![]() |
Re: Respiro
Un student e la examen si nu prea stie. Profesorul ii zice:
-Macar stii ce-i aia examen? -Da, este atunci cand doi oameni inteligenti vorbesc intre ei. -Si daca unul dintre ei este idiot? -Celalalt nu ia examenul. |
Concurs de tras cu arcul. Se aseaza tinta – un tip cu un mar pe cap – la 50 metri. Vine primul concurent. Ocheste, trage, despica marul. Urale. Mindru, tipul se intoarce si declama :
-I’m Wilhelm Tell ! Runda a doua. Se departeaza tinta la 100 metri. Vine alt concurent, ocheste si trage. Marul cade despicat. Ovatii. Se intoarce si asta cu un zambet autoritar si zice: -I’m Robin Hood ! Runda a treia. Tinta se aseaza la 150 metri. Vine al treilea concurent, ocheste si trage. Ii crapa capul aluia. Stupoare. Se intoarce tipul si zice: -I’m sorry !!! |
Quote:
Notă: Data viitoare foloseşte funcţia Edit post! |
Quote:
|
|
1 Attachment(s)
Nu mereu iti iese treaba asa cum vrei, am vrut sa dau o gaura drept si am dat-o dupa colt....:lol::lol::lol: In loc de liniuta am facut vtm, eeee acum, burghiu venit in pachet cu bormasina, pacat, ea chiar merge si e cu turatie reglabila... stiu unde am gresit, i-am dat blana si cand sa fac treaba, am ratat-o pe a II-a.... :lol::lol::lol:
Attachment 1108390 |
Quote:
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=Fb-LT...eature=related
cucu stie mai bine :)) |
Nevasta te invata despre fericire: sa te duci la ma-ta! Sigur se bucura cand te vede
Nevasta te invata despre nudism: plec de aici si te las in curu’ gol Nevasta te invata despre nulitate: tu fara mine esti un nimeni Nevasta te invata despre procreere: eu te-am facut… barbat Nevasta te invata despre mobilitate: ce-ti fug ochii dupa curu’ lu’ aia Nevasta te invata despre otet: ce acra poate fi ma-ta! Nevasta te invata despre juramant: zi, sa mori tu, ca n-ai baut nimic? Nevasta te invata despre munca in exces: cam multe sedinte peste program ai tu… Nevasta te invata despre transformare: cand te-am luat erai slab ca o aschie, acum esti gras ca porcu’ Nevasta te invata despre ratiune: cand iti vine sa ma inseli, sa te gandesti bine la ce pierzi Nevasta te invata despre dictie: vorbesti exact ca ma-ta Nevasta te invata despre sarbatori: vezi ca vine ziua mea, poate nu-mi cumperi ceva |
|
|
Quote:
|
minorii si cei slabi de inima sa nu dea click !!!!!!!!!! :shock: :zombie:
http://r.groups.im/rd?videomahzeni.b...r-mutlaka.html |
Băi fraţilor!... Cum poate să mai trăiască mă omul ăsta după ce i s-a întâmplat?...
Eu nu-i explic cum de nu i-a afectat creierul!... Bănuiesc că este în moarte cerebrală!... Altcumva, nu-mi explic! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning