Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

Sasha 10-01-08 13:16

Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1282925)
Hmmm
Daca nu as sti mai bine as zice ca voi.
Dar stiu ca nu este o solutie.
Nu se poate aplica cand ai iubit cu adevarat.

Total de acord!!!!!!!!!!! si nu`mi schimb parerea pt nimic!

Mustang 10-01-08 13:31

Cine poate sa vorbeasca in continuare cu fosta/fostul ca si cum ar fi un simplu amic ... toata stima si tot respectul.
Eu cred ca nu se poate pentru ca tot exista speranta uneia din parti de impacare. (in cazul iubirii)

Sasha 10-01-08 13:34

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1285255)
Cine poate sa vorbeasca in continuare cu fosta/fostul ca si cum ar fi un simplu amic ... toata stima si tot respectul.
Eu cred ca nu se poate pentru ca tot exista speranta uneia din parti de impacare. (in cazul iubirii)

pai bineinteles... si iti mai aduci aminte de mai multe faze si ori iti vine s`o/l iei in brate ori s`o/l dai cu capu` de pereti....nu mai bine.... un simplu salut daca e necesar...sters tot!!!

bodyspeed 16-01-08 19:51

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1285260)
pai bineinteles... si iti mai aduci aminte de mai multe faze si ori iti vine s`o/l iei in brate ori s`o/l dai cu capu` de pereti....nu mai bine.... un simplu salut daca e necesar...sters tot!!!

sasha, pe de o parte ii dau dreptate lui Mustang , faza cu un salut sters lasi niste semne de intrebare ii mai pasa ?...nu ii mai pasa ?
prin varianta lui mustang este deja dat raspunsul >>>>>NU :!:

kTz88 17-01-08 00:25

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1285260)

Ce te faci cand nu ai cum sa o eviti ? Cand face parte din acelasi grup de prieteni ,cand stai la 2 blocuri distanta,cand lucrati la aceasi societate ? pur si simplu cand nu ai cum sa o eviti.Ce faci ? :???:

aleks 17-01-08 11:28

hmmm...
atunci e urat, iti spun eu...
ori bagi picioarele definitiv, ori te muti cu totul...

Sasha 17-01-08 13:53

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1297304)
hmmm...
atunci e urat, iti spun eu...
ori bagi picioarele definitiv, ori te muti cu totul...

Bun raspuns,dar asta trebuie sa faci in cazul in care esti hotarat 100%. ca sa nu regreti mai tarziu deciziile pe care le ei la nervi!:D

Claudia 17-01-08 16:54

Quote:

Originally Posted by kTz88 (Post 1296896)
Ce te faci cand nu ai cum sa o eviti ? Cand face parte din acelasi grup de prieteni ,cand stai la 2 blocuri distanta,cand lucrati la aceasi societate ? pur si simplu cand nu ai cum sa o eviti.Ce faci ? :???:

Ma incadrez la prima categorie... si ma lupt de mult cu asta. Tinde sa fie imposibil.... ;) Nu stiu ce o sa fac. Succes!

bogdan_wrc 17-01-08 17:41

sa fii tare. sa te gandetsi....la urmatorul :)

bluey 17-01-08 20:35

O dati in pesimisme rau de tot...
Iete ce am aflat eu in seara asta:
1.Niciodata nu o sa te indragostesti cum trebuie de cine trebuie.
2.Niciodata nu o sa se indragosteasca de tine persoana de care te-ai indragostit.
3.Daca te indragostesti devii slab/slaba si nu mai reprezinti interes.
4.Daca te comporti ca o jigodie sigur se va indragosti de tine pentru ca prezinti interes.

O sa ziceti unii dintre voi ca nu e chiar asa ca mai sunt si cupluri fericite...
Sigur aia nu sunt pe topicul asta :D

Claudia 17-01-08 21:23

bogdan_wrc: m-am mai gandit eu la cativa urmatori, reusesc, dar pic din nou :rolleyes2 pt ca il vad si pentru ca ma cauta....

bluey: sunt de acord cu toate punctele. Le-am incercat/patit pe toate si asa functioneaza lucrurile. Si daca inca mai sunt cupluri fericite... nu-i timpul pierdut :twisted: Nimic bun nu e vesnic! Si ca sa fiu sincera, eu ma plictisesc cu binele... daca e perfect ce farmec mai are?
Noi sa fim sanatosi....

Mustang 17-01-08 21:34

Din pacate revin si intaresc punctul multora de vedere, numai ca am de facut o precizare: nu tuturor li se pune pata pe fost(a), in sensul ca moare dupa el/ea cand il/o vede. Oricine isi aduce aminte de fost(a), dar eu unul nu m-as mai intoarce la fosta nici sa imi dai bani. Nu pot contesta faptul ca am trait clipe dementiale cu ea, dar ... nu se poate.

Ce a fost, a fost ...
Cine spune ca e prea soft, inseamna ca inca iubeste acea persoana si nici nu prea ar vrea sa ii dea drumul. Sper ca nu insult sau deranjez pe nimeni prin acest mesaj.

Claudia 17-01-08 21:46

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1298440)
Ce a fost, a fost ...
Cine spune ca e prea soft, inseamna ca inca iubeste acea persoana si nici nu prea ar vrea sa ii dea drumul. Sper ca nu insult sau deranjez pe nimeni prin acest mesaj.

Atata timp cat o numesti "iubire" inseamna ca e un sentiment care nu va muri niciodata, nici daca vei ajunge sa urasti persoana.... Vei avea mereu fiori cand il/o vei vedea...
Daca nu se intampla asta, inseamna ca nu a fost iubire, ci o pasiune trecatoare - cum numesc eu relatiile astea inflacarate care izbucnesc brusc si se termina in acelasi stil ;)

Mustang 17-01-08 22:21

E adevarat ca ma misca ... dar constientizez ca nu este ce caut. Poate sa mi se puna pe tava. Nu cred ca voi mai putea trece peste ce a facut. ;)

Sasha 17-01-08 23:52

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1298536)
E adevarat ca ma misca ... dar constientizez ca nu este ce caut. Poate sa mi se puna pe tava. Nu cred ca voi mai putea trece peste ce a facut. ;)

pai fii sigur daca ti se pune pe tava nu te mai atrage cunimic :| din pacate asa se intampla des... daca te`a facut in asa fel in cat sa te indragostesti de ea/el stie cum sa faca sa`ti pese...poate sa fii "puternic" si prea hotarat ca sa nu`ti mai pese:|

All times are GMT +2. The time now is 08:22.

- Copyright 2026 4Tuning