![]() |
Re: Club ESPERO
Quote:
|
Salutare,
Are cineva idee cum se schimba rulmentii pe spate la espero , masina este fara ABS, trebuiesc dati jos sabotii ? Multumesc, |
Quote:
|
Salut.
Am cumparat ieri un espero si as vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu niste planetare. |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Ps. imi fac si eu treaba cu un espero...am pus poza cu el... |
V-am rugat in repetate randuri sa nu mai postati anunturi de vanzare/cumparare/dezmembrare pe topicurile astea. Aveti sectiune speciala pt asa ceva!
Din momentul asta orice incalcare a regulamentului va fi sanctionata. |
MI-am dat seama tarziu oricum dupa am trimis privat.Unde se strange espero club? Sunt interesat.
|
1 Attachment(s)
Salutare!
Nu demult mi-am schimbat sonda litrometrica si am din nou probleme. Imi ramane pe rosu, uneori urca acu dar beculetul e tot aprins. Stie cineva care e problema? Intr-e timp am mai reusit sa "colorez" putin interiorul. Ce capacitate are instalatia de racire? Motorul e 2.0 |
super.... tu ai 8 geamuri electrice.....:shock:
|
Salut baieti !! am si eu o mica problema la esperache , in spatele torpedoului este un pompa vacum cred eu unde regleaza unde se duce caldura picioare dezaburire etc am vazut ca a ramas pe picioare , stie cineva cum se numeste prostia aia ? si unde gasesc am sunat pe la magazine si nu prea stie nimeni ... Multumesc frumos
|
Un craciun fericit va doresc tuturor!
Atmosfera era alta in anii trecuti pe aici... |
Sarbatori fericite si din partea mea!!! 8)
|
4 Attachment(s)
masina mea :D
|
Daca e masina ta , arata incredibil de bine!!! Sa o stapanesti sanatos , alte detalii ? Deschide un topic la sectiunea "Masina mea" si prezint-o mai pe larg ! Numai bine
|
Desi fac dublu post , vad ca toti v-ati vandut masinile , numai sunt posesori de espero? Niciun post . Ehh , eu intreb totusi , a facut cineva o insonorizare/antifonare a vreunui espero? Ma refer ceva mai low budget , nu chestia denumita dynamat , care costa o gramada de bani si sincer nu as vrea sa bag atatia bani in masina . Am vazut pe diferite forumuri , siteuri , cu pasla , vopsea insonorizanta cauciucata , si pentru podea , si pentru usi , si pentru portbagaj si pentru plafon. Adauga ceva greutate ~ 15kg . Sunt curios daca a facut cineva asa ceva. Sau o sa fiu primul care incearca ceva de genu. Salutari tuturor
|
sex, cred ca aceeasi chestie caut si eu, cand comut, din panou, pe fata, nu se mai inchid fantele la picioare.. oare cum s-o numi si cum se schimba? ne da cineva un raspuns?
|
salutari alta problema , a cumparat cineva vreodata un cablu accelaratie de espero 1.8 , am inteles ca difera fata de cel de 1.5 stie cineva cu ce ? sa caut in dezmembrari multumesc
|
A facut cineva chiptuning pe espero ? Ma intereseaza asta sau un tuning box, am observat ca este o alternativa, si la tuning box imi promite 14 cai, desi nu stiu cat de adevarat este, dar pretul este oarecum acceptabil 970 de lei. Are cineva vreo parere ?
|
Quote:
|
Ma gandeam sa fac asta, dar nu stiu ce motor, si unde sa il caut, am inteles ca se pune foarte usor motor de calibra, dar daca fac asta, trebuie suspensii trebuie cutie, trebuie frane, planetare, mai ramane caroseria si interiorul, nu sunt inconstient de sa imi pun 150 de cai si sa raman cu franele stock.
|
Quote:
|
Si au facut fata franele, planetarele ? Eu am dubii mari, poti sa rupi planetarele foarte usor mai ales daca pleci cu 3000 rpm de pe loc. Nu ai simtit nevoia de franare mai rapida ? Unde ai gasit motor de calibra ? A fost necesar sa ii mai faci niste modificari ? Sa il reconstruiesti ceva ?
|
Doar accelerarea este mai mare si poate si top speed-ul marit dar viteza cu care vei circula va fi aceeasi. Daca vrei sa pui SFI si sa folosesti masina zi de zi nu vei simti nevoia de frane mai puternice,practic va fi acelasi comportament al masinii dar cu un plus de putere cand calci pedala.
Daca vrei sa faci masina pentru competitii deja intrebariile tale sunt puse fara rost. |
Salutare baietii , as vrea sa mut si eu bateria de la masina , sa o montez in portbagaj definitiv , prea multe fire aiurea pe langa baterie si prea inghesuita zona acolo. A facut cineva ceva de genu ? Nu neaparat la espero , dar la alte masini , am inteles ca trebuie conductor gros , dar nu stiu ce dimensiuni. Poate stiti vreun sfat , sau vreo chestie.
|
5 Attachment(s)
putin upgrade
|
Quote:
|
Se cam duce orice utilitate cu jantele si anvelopele alea... doar de dragul aspectului.
|
Quote:
|
sall unde gasesc si eu becuri albastre pentru bord espero:D
puteti sa-mi spuneti si mie ca nustiu de care sa iau |
Quote:
:)) |
3 Attachment(s)
putin cu leduri
|
Quote:
|
sall am gasit becuri de bord inlocuiesc toate becurile de pe bord cu cele albastre???
super tare bhj nota moderator: foloseste cu incredere functia edit cand mai ai ceva de adaugat la postul anterior, in decurs de 5 min. nu suntem pe mess |
Quote:
|
Salutare,
are cineva idee daca maneta de la semnl/bloc lumini de la Espero este ca cea de la Cielo ? Multumesc. |
Quote:
Nu se potrivesc de pe cielo pe espero....sunt la fel ca mufe insa cele de cielo sunt mai arcuite si nu mai pot fi montate plasticele din jurul volanului!!! (treaba probata!) stima! |
Baieti niste site-uri unde mai gasesc piese (parti de caroserie gen : scaune , faruri , proiectoare si deastea mai sunt ?
|
|
Mi-am mai aruncat ochii pe site merci
Niste recomandari m-ar mai interesa , de exemplu ce ulei ii place cel mai mult ? (eu ii dau mobil1 tot timpul dar am auzit ca nu e nemaipomenit ) Si cu omologari la jante mai mari se pot face? |
Si eu am mers multi ani cu mobil 1 10w-40 , este grozav , stai linistit.
Omologare la jante nu se poate face, daca iti pui ceva mai mare este pe riscul tau. Omologare la jante se poate face doar atunci cand modelul respectiv a avut din fabrica un R mai mare la jante. De exemplu: bmw seria 3 cu motor de 1.6 benzina poti omolga jante de R20 deoarece au fost puse pe acelasi model dar cu motor mult mai mare (M3). In cazul la Espero exista doar R14. Daca pui un 16 nu cred ca sare in ochi, la 17 deja e tractor, parerea mea ! Bafta. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:18. |
- Copyright 2026 4Tuning