![]() |
Re: E30 - 3 2.5 12v Coupe ( wip )
sa inteleg ca te vom vedea pe strazi ?:)
|
5 Attachment(s)
Asa , iar va povestesc :) cum faceam la inceput ..
Vbisem de saptamana trecuta ca azi luni 16 06 2008 sa ne intalnim toti cei 3 proprietari :P la ora 14:00 la financiar .. ajuns acolo ... eram singur :) am dat telefoane .. proprietarul din acte mi-a explicat cum ca n-are decat 3 mil jumate.. celalalt era plecat :) dar nu e pb .. asa... innebunesc... ii zic celui din acte, coitza... vino si plateste alea 3 milioane jumate, si vino ca fara tine ca si persoana fizica aici cu buletinul in mana nu-mi da certificatul fiscal :) (ca sa pot sa trec masina p numele meu) asa, in momentul asta eu aveam 8 milioane pe mine ... de platit, erau 18 milioane .. l-am chemat pe om .. intre timp, intre ora 14:00 cand am sunat, si ora 15:45 cand a venit el .. am alergat dupa bani , am luat 3 milioane de la gratian, 1 de colo, 2 de colo, etc, s-au facut 18 mil cu tot cu ai lui 3 mil 500 :) pe scurt , am facut actele .. :) si a fost super fericire :) si e .. ce e mai nasolica e ca acum tre sa bag runda 2-a .. rar/itp/asigurare .. etc.. deci masina oricum nu cred c-o sa iasa prea curand pe strada caci dupa ce fac rar/itp/asigurare vreau sa-i desfac motorul la recomandarea lui laf`u/florica si nu numai .. ca pare sa bata ceva.. si o s-o bagam intr-o inspectie generala sa facem mare lista cu ce ne mai trebuie si tot asa.. sunt miliarde de nimicuri care inca imi trebuie .. niste poze de azi .. |
1 Attachment(s)
Māncai-aş roatele lui ! :)
|
Ma bucur ca ai reusit sa duci la capat un capitol foarte important.Felicitari si bafta pentru urmatoarele;).
|
6 Attachment(s)
Asta e partea BUNA a lucrurilor
Partea proasta v-o arat intr-un alt post ca asa e frumos .. desigur ca nu se putea sa fie toate bune .. azi mi s-a ars un angel eye ... :) cel de pe stanga, de la bun inceput a facut figuri ala.. mtzii lui ... nush ce are.. .. si n-am putut sa-i fac poze frumoase cu angel eyes :( btw. CAUT far CU lupa FARA SMILEY plz cine stie PLZ .. apoi .. poza 1: imi trebuie prinderile alea ptr bandouri , nush de unde naiba sa le gasesc :( sti sta stramb poza 2: nu sta cacatul ala nici sa-l bati, din nou,ca n-am prinderile alea imputite.. poza 3: asta ? poza 4: sau sa-l spal pe asta sa incerc sa-l fac misto ? care-i mai usor de recuperat ? poza 5: o poza care-mi place mult poza 6: haosu din interior de acum .. vreau neaaparat sa scot scaunele si mocheta.. eventual sa cumpar o alta mocheta.. asta e uda :( long story .. |
Quote:
stii ca-mi mananci zilele nu ? stii ca-s lefter si am zis ca vara asta o las asa.. ridicata.. s-o duc si eu frumos la munte, la mare, pe transfagarasan , alea .. :) plm,vedem,momentan sunt kel kel kel de bani :) am dat toti banii pe actele astea nenorocite |
Dacă mă gāndesc bine, cred că merge şi mai jos decāt am făcut-o eu ! :lol:
|
cleme si clemite si tot ce tine de astea poti sa le iei de la BMW pe DN1 si iti vin in 3 zile, io am luat toate nimicurile incepand de la cleme de bandouri si paharelele de cauciuc in care intra pana la suruburi si piulite si garnituri
|
da.sunt multe de fact.da si cand o sa fie gata a?atunci sa vezi bucurie.succes si dai inainte
|
gata.am fost la financiar, am pus-o pe numele meu, acuma trebuie doar sa gasesc om la rar :) sa fac itp ,apoi asigurare..
si ala e .. :) street legal =)) |
cu orice legat R.A.R. te pot ajuta eu dar spre rusinea mea trebue sa-ti cer banii........nu pot alfel
|
cine stie sa repare trape de urs ?
cum pot sa ma asigur ca cele 4 conducte - furtune ce naiba sunt ,care pleaca din trapa si au ca rol sa scoata apa afara din masina .. nu sunt infundate ? am si eu nevoie de 1far fara smiley si cu lupa .. :( help |
bagi o sarma prin ele si le desfunzi, logic! torni apa, si vezi daca se scurge pe ele.
|
aceeasi problema o am si eu...cind spal masina gasesec apa sub presul de la sofer....
cred ca sint alea infundate.....daca o rezolvi sa-mi spui daca de acolo era..... |
daca nu reusesti cu sarma incearca si cu un furtun cu aer comprimat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:28. |
- Copyright 2026 4Tuning