![]() |
Re: Masini Abandonate!
Quote:
|
3 Attachment(s)
Salutare!Cum as putea sa dau de proprietarul acestei masini?Vreau sa o iau si sa o reconditionez cu ajutorul tatalui meu.Masina se afla in Iasi in spatele liceului Dimitrie Cantemir.A fost parcata vreo 3-4 ani intr-o parcare de langa Mercur Mary si acum am gasit-o in spatele liceului.Daca m-ati putea ajuta sa dau de proprietar as fi foarte recunoscator.
P.S Am mai postat odata masinadar mai nimeni nu ma luat in seama. |
Salut.
Stiu masinuta de cand statea la Mercur Mary. Tot timpul ne opream si o admiram cand treceam prin zona, eu si cu un coleg de liceu. Incearca totusi pe la blocurile din zona, poate stie cineva a cui este. Altfel nu prea imi vin idei cum ai putea sa afli. Sau lasa-i un mesaj in geam ceva ... LE: Incearca totusi si pe aria noastra : https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html poate cunoaste cineva vreo informatie. |
Din cate stiu bmw-ul pare a fi din colectia Domnului profesor Ursescu de la facultatea de mecanica .Numarul imi pare cunoscut .Am sa il intreb zilele astea ca stiu ca el se omoara cu modelul asta . Cat despre informatii daca nu are asigurare recenta nu prea ai de unde lua informatii pentru ca politia nu are dreptul de a oferi informatii despre proprietatile personale!
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Masini abandonate Cluj Napoca
|
alfa e din bucuresti e langa spitalu grigore alexandrescu o stiu acolo de cel putin 2 ani
|
probabil s-a teleportat in Cj :lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
OPEL Manta GTE,pacat de ea...
|
In TR a ajuns Manta asta? E poza facuta de curand?
Ce mai cascam gura la ea cand eram mai mic, a fost printre primele masini mai "rasarite" din Targoviste... |
Poza nu stiu de cand e dar cineva sustine ca ar fi in Bucuresti Rahova...
|
După modelu' de bloc, tind să cred că se află prin Militari/Drumul Taberei/Rahova.
Nu sunt sigur, nu săriți la gāt :lol:. |
1 Attachment(s)
VW 1600 TL
"locatie: Mures scurt info: Se afla in apropierea gradinei zoologice." |
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
- Copyright 2026 4Tuning