![]() |
Re: VW Vento - Proprietari
@costelus 85 in cat sta vento-ul tau?
@ulie.cozmi cu tot respectul, imi place vento-ul tau, dar la 2500e am in Arad la vanzare Golf3 GTI full option, si si asta ii de 116CP. Dak ii sa fie de 2.0l atunci caut ABF-ul de 150CP ca ii realtiv mai usor de adus aproape de 200 ponei 8) |
Quote:
http://volkswagen.anunturi-auto.4tun...na-348952.html bafta vapix si sper sa-ti iasa toate asa cum vrei tu ! numai bine |
Quote:
|
Quote:
|
salutare colegilor,
vreau sa va rog sa ma sfatuiti si pe mine de pe unde mi-as putea lua niste praguri pt vento,nu prea scumpe...mi-au plesnit cele originale iarna aceasta,de fapt unul dintre ele dar trebuie sa le schimb acum cand vine caldura ca se vad urat! - aviz celor care si-au schimbat sau cunostinta de cauza... va multumesc! |
Quote:
eu mi-am schimbat vara trecuta pragurile le-am luat la 2 mil si manopera cu vopsitul m-a mai costat inca 8 mil |
:) ma astept sa ma coste manopera si astea da le-ai luat bine la pret...
de unde le-ai luat? le pot vedea? |
@costelus 85: si totusi.. in cat sta vento-ul tau? eventual da-mi un pm.
Quote:
Apropo.. Ca tot ii un thread doar cu Vento, care credeti voi ca sunt cele mai frumoase Vento din tara? :twisted: cam care ar fii top3-10 la voi? :rolleyes2;):?: |
tibanu, am eu niste praguri tuning de vanzare in caz ca vrei sa acoperi doar problemele...daca te intereseaza da`mi un mesaj privat sau cauta in anunturile mele ;) :)
|
Are cineva faruri de vento originale de vanzare?
|
Quote:
iti fac poze daca vrei le-am luat la reducere ,am un prieten care lucreaz la Meteor auto si are reducere de 40% la piese cumparate daca suporti taxa de curierat te pot ajuta si pe tine |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
masinuta mea scumpa.papamobilul cum ii spune fratele meu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning