Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Masini Abandonate! (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/186594-masini-abandonate.html)

cruizer11 05-01-14 13:33

Re: Masini Abandonate!

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 5641818)
De ce persoana e vorba ? Ca nu imi dau seama

Ai pm!

Enjoy06 05-01-14 13:38

3 Attachment(s)
Salutare!Cum as putea sa dau de proprietarul acestei masini?Vreau sa o iau si sa o reconditionez cu ajutorul tatalui meu.Masina se afla in Iasi in spatele liceului Dimitrie Cantemir.A fost parcata vreo 3-4 ani intr-o parcare de langa Mercur Mary si acum am gasit-o in spatele liceului.Daca m-ati putea ajuta sa dau de proprietar as fi foarte recunoscator.

P.S Am mai postat odata masinadar mai nimeni nu ma luat in seama.

Radu_Toretto93 05-01-14 14:10

Salut.
Stiu masinuta de cand statea la Mercur Mary. Tot timpul ne opream si o admiram cand treceam prin zona, eu si cu un coleg de liceu.
Incearca totusi pe la blocurile din zona, poate stie cineva a cui este. Altfel nu prea imi vin idei cum ai putea sa afli.
Sau lasa-i un mesaj in geam ceva ...

LE: Incearca totusi si pe aria noastra : https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html poate cunoaste cineva vreo informatie.

Lucian MC 06-01-14 19:44

Din cate stiu bmw-ul pare a fi din colectia Domnului profesor Ursescu de la facultatea de mecanica .Numarul imi pare cunoscut .Am sa il intreb zilele astea ca stiu ca el se omoara cu modelul asta . Cat despre informatii daca nu are asigurare recenta nu prea ai de unde lua informatii pentru ca politia nu are dreptul de a oferi informatii despre proprietatile personale!

Enjoy06 07-01-14 14:09

Quote:

Originally Posted by Lucian MC (Post 5643030)
Din cate stiu bmw-ul pare a fi din colectia Domnului profesor Ursescu de la facultatea de mecanica .Numarul imi pare cunoscut .Am sa il intreb zilele astea ca stiu ca el se omoara cu modelul asta . Cat despre informatii daca nu are asigurare recenta nu prea ai de unde lua informatii pentru ca politia nu are dreptul de a oferi informatii despre proprietatile personale!

Ti-as fi recunoscator daca l-ai intreba daca o vinde.Chiar vreau sa o restaorez.

trafy-vr6 12-01-14 08:10

Quote:

Originally Posted by cruizer11 (Post 5640340)
Cand mai ai acasa un s65 amg, Porsche Cayenne Magnum, BMW seria 8 cu 2000 km la bord nu te-ai mai mira... mai are la Interex un Ford Thunderbird lasat de izbeliste, iar in curte la Autotest inca un seria 8 cu probleme si un Porsche Magnum facut bardaf. Nu mai stau sa enumar zecile de masini ale firmei (Polo din 2004 in sus, dubite si alte ghidusii). Daca nu te-ai prins de cine e vorba da-mi un PM.

vezi ca nu e a persoanei de care zici :)

georgeNIN 12-01-14 14:52

4 Attachment(s)
Masini abandonate Cluj Napoca

lovenady 12-01-14 14:54

alfa e din bucuresti e langa spitalu grigore alexandrescu o stiu acolo de cel putin 2 ani

florin_cars 12-01-14 15:17

probabil s-a teleportat in Cj :lol:

muntiu 12-01-14 18:12

Quote:

Originally Posted by lovenady (Post 5646638)
alfa e din bucuresti e langa spitalu grigore alexandrescu o stiu acolo de cel putin 2 ani

nu ai este in acel loc alfa romeo,poza e intradevar in bucuresti

Liviu_e30. 12-01-14 18:12

1 Attachment(s)
OPEL Manta GTE,pacat de ea...

Andreynyo 12-01-14 18:36

In TR a ajuns Manta asta? E poza facuta de curand?
Ce mai cascam gura la ea cand eram mai mic, a fost printre primele masini mai "rasarite" din Targoviste...

Liviu_e30. 12-01-14 18:47

Poza nu stiu de cand e dar cineva sustine ca ar fi in Bucuresti Rahova...

Tis-ul 12-01-14 19:36

După modelu' de bloc, tind să cred că se află prin Militari/Drumul Taberei/Rahova.

Nu sunt sigur, nu săriți la gāt :lol:.

Liviu_e30. 12-01-14 19:51

1 Attachment(s)
VW 1600 TL
"locatie: Mures
scurt info: Se afla in apropierea gradinei zoologice."

All times are GMT +2. The time now is 08:34.

- Copyright 2026 4Tuning