![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
1 Attachment(s)
Din pacate sunt intr-o situatie nu tocmai buna ... nu mai sunt bani nici de benzina ....asa ca "povestea" o sa " hiberneze" o perioada ....sper sa se "trezeasca" in vara .....daca nu,cam asta a fost :sad:
|
NU te creeed![-(nu vei sta tu asa degeaba oricat ar fi de criza:Dcel putin asta ai demonstrat pana acum:Dsuper tare bad-ul,grila.e schimbata foarta tare si da bine de tot:D
Numai bine! |
2 Attachment(s)
...degeaba nu o sa stau ...ce pot sa fac ,fac ...de ex. acum lucrez la grila ..."asta nu cere bani" ,doar vreme frumoasa ;) .....urmeaza sa pun si pragul pe partea dreapta ....Multumesc Mihai ;)
|
7 Attachment(s)
multumesc taty ;)
|
Artistice pozele..
Frumoasa masina..cred ca o spun a 100-a oara.. Bafta in continuare ! |
Ma gandesc!!!!!! grila aia nu cumva ar merge lasata la jumate?:shock:
Urate masini mai sunt Golfurile astea!!!!!:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 Cine m-o fi pus sa cumpar asa ceva?????;) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
si astea...
|
Multumesc pentru poze Andreea :bunch:
|
frumos tare si golful tau jock! s-a lucrat la el la baietii de la ghetto nu? O sa ajung si eu la ei in primavara pentru un porbagaj csl pentru vento si pentru un badboy la o capota de golf caci va fi bot de golf pana la urma!
|
Da ,la Mihai Ghetto a fost facuta masina .... recomand ;) ... "da'i un ban ,da stai in fata " ;)
|
Quote:
|
A mai zis de vreo cateva ori ca nu va schimba culoarea
|
2 Attachment(s)
....;)
|
chetia asta voiam sa o fac si io dar mi-ai luat o inainte :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:47. |
- Copyright 2026 4Tuning