![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
da mestre o sa vin da mai inataiu tre pun radiatoru
|
Quote:
|
Quote:
Nu va mai certati si nu va mai intepati..fiti uniti ca asa treceti de greutati.. Fiti oameni maturi chiar daca aveti 19-20 de ani.. Inca un sfat..Nu va mai spalati lucrurile in public (pe forum) ca nu face cinste clubului... Bafta! Va salut ! |
Salutare, cine ma poate ajuta sa imi spuna si mie, la o SONDA LAMBDA (stiu ca sant 2 sonde) de pe un motor de E36 M3 de 3000 CATE FIRE are aceasta????????? Astept un raspuns cat mai repede. MS
|
Quote:
mult adevar ai Kimi,haideti sa incercam sa nu mai umplem forumul cu astfel de discutii. |
Vin si eu cu o parere, nu stiu cat intereseaza parerea mea..dar:
O regula principala in a fi un club de prestigiu sau in a ajunge unul este ca problemele interne intre membri sa se rezolve subtil si fara a fi spalate rufele in public, la sedinte totul sa fie stabilit si sa ramana asa!, si fiecare sa stie in fata cui raspunde si in ce masura. Desigur prin "a raspunde" se pot intelege multe, dar cum suntem un club oficial, exista, dealtfel normal, persoane care pot lua anumite decizii pentru binele clubului si in numele tuturor. Sunt de parere ca acele persoane ar trebui sa fie serioase, cand este cazul, si sa puna punctul pe i, la fel cand este cazul. Si inca un lucru pe baza caruia cred eu ca a fost fondat acest club este prietenia si factorul comun ce ne uneste, sau ar trebui sa ne uneasca, si anume tuning-ul. Sper sa se rezolve problemele organizatorice si cele de factor personal treptat pentru ca iesirile "in decor" nu dau bine pentru acest club. Va multumesc! |
si apropo daffy, sa ii dai un sticky la topicul cu inscrierea in club :*
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
De azi anunţ neOFICIAL RzW şi-a personalizat maşina gen >>> ! :dance: :dance:
|
cat de tareee....trimite-mi si mie pe mail install-ul.....
|
cum ai facut sa itzi APARA ALEA CU INFERNO MOTORSPORT???
|
va rupt gura rzw ala mic :D si lu daffy si lu drq va pisat
|
wtf???.....ce s-a mai intamplat acum??
|
Quote:
Cat despre certuri si lucrurile discutate pe forum.. eu am zis-o de multe ori, si acum a zis-o si tataie... E un lucru imatur... mai ales ca nu sunt niste lucruri serioase.. sunt glume si injectzii care au farmecul lor in particular.. nu pe un forum... unde le citeste toata lumea care nu ne stie stilul... In rest numai respect pentru tataie si felul de-a expune problema.. |
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:24. |
- Copyright 2026 4Tuning