![]() |
Re: Chat
Quote:
|
Quote:
|
maaaaaa care veniti azi la meci la "U" de la 18:00:P??????
|
aici cred ca ii locul unde ar trebuii sa pun asta :P
daniela (4:18:21 PM): esti nebun piry (4:18:24 PM): :(( piry (4:18:25 PM): :P daniela (4:18:27 PM): azi cand ieseam de la munca... piry (4:18:27 PM): internati-ma daniela (4:18:40 PM): pe 1 decembrie in grigorescu daniela (4:18:53 PM): vad o masina mica depasind linia dubla continua daniela (4:18:56 PM): si vine si vine daniela (4:18:57 PM): si ii mica piry (4:18:58 PM): :)))))))) daniela (4:18:59 PM): si il feresc piry (4:19:00 PM): =)))))))))) daniela (4:19:03 PM): si ma uit...si era piry daniela (4:19:07 PM): :)) piry (4:19:08 PM): :"> daniela (4:19:10 PM): dementule piry (4:19:11 PM): that's my style daniela (4:19:21 PM): nu mai fa dinastea ca poate data viitoare te palesc daniela (4:19:22 PM): :)) piry (4:19:26 PM): daca ai curajul piry (4:19:27 PM): :) piry (4:19:35 PM): doara asta are buton si sar peste tine :d asta a fost depasire de aia lunga :)) adica mai mult timp pe contrasens evitand masinile care vin din fata :)) damn i love this life :) |
just don't get to soon to the end of it ;)
|
si io n-am permis... ni ce fac unii cu el, .... no comment :))), use to to that
|
drifturi cat cuprinde. asiaticii astia nu-s chiar intregi la minte. sunt curios ce va fi in Tokio Drift
https://www.youtube.com/watch?v=FZQuOhBVdNc&search=drift |
Re: polskiiii
salutare....vrei sa vb cu mine un pic de polski-u' tau?
|
scuze de offtopic ,imi vand masina am pus-o pa bazar.
|
care ati fost astazi la sala sporturilor? la concertul sponsorizat de vodafone.. house musik and jocuri de lumini? a fost bestial ma jur de nu! mai ales ca s-a combiant cu ploaie, mortal... au facut senzatie laserele si artificiile si muzica si tot... a fost mortal ;) revin maine cu pictures :D
|
am fost.......dar in masina ;;)
|
sa si pui poze ca eu am ajuns doar la artificii :((
|
13 Attachment(s)
Quote:
poze nu am prea multe mai multe filmuletze si cum erau cu telu si era si noapte si mai si ploua nu is de de prea buna calitate |
question: cand vine tokyo driftu si pe la cj oare? ca am fost la republica si nu il arata nici pe programu viitor (asta fiind ieri) ... :(( ma gandesc ca daca la buc vine maine... pe la noi ar fi sapt viitoare nu? :/
si cand vine nu organizam o miscare :D |
tokyo drift ii in saptamana 23-29 iunie, am fost eu astazi (16 iun) si m-am interesat si scria si in sapte seri parca sau zile si nopti..
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:11. |
- Copyright 2026 4Tuning