![]() |
Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi
Multumim Onesti ;). Va asteptam sa ne onorati din nou cu prezenta la urmatorul event, cat de curand.
|
mi-a parut rau ca nu am venit mai multi si nu am venit cu masinile mai frumoase....cum ar fi ascona(care a fost bushita) , calibra (vanduta) , bmw lui bmw_rulllzzz..3 masini de la Gtv tuning : Leon , Megane 2 , si VW New Beetle ..pisicutza+ multe altele
dar asta e pe cand urmatorul event ca celor care au fost pe 15 le-ar face mare placere sa vina din nou? |
care iese deseara la o cafea sau ciocolata, in rond? ca s-a uscat asfaltul
|
RAZULE TE MANANCA GUMELE :) ESTI NERABDATOR SAU VREI SA SCAPI DE GUMELE DE IARNA:lol:
|
nici, nici, da' e misto afara, cald si bine si e pacat sa nu profitam de vreme...
|
Asa cum am mai spus, ma bucur ca s-a trezit lumea.
De aceea, am o propunere: => https://forum.4tuning.ro/showthread.p...29#post1306029 Astept reactii... |
bine v-am gasit :D..am reusit si eu sa mi fac user..avem si noi o vrema buna..poate vin mai multi la intalniri pe vremea buna :) asfalt uscat !
|
bun venit.....
poate, cine stie....numai sa tine vremea, ca s-ar putea sa ninga iar |
Quote:
|
Maine e ziua unirii:D. Sa fim uniti ca buni ieseni si prieteni si comunitate. La mai mare pt toata lumea.
Sper sa nu va incurce vizita lui Base in centru:-P |
deci....iese cineva pe la 9.30 prin rond...in seara asta
|
diseara, adica 25. 01 2008, intalnire 4tuning la palat, la ora 9.00. Crazy Drivers si Old School Motorsport asteapta fetze noi......dar si pe cele vechi, asa ca.........
|
Acum am vazut-o si pe asta. De cand e Axel in Crazy Drivers Razvane ? :lol:
|
aaaaaa.... pai nush...daca e in crazy, eu unu stiu ca nu e, dar cred ca a trimis cerere si i s-a dat asa......pe degeaba...dar nu e, sau cel putin asa stiu eu... poate cristi(mihay) sa ne lamureasca pe amandoi
|
pot veni si cei care nu sunt in vre un club?
si daca ploua...se mai aduna lumea? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:29. |
- Copyright 2026 4Tuning