![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Astazi in jur de ora 15.30 la Santuhalm un alt accident auto cu 3 masini implicate.Pozele evenimentului apar sigur in presa.
|
|
Quote:
|
acu vreo 20 min o toyota rav4(HD 99 PIS) tot unde or avut baieti accident o lovit un stalp sau un pom nu stiu exact fara raniti din fericire:-).....
|
de accidentul din fata de la hamburger stiti ceva?e de dimineata sau azinoapte
|
Quote:
|
stii ce sa intamplat?ca dupa cum sunt lovite masiniile nu imi dau seama...
|
1 Attachment(s)
Ieri la manastirea Prislop!
Sfat: feriti-va de autobuzele chinezesti :) . |
Mai ales daca aveti masini frantuzesti.
:) |
Neacordarea de prioritate a stat la baza producerii unui grav accident de circulatie, sambata seara, in jurul orei 20:00, in localitatea Cristur, de langa Hunedoara.
Doi barbati au fost raniti grav in urma evenimentului rutier in care au fost implicate un autoturism si o motocicleta. Potrivit politistilor, se pare ca vinovat de producerea accidentului de circulatie ar fi soferul autoturismului, un barbat de 63 de ani, care, la intersectia strazii Ulita Mare cu DJ 687, din Cristur, nu a respectat semnificatia indicatorului "Oprire", iar in momentul in care a virat la stanga, nu i-a acordat prioritate de trecere motocicletei condusa de un tanar de 22 de ani, intrand in coliziune cu aceasta. In urma impactului, soferul motocicletei a fost ranit grav. Leziuni grave a suferit si conducatorul masinii. |
Quote:
Da am vazut si eu sambata seara accidentul pacat speram sa nu moara nimeni |
o rupt semaforu :(
Link |
Cum sa fie de vina pensionarul de 63 de ani daca tanarul de 22 de ani de pe motor avea n km la ora prin localitate si zona cu restrictie din cauza reparatiilor care nu se mai gata?
Pai la viteza aia degeaba te uiti de 2 ori, sa te asiguri, nu vezi nimic, si cand sa treci si tu, vrum, poc, poc, ca la desenele animate cu coyotul ala. :) |
Quote:
|
cu parere de rau,mosneagul a fost de vina..clar..pt ca din moment ce nu e nici un radar sa iti inregistreze viteza nu poti dovedi absolut nimic..si totul se rezuma la neacordare de prioritate...si mai grav este k,baiatul ce a suferit accidentul,nu mai este printre noi,s-a luptat aproximatix o saptamana intre viata si moarte,dar nu a rezistat..a incetat din viata si s-a ridicat la ceruri..dumnezeu sa-l ierte..iar cei care nu stiu sa circule le urez sa stea acasa si sa isi traga un glont in cap..ca nu e mare pierdere pt noi..
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:10. |
- Copyright 2026 4Tuning