![]() |
Re: Prima Dacie berlina modificata din Romania intr-un videoclip - B-69-TAU
eu is curios sa vad cum arata interiorul ... unde pot gasi ceva fotografii cu interiorul masinii ?
|
din cate stiu interiourul e stock
|
atunci e cam nasol :D
|
Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU
daaaaa....arata mult mai bine asa, mai simpla...
Robert, tu ce gume ai pe masina? (marime) |
e prea jmecher stie omu ce face cu masina lui si ioo zik sa nu-l suparati k acu o sa vedeti un ozn.spor la tunaleala taule
|
pai o sti el ce face... dar sa nu lase interiorul stock... cel putin exteriorul este superb la ea... asa ca mi-ar parea rau sa fie de *** interiorul... apropo are careva idee ce motor este pe dacia asta, cati cai are etc etc... ?
|
iti dai seama k o avea el ceva idei si ptru interior dar mai e vorba si d epartea financiara aici k nu ne pica bani din cer asa aiurea.In ceea ce priveste motoru am inteles k este 1 de dacie 1.6 mai mult nu stiu
|
pai la interior ar avea ceva nu e chiar stock acum sunt la vopsit fete de usi de pe fata care au fost facute din fibra , geamuri electrice , dvd in parasolar si un ps2
referitor la motor e lucrat si pe acolo dar astea sunt chestii mai intime si nu se pot afla ;) |
inteleg! :D daca mai aflati ceva detalii sa spuneti ca sunt curios care e soarta acestei masini :D
|
Taule felicitari pt masina e bestiala sau nu super tare.E o Dacie mai cunoscuta dekt multi kre apar la tele,toata Craiova vb d ea.Mai ai ceva d modificat?Nu cred.
Zimi dak s poate cu geamurile electrice -kt tea costat sistemul cu totul -kt d costisitor e? Eu as dori unu obisnuit! Poti sa dai un sfat! T rog frumos! Niste sugesti, schite dak ai, c ai folosit tu, cum ai procedat. Toti care ma pot ajuta rog sa o faca, cu sfaturi orice. |
are motor de 1.6..k mine:P...mai mult de 75 de cai nu cred sa aibe:-s
|
ce anume te intereseaza de soarta masini? vezi ca este topic pe masina mea cu masina asta... gasesti acolo toate modificarile insotite de poze.... la interior sunt multe modificari....
|
Quote:
|
iar o vopsesti ma?ai innebunit complet sa mor...astept sa vad produsul finit ;)
|
Daca dai cu chit peste rugina o repari doar pt ochii lumii.In scurt timp o vei vopsii din nou. Cumpara naibii o aripa noua de pitesti si terosoneazo inainte sa o montezi.Nu te mai zgarcii ca data trecuta la piese,nu mai cumpara de conex iasi. Si sa pui un petic si la gaura aia... sti tu care.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:25. |
- Copyright 2026 4Tuning