![]() |
intentia conteaza=)) crezi ca a avuit fotograf progesionist? :))
|
e cam uratica tipa.......parerea mea
|
nu va luatzi de mine ...io sunt pe post de intermediar ..\"combinator\" ... :D ...daca avetzi ceva de zis ...zicetzi`i ei...o sa caut shi id`u de mess sa`l pun aici :))
|
Re:
Quote:
k avand in vedere faptul ca tipa deja s-a dezbracat.......e buna pe langa casa omului,nuh? |
Re:
Quote:
|
ābeeeeeee chiar ca....e minora..........dar daca-i place nu depune plangere nuh?ba cere din nou :lol:
|
macar de-ar fi fost intradevar ceva .... ca le dadeam peste nas orlando cu tot permisu lor si cu toti aia18 ani + ai lor ... :)
da... plm ... hai sa le mai aratam minore smechere :) sa moara |
si noi le aratam minorelor voastre cheile de la masini si...........\"cine e santos?\" :lol: <-asta o sa fie reactia lor
trag o frana de mana si gataaaaa ,e ready gajica :P |
1 Attachment(s)
Fratilor hai sa va arat cu ce m-am pricopsit eu cu o KARATISTA ....huuuu :lol: :lol: mi-o fur des dar o IUBESC ..... sper k nu va deranjeaza k mi-am prezentat si eu pretena aici ....
|
je ANDY_SLC!
oho oho need.brain o dai in corupere de minori si nu e bine cati ani are aia atata iti iei si u!BE CAREFUL my friend! :twisted:
|
Re:
Quote:
ps:nu-ti e frica sa mergi cu ea la disco ,ai spate :P ps2:am glumit,sper sa nu te suply :D :P |
Kolegu™....succes, nu am ce zice, daca tipa face karate...atunci nu prea poti sa ii comentezi :P!
|
Multumesc baieti are maro si luna asta trebuie sa dea de Neagra :lol: ma mandresc cu ea ..... a si face Shotokan :lol:
|
Re: je ANDY_SLC!
Quote:
|
mama mama ce poze :) ... hahahaha nice respekt
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:02. |
- Copyright 2026 4Tuning