![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
|
Cine poate sa vorbeasca in continuare cu fosta/fostul ca si cum ar fi un simplu amic ... toata stima si tot respectul.
Eu cred ca nu se poate pentru ca tot exista speranta uneia din parti de impacare. (in cazul iubirii) |
Quote:
|
Quote:
prin varianta lui mustang este deja dat raspunsul >>>>>NU :!: |
Quote:
|
hmmm...
atunci e urat, iti spun eu... ori bagi picioarele definitiv, ori te muti cu totul... |
Quote:
|
Quote:
|
sa fii tare. sa te gandetsi....la urmatorul :)
|
O dati in pesimisme rau de tot...
Iete ce am aflat eu in seara asta: 1.Niciodata nu o sa te indragostesti cum trebuie de cine trebuie. 2.Niciodata nu o sa se indragosteasca de tine persoana de care te-ai indragostit. 3.Daca te indragostesti devii slab/slaba si nu mai reprezinti interes. 4.Daca te comporti ca o jigodie sigur se va indragosti de tine pentru ca prezinti interes. O sa ziceti unii dintre voi ca nu e chiar asa ca mai sunt si cupluri fericite... Sigur aia nu sunt pe topicul asta :D |
bogdan_wrc: m-am mai gandit eu la cativa urmatori, reusesc, dar pic din nou :rolleyes2 pt ca il vad si pentru ca ma cauta....
bluey: sunt de acord cu toate punctele. Le-am incercat/patit pe toate si asa functioneaza lucrurile. Si daca inca mai sunt cupluri fericite... nu-i timpul pierdut :twisted: Nimic bun nu e vesnic! Si ca sa fiu sincera, eu ma plictisesc cu binele... daca e perfect ce farmec mai are? Noi sa fim sanatosi.... |
Din pacate revin si intaresc punctul multora de vedere, numai ca am de facut o precizare: nu tuturor li se pune pata pe fost(a), in sensul ca moare dupa el/ea cand il/o vede. Oricine isi aduce aminte de fost(a), dar eu unul nu m-as mai intoarce la fosta nici sa imi dai bani. Nu pot contesta faptul ca am trait clipe dementiale cu ea, dar ... nu se poate.
Ce a fost, a fost ... Cine spune ca e prea soft, inseamna ca inca iubeste acea persoana si nici nu prea ar vrea sa ii dea drumul. Sper ca nu insult sau deranjez pe nimeni prin acest mesaj. |
Quote:
Daca nu se intampla asta, inseamna ca nu a fost iubire, ci o pasiune trecatoare - cum numesc eu relatiile astea inflacarate care izbucnesc brusc si se termina in acelasi stil ;) |
E adevarat ca ma misca ... dar constientizez ca nu este ce caut. Poate sa mi se puna pe tava. Nu cred ca voi mai putea trece peste ce a facut. ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
- Copyright 2026 4Tuning