![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
dupa cum ai spus e binisor ...dar daca vrei sa ajungi "departe" tre sa mai mananci si sa exersezi |
2 Attachment(s)
am facut o masina dragalasa-terorista :D spuneti-mi ce arerea aveti
mie imi place la nebunie .... sa vad daca obeservati ce modificari i-am adus :) |
Quote:
|
de golfu meu nu zice nimeni nimic?
|
3 Attachment(s)
..............................
|
doar unu mai comenteaza ma pe aici? bagati-va si voi mai multi ca nu prea am auzit pareri despre infinity
|
Spoielrul fata mi se pare un pic ciudat da.......fi atent la selecti.....
Jantele sunt cam comune ...adica au fost folosite la multe masini ...... |
Quote:
|
2 Attachment(s)
sper sa comenteze mai multi la asta
|
*Infinity - hitman454 - nu prea vezi spoilere fara guri de aer ... janta spate e plata ... L33L00 ... spoileru fata e cam mare ...
*L33L00 - evazarile la faruri nu mi se par simetrice ... adica in departare park e prea iesit in exterior ... cand in apropiere ... in partea din spre interior (spre capota) a farurilor se vede o dunga albastra ... mult mai puternica fata de culoarea masinii ... *frost_dani - janta spate e plata ... eleronu nu are prelungire prin luneta ... in stanga spoilerului fata unde treb sa fie o prelungie a aripii ... nu cred k reflexia e alba pana jos ... uite-te la original ... puteai sa o cobori si tu k zici k e caruta ... *hitman454 - janta spate e plata ... asa mi se pare de la discul de frana ... in stanga sus al masinii e o pata mai neagra decat restul ... |
2 Attachment(s)
Prima mea masina 8)
|
*hitman454 - janta spate e plata ... asa mi se pare de la discul de frana ... in stanga sus al masinii e o pata mai neagra decat restul ...[/QUOTE]
a da io am crezut ca e o umbra da acum am vazut ca nu e nimic acolo |
mah da pls mai comentati j voi ... commentati si la infiniti-=ul care l-am facut pls
|
2 Attachment(s)
sorry de duble psting da mi-o luat mai mult de 5 min aranjarea masinii
|
2 Attachment(s)
Ce ziceti :?: :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning