Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Poze cu prietenele, amicele voastre (https://forum.4tuning.ro/28-femei/2838-poze-prietenele-amicele-voastre.html)

RA_2fast4u 31-10-05 19:03

intentia conteaza=)) crezi ca a avuit fotograf progesionist? :))

needBrain 31-10-05 21:49

e cam uratica tipa.......parerea mea

LKS 31-10-05 22:00

nu va luatzi de mine ...io sunt pe post de intermediar ..\"combinator\" ... :D ...daca avetzi ceva de zis ...zicetzi`i ei...o sa caut shi id`u de mess sa`l pun aici :))

needBrain 31-10-05 22:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LKS\"
nu va luatzi de mine ...io sunt pe post de intermediar ..\"combinator\" ... :D ...daca avetzi ceva de zis ...zicetzi`i ei...o sa caut shi id`u de mess sa`l pun aici :))

cel mai bine asa
k avand in vedere faptul ca tipa deja s-a dezbracat.......e buna pe langa casa omului,nuh?

orlando 31-10-05 23:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
Quote:

Originally Posted by \"LKS\"

cel mai bine asa
k avand in vedere faptul ca tipa deja s-a dezbracat.......e buna pe langa casa omului,nuh?

vezi ca e mai mare pedeapsa ca ea... :wink:

needBrain 31-10-05 23:17

ābeeeeeee chiar ca....e minora..........dar daca-i place nu depune plangere nuh?ba cere din nou :lol:

EvLSant0S 31-10-05 23:18

macar de-ar fi fost intradevar ceva .... ca le dadeam peste nas orlando cu tot permisu lor si cu toti aia18 ani + ai lor ... :)

da... plm ...
hai sa le mai aratam minore smechere :)
sa moara

needBrain 31-10-05 23:20

si noi le aratam minorelor voastre cheile de la masini si...........\"cine e santos?\" :lol: <-asta o sa fie reactia lor
trag o frana de mana si gataaaaa ,e ready gajica :P

Kolegosu' 01-11-05 00:26

1 Attachment(s)
Fratilor hai sa va arat cu ce m-am pricopsit eu cu o KARATISTA ....huuuu :lol: :lol: mi-o fur des dar o IUBESC ..... sper k nu va deranjeaza k mi-am prezentat si eu pretena aici ....

SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER 01-11-05 01:19

je ANDY_SLC!

oho oho need.brain o dai in corupere de minori si nu e bine cati ani are aia atata iti iei si u!BE CAREFUL my friend! :twisted:

trg 01-11-05 04:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Kolegu™\"
Fratilor hai sa va arat cu ce m-am pricopsit eu cu o KARATISTA ....huuuu :lol: :lol: mi-o fur des dar o IUBESC ..... sper k nu va deranjeaza k mi-am prezentat si eu pretena aici ....

e centura maro,nu? :oops: inseamna ca stie ceva karate,ce stil practica? :D

ps:nu-ti e frica sa mergi cu ea la disco ,ai spate :P
ps2:am glumit,sper sa nu te suply :D :P

adisoruc 01-11-05 11:47

Kolegu™....succes, nu am ce zice, daca tipa face karate...atunci nu prea poti sa ii comentezi :P!

Kolegosu' 01-11-05 13:07

Multumesc baieti are maro si luna asta trebuie sa dea de Neagra :lol: ma mandresc cu ea ..... a si face Shotokan :lol:

needBrain 01-11-05 21:29

Re: je ANDY_SLC!

Quote:

Originally Posted by \"SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER\"
oho oho need.brain o dai in corupere de minori si nu e bine cati ani are aia atata iti iei si u!BE CAREFUL my friend! :twisted:

glumeam mah...ce crezi ca-s chiar asa de......proxenet? :lol:

Psycho 01-11-05 22:59

mama mama ce poze :) ... hahahaha nice respekt

All times are GMT +2. The time now is 04:02.

- Copyright 2026 4Tuning