![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
O singura mentiune am: nu ai umplut de tot cu negru la aripa din fata,daca te uiti cred ca ma intelegi. Anyway, congrats ! |
2 Attachment(s)
Mai vin si eu cu o lucrarica:Seat Leon
Astept sfaturi,vreau sa lucrez serios la VT:D |
2 Attachment(s)
Davay e fratele meu,am facut amandoi intrecere pe aceeasi masina.E mai experimentat,mi-a explicat ce am gresit dar totusi vreau sa primesc sfaturi si de la voi.Asa ca...:arrow:
Multzumesc,sper sa revin cu lucrari mai bune:D |
Un mic sfat redimensioneaza bg'ul dupa masina nu masina dupa bg deoarece ti-a iesit toata masina blur
|
wtf hory......bine rau d tot
|
2 Attachment(s)
Inca o lucrare....mai incerc sau ma las:rolleyes2 :?:
|
Quote:
Curaj baiatu' ca nu s-a nascut nimeni invatat, iar vt-ul se invata in ani si ani, nu peste noapte! |
4 Attachment(s)
ceva simplu dupa vacanta :D
|
2 Attachment(s)
Daca si voua vi se pare ca jantele arata putin aiurea sa-mi spuneti...
Si da, stiu ca pe etriere scrie R8:lol: Dar am dus lipsa grava de donori buni. Si daca are cineva un donor cu rezolutie calumea pentru jante Petrol Traviata i-as fi recunoscator:D |
Quote:
:DNu ma lasam sigur,stai linistit.Vroiam doar sa atrag ceva comentarii asupra lucrarilor,sa-mi zica si mie cineva ce am gresit:rolleyes2.Oricum....o sa tunez in continuare si voi posta aici,sper sa am critici. |
ms guys :D
|
2 Attachment(s)
seat leon coupe :D:D:D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
am mai venit si eu cu inca o lucrarica...astept criticile.....sper sa fie mai buna ca aia......:D
|
Quote:
- evacuarile sunt muuuult prea pe stanga - perspectiva eleronului e gresita - roata fata n-are legatura cu realitatea - "stickerele" din nou, au perspectiva gresita - se vede evacuarea veche sub bara No offence, dar decat janta de pe spate este pusa corect... Si acolo lipseste discul de frana + etrier |
| All times are GMT +2. The time now is 09:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning