata timp cat este albastru nu conteaza ca este deschis, inchis sau alte nuante...
|
Da scrie in talon
|
In talon nu scrie, ca m`am uitat de 3 ori, atent :) Singura foaie pe care scrie este asigurarea.Probabil este vre-un cod pe talon care iti da culoarea masinii.sau ceva de genu.Oricum, dupa cum spunea si ERY, pot vopsii masina o alta nuanta de albastru.
|
Am talonu in masina ca iti spuneam punctule exact la mine scrie Azul ...dupa cum spuneti si voi nu e nici o pb
|
Serios, la mine in talon nu am vazut nimic. Numai pe asigurare : Azul obscuro ... am sa ma mai uit inca o data in talon ca m-ai facut curios. Cand iei taolnul, posteaza te rog, unde scrie exact.
Merci |
Are cineva idee unde pot duce masina la vospit ? Vreau o vopsitorie buna,ca sa zic asa, si cu preturi acceptabile. Am un VW Polo, masina este destul de mica.
|
depinde ce bani ai ...si ce asteptari vrei. .la una mai ieftina e riscu sa fie bine sau sa faca de cati bani dai .. io stiu una ..dar e cam scumpicel e la Gheorghe Marinescu .in viile noi.. undeva la cet. si fac treaba buna ..si am mai auzit de cineva la cumpana ..un nene..care cica face bine
|
Am fost la BLC, ma costa 22mil ( vopsea, chit, + manopera ) . Mi-au spus ca dureaza 10 zile. Ma gandesc ca la pretu asta, or sa faca treaba buna ... acum nu stiu :-?? Voi ce ziceti ? Vopsesc bine cei de la BLC ?
|
Quote:
Mi-a fost si jena sa-i platesc exact cat mi-a cerut...fata de cum a iesit vopseaua. Vladutz, diseara spal masina, daca vrei sa vezi cum a iesit da-mi un telefon la numarul pe care ti-l trimit pe privat. PS: la nea' Nelu la Cumpana e cu programare, probabil te va programa peste o saptamana-doua, poate chiar mai devreme daca ai noroc. |
Yo am vopsit la un baiat vis`a`vis de cireasa ... bine nu kiar acolo ca mi`a duso la cuptor si am fost multumit ...costa pana in 2000 ron ... la mine a fost mult de munca pt ca am vrut masina shaved si a fost si in 2 culori. Luci il keama pe baiat
|
si eu tot la nea nelu am vopsit masina.
cam rapid omu ... la fel i-am dat mai mult decat mi-a cerut :)) pacat ca nu stie si tinichigerie brgds, edi |
SAa-nteleg ca Nea` de la Cumpana vopseste bine,nu?Am sa trec pe acolo sa ma interesez cat ma ajunge si cat timp dureaza.Merci mult
|
si la BLC se lucreaza bine , dar trebuie sa vorbesti direct cu Aurica (patronul) ca sa nu dureze mult
|
In cazul in care vreau sa inmatriculez masina,fac figuri cei de la rar daca am barile modificate,farurile si stopurile?
Si inca ceva,presupun ca masina trebuie radiata din tara unde este inmatriculata,nu? |
am auzit ca aseara a fost cam naspa pe interioara. aveti grija..
|
de la cine ai auzit?? si ce-a fost asa naspa?
|
plm ...sti lumea vb ...cum e se aude de la nu de la altu,..nu vreu a dau nume sau cine a fost implicat.. ca imi e naspa..
|
mersi.. prietenii stiu de ce!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:50. |
- Copyright 2026 4Tuning