![]() |
Re: Constanta - Accidente
hmmm....cam mult sushi pentru un caine...:rolleyes2
|
daca erau creieri ce ai vazut tu pe jos, inseamna ca era si o balta mare de sange acolo... era sau nu balta?
|
Doar nu crezi ca era alb....
Oricum, era o substanta rosie-visinie care avea niste forme...hai sa nu mai intram in amanunte "picante", cred ca daca era vorba despre ceea ce am crezut eu, nu lasa politia intins totul pe-acolo... |
Fii sigur ca daca in urma uniu accident unei victime ii sarea o mana sau un picior nu-l lasa politzia acolo banuiesc ca ideea e valabila si in cazu altor partzi sau organ sau mai stiu eu ce.. =))
|
intr-o zii ... cand o sa am prea mult timp liber si nu o sa am ce face cu el .. o sa ma duk sa stau la rutiera :))
|
o ploaie de lumanari acoperea aseara trotuarul din fata primarieie ...
cateva urme vagi pe asfalt de frane si parca o scursura ...dar nu stiu nimic in rest ...poate altcineva a fost acolo !!! |
Cred ca erau baietzii de pa PD protestau pentru demiterea lu Basescu :lol: :twisted: Ca la noi in Constantza ala e locu lor de intalnire
|
cu lumanarile nu ai nici o scuza !!!
|
A fost un miting aseara.....In fata la Primarie.
|
Quote:
te asigur ca nu erau baietii de la PD ;) |
bine ca nu a fost un accident ... cum ma gandeam eu !
|
mitting ptr ce??
|
Pai asa am auzit eu ca cica astia il plang pe Basescu acolo la prefectura in fatza .. daia erau lumanari aprinse... Da ajunge cu of topicu =))
|
In seara asta unul din colegii nostri de forum a avut un accident parca Smokey are userul.. Alex in care i sa taiat fata pe Soveja si cel care ia taiat fata a mai declarat si la politie ca Alex mergea cu 200 la ora in dreptul Galeriilor... Sincer nu stiu daca are timp un Megane 2 sa prinda viteza asta pe portiunea aceea de sosea iar daca avea viteza asta sincer nu mai ramanea nimik din nici o masina.. Imi pare rau pt masina aripa stanga spoiler si portiera stanga fata sparte si ceva la roata dar nu mai stiu ce a zis, cealalta masina nu stiu ce a patit
|
10 Attachment(s)
incepem cu ... unul mai vechi
si o dacie cu un ford :D pe mamaia :D |
| All times are GMT +2. The time now is 08:01. |
- Copyright 2026 4Tuning