![]() |
Re: Accidente Baia Mare
fiindca politistii ajunsi la un accident cu victime nu au alta treaba decat sa te opreasca si sa te intrebe de folii pe fata...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
era un accident in judetu sm in vara anu trecut....si la un prieten ia luat talonu + amenda pt folie.... era in trafic, si el bou o redus mult sa se uite la masina accidentata, si ia facut un politzai semn pe drapta:))) direct pt folie, asa k trebuie sa te ma-i si feresti
|
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Azi dimineata am surprins in drum spre scoala (pe drumul judetean ce leaga Cavnicul de Baia Sprie), un BMW ce stationa intr-un stalp de pe marginea carosabilului. Era destul de afectata caroseria ,,dar conducatorul a scapat teafar ,,( un pic plangea dupa BMW,dar in rest era bn.)...Am pus cateva imagini..:rolleyes2
|
pacat de masina era frumoasa
|
cred ca stiu bmw-u ii a lu un jmecher din cavnic, am vazut multe filmulete pe youtube...liniute ilegale si jmecheri
|
Am vazut o Lada rosie impachetata destul de bine prin zona unde parcheaza Seat-ul TRX...nu stiu mai multe detalii ca era garda acolo...
|
Lada aia mi se pare ca stationeaza acolo deja de ceva vreme, dar ultima data cand am vazut`o eu era neatinsa.. si parca avea in geam si o notificare.. acum nu stiu de care vorbesti tu.. poate nu vorbim de aceeasi masina. :D
|
Quote:
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning