![]() |
Re: Diverse Discutii
viseaza bomflei de unde atata putere
|
Salutare!!
Din cauza Crizei si a mariri benzinei....tata si-a bagat gaz pe masina:))) As vrea sa stiu si eu care e cel mai bun gaz?de la ce statie sa bage?rompetrol sau lukoil? |
Decat masina pe gaz mai bine bicicleta! Daca vrei consum mic ia-ti un Polo 1.4tdi si te-ai scos!!!
|
hehe:)))nu vreau eu:)))tata vrea consum mik:))
eu momentan fac 17 ani:D la 17 si 9 luni incepe consumu:D iau permis...imi iau un subaru impretza si asta e viata:)) |
Si noi ne luam lunar cate unul....stai ca suna ceasul, trebuie sa ma trezesc.
|
@susanucs: impretza se scrie defapt impreza si permisu nu se da la 17 ani si 9 luni, atunci se poate incepe scoala. de ce ai trecut la profil 22 ani cand defapt ai 17?te crezi cu 5 ani mai mare?
|
Am scris din greseala 22....am sa modific....stiu ca poti incepe scoala cu 3 luni inainte de 18 ani:)
|
Se mai intampla sa gresesti ... sa apesi de doua ori tasta 2 cu gandul ca o sa iasa 17....
|
va salut sunt din buzau si detin un seat leon tdi stiti vreun service unde imi pot curata si eu turbina?
|
Ti-am dat PM pentru problema cu turbina.
|
o intrebare urgenta : in cat timp se elibereaza placute de inmatriculare *nr preferentiale*?
(masina este inmatriculata in buzau si noul proprietar este tot din buzau dar vrea numere preferentiale) |
Quote:
|
multumesc frumos
|
caut dacia tauuuu
sal baieti mar interesa si pe mine daca cunoasteti actoalu proprietar al foste dacii tauuuuu daca se poate un numar de tel sau un id ceva ms
|
Re: caut dacia tauuuu
Nu prea a mai ramas mare lucru din TAU. Oglinzile si jantele de pe ea stiu ca au ajuns la o cunostinta de-a mea, iar proprietarul actual si-a batut joc de masina in ultimul hal. Cred ca e o epava acum, daca e tot la el. Ultima oara am vazut-o anul trecut, pot spune ca era vai de mama ei:rolleyes2 Oricum, de ceva timp masina nu am mai vazut-o prin Buzau. Slabe sanse s-o mai gasesti, si sa mai si mearga.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:47. |
- Copyright 2026 4Tuning