![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Buni la VT si rai de gura mai sunteti toti,unii care nici nu i-am vazut sa posteze un vt sau sunt nu prea departe de raresh19:evil::rolleyes2
raresh,imaginatie sigur ai ,incearca tutorialele de aici :-) http://www.digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htm |
plin de cunoscatori pe aici...mi`e sila de sectiunea asta deja, a mai fost intr`un timp o invazie de pseudo-zei d`astia da` s`au retras cand au vazut ca n`au nici o treaba, sper sa se intample la fel si de data asta
|
2 Attachment(s)
Trabi :D:arrow:
|
Aicea lumea n-ar trebui sa te ajute totusi esti la sectiunea "Tutoriale & Help" ?
Vad ca unii nu accepta nici sa incepi, ca na, n-ai si tu lucrari mai proaste? si eu am si tu ai, ai si mai bune, dar nu trebuie sa sari, eram putin obosit si nam fost atent la perspectiva si scaunul mi sa parut normal acuma am vazut ca perspectiva era fugit rau, asta e puteati da un simplu sfat nu sa sariti asa. O sa refac lucrarea in curand |
Quote:
@Horicutz :Nu ti se pare ca esti cam offtopic si ca tinzi spre flame? |
Quote:
|
2 Attachment(s)
As vrea si eu va rog de data asta niste pareri. Mi-ar fi placut sa fac mai multe modificari, dar calitatea pozei nu prea-mi permite. M-am chinuit destul sa ascund bandourile sau sa le colorez in culoarea masinii dar n-am prea reusit asa ca le-am lasat asa. Bine, sunt si incepator si nu stapanesc destul de bine photoshopul cat sa imi iasa ce vreau cum trebuie.
|
3 Attachment(s)
Pai sa vedem....
E primul meu proiect in PS....greselile sunt evidente....daca puteti da cateva sfaturi...asi ramane recunoscator :) |
@amphetamine: e frumos bre dar puteai sa latesti putin rotile spate is prea de bicicleta in rest e bine pt inceput.GJ;)
@skyzzo: partea de jos a barii fata e blur, ai urme de smudge sub vinyl , ai lasat o linie alba langa cauciucul spate iar masina e prea mare in bg aproape atinge de tavan, iar prin geamuri se vede fostul bg, sper sa nu te superi dar asa vei stii unde sa nu mai gresesti data viitoare.Bafta ;) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
foarte tare .... dar ai niste greseli ...... (sper sa nu o iei in nume de rau):arrow: [la ultima poza am facut ce ai uitat tu sa faci si o mica schimbare:D]
|
Da, asa e, mersi pentru corectare:D
|
Quote:
|
@Amphetamine : Da-mi si mie donorul de la roti . Ms !
|
2 Attachment(s)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
|
- Copyright 2026 4Tuning