Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/6619-discutii-membrii-crazy-drivers-bucuresti.html)

Alex23GAM 20-11-06 16:48

Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti

decizia este de partea voastra pacat ca plecati asa...eu nu am sa judec pe nimeni sper sa ramanem prieteni !

daca se poate o statistica cu cine a mai ramas daca mai este cineva din buc..

Vladutzzz_sv 20-11-06 17:32

Quote:

Originally Posted by Alex23GAM (Post 630004)
daca se poate o statistica cu cine a mai ramas daca mai este cineva din buc..

Asta cred ca ar trebui facut in toata tara

Ace Axel 21-11-06 16:59

bah da kiar... c sa intamplat... inteleg k aveti alte treburi ... pentru k si eu am ... si in general nu pot ajunge la intalniri ... dar asta nu cred k este un motiv sa t retragi :| pakt... dar makr suntem prieteni acu :)

Ace Axel 23-11-06 10:15

maine la 21 la polivalenta !?!?!? s-ar putea sa mai vin cu un baiat .... entuziast rau :D

B-13-FFA 24-11-06 18:19

ace axel nu la polivalenta...la carol la ora 21

B-13-FFA 01-12-06 10:09

diseara la ora 21 intalnire crazy drivers la parcul carol la farfurie........va rog sa veniti

B-13-FFA 04-12-06 13:00

eu imi anunt retragerea din club....motive personale

KAmikazee2005 04-12-06 13:38

imi pare rau ca toti din bucuresti pleak.... din cauza unor stickere pe care le puteati face si voi.. da in fine.. pakt k ne parasiti....

P.S. Bafta cu noul club pe care vreti sa il infiintati ;) ca aja am auzit... ca va faceti voi clubu vostru.. bafta

Rebel_Boy 04-12-06 16:04

Mdea ... sa fie ... oricum va ramane filiala din Bucuresti ... si va ramane omu care a infintat-o sa zic asa .. din cate am auzit io revine Adytzu ...

KAmikazee2005 04-12-06 16:38

da adytza revine in club.. adik pot zice ca a revenit in club.. numai ca momentan are probleme cu netu... oricum dak ati plecat din cauza lui... nu sunteti cuminti.. oricum bafta cu noul club.. si sa ne int la cat mai multe intalniri auto si curse.. ;)

ionutz_ubh 04-12-06 21:07

Salutare,as vrea sa va anunt k nu mai vreau sa fac parte din Crazy Drivers,mi-a placut aici in club a fost aproape totul ok dar din motive atat personale cat si alte planuri de viitor am ales sa am retrag,mi-a parut bine k am facut parte din CD si sper sa ramanem in continuare prieteni! :*

ionutz_ubh 04-12-06 21:08

Si as vrea daca se poate moderatorii sa ma stearga d la usergroups.....

Vladutzzz_sv 05-12-06 00:13

Bai antipaticilor.....voi astia "capitalistii" v'ati sucarit asa rau pe noi si ne parasiti??????
nu e nici prea frumos....dar nici prea ortodox....da las ca ne intalnim noi o data si'o data la o bere fara alcool....ca prieteni....chiar daca nu mai sunteti in CD.
Pacat....toti sunteti baieti de treaba....si chiar m-am inteles super bine cu toti dar este alegerea voastra si o respectam.

BAFTA IN CONTINUARE !!!

B-13-FFA 06-12-06 01:06

ne pare rau....dar am considerat k e mai bine....si chiar va asteptam la o bere:D

Slim29 06-12-06 08:04

si oricum vladutzz vom ramane prieteni orice ar fi :* nu va vom uit :))

All times are GMT +2. The time now is 17:49.

- Copyright 2026 4Tuning