![]() |
Re: Cafeneaua onestenilor
in legatura cu oamenii prost crescuti am avut si eu probleme....incercam sa fac o poza si se gaseau sa treaca.....iar ce am mai vazut....majoritatea erau la salon doar ca se pozeze cu fetele si cu masinile....intrau in masini de parca erau a lor(unde se putea)....
|
Am uitat sa mai punctez la minus-uri: 60ron primul nr al revistei 4TuningRo. Nu stiu cati ati fi in stare sa dati suma asta pe o revista
|
Quote:
|
46 Attachment(s)
ceva si de la mine.....tot de la tuning day......calitate mai slaba:???:......asa au iesit
|
sambata seara parca, am vazut secvente la stiri pe pro tv de la tuning days, si m-i s-a parut ca l-am vazut pe cezar......asa-i? a fost si el?
|
a fost si cezar da...:D
|
inseamna ca e vedeta :)
|
Quote:
|
chiar m-ai vazut?unde eram?......culmea ce sanse erau ca eu sa apar la tv......macar sa fi vazut si eu:rolleyes2
|
pai...filmai (sau pozai) cu telefonul in mana si aveai un tricou sau bluza portocalie pe tine (parca)
sau m-i s-a parut :rolleyes2 |
ce`i asa liniste pe Onesti...???
|
nu cred ca eram eu.......cel putin eu faceam poze cu o camera video destul de mare asa ca telefon nu aveam sigur:-P..........si eram imbracat intr-o geaca cu rosu si negru.......deci eu nu eram eu sigur:-)
|
fii si tu optimist ma.....:)))
|
sau macar prefa-te ca erai tu :lol:
|
pe mine nu m-a vazut nimeni?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:04. |
- Copyright 2026 4Tuning