Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

ss_seby 31-10-12 20:05

Re: Club ESPERO

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 5228455)
Nu ai cautat bine :P Ai o singura mufa libera, exact in dreptul capacelului care se desface, la piciorul din dreapta al pasagerului fata.
Ti-am pus un link cu imaginea mufei, e cea de sus. Cea de jos e OBD 2, model mai nou.
https://i620.photobucket.com/albums/t...connectors.jpg

Multumesc de explicatie Geo_ZGA , nu merge poza de la tine , dar m-am prins care este mufa. O sa aduc pe baiatu cu testerul . Multam fain!

Rob3rt_espero 14-11-12 20:11

Salutare,

Are cineva idee cum se schimba rulmentii pe spate la espero , masina este fara ABS, trebuiesc dati jos sabotii ?

Multumesc,

vladutzu 15-11-12 09:39

Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 5248095)
Salutare,

Are cineva idee cum se schimba rulmentii pe spate la espero , masina este fara ABS, trebuiesc dati jos sabotii ?

Multumesc,

nu trebe dati jos sabotii

SASIU 18-11-12 13:11

Salut.

Am cumparat ieri un espero si as vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu niste planetare.

M Y U 18-11-12 16:20

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 5248095)
Salutare,

Multumesc,

Doar tamburul trebuie dat jos,sunt cate 2 pe o parte,au camasi separate care ies in directii opuse...

Quote:

Originally Posted by SASIU (Post 5252539)
Salut.

Am cumparat ieri un espero si as vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu niste planetare.

Daca iti bate planetara in viraj,vezi ca se schimba capul de planetara care nu este scump.

Ps. imi fac si eu treaba cu un espero...am pus poza cu el...

Geo_ZGA 20-11-12 13:00

V-am rugat in repetate randuri sa nu mai postati anunturi de vanzare/cumparare/dezmembrare pe topicurile astea. Aveti sectiune speciala pt asa ceva!
Din momentul asta orice incalcare a regulamentului va fi sanctionata.

SASIU 20-11-12 13:14

MI-am dat seama tarziu oricum dupa am trimis privat.Unde se strange espero club? Sunt interesat.

cobrasemny 21-11-12 16:39

1 Attachment(s)
Salutare!
Nu demult mi-am schimbat sonda litrometrica si am din nou probleme. Imi ramane pe rosu, uneori urca acu dar beculetul e tot aprins. Stie cineva care e problema?
Intr-e timp am mai reusit sa "colorez" putin interiorul.

Ce capacitate are instalatia de racire? Motorul e 2.0

mike-fullspeed 21-11-12 20:33

super.... tu ai 8 geamuri electrice.....:shock:

sex99 05-12-12 13:14

Salut baieti !! am si eu o mica problema la esperache , in spatele torpedoului este un pompa vacum cred eu unde regleaza unde se duce caldura picioare dezaburire etc am vazut ca a ramas pe picioare , stie cineva cum se numeste prostia aia ? si unde gasesc am sunat pe la magazine si nu prea stie nimeni ... Multumesc frumos

CT97AMD 25-12-12 11:24

Un craciun fericit va doresc tuturor!
Atmosfera era alta in anii trecuti pe aici...

bogdan_FVJ 27-12-12 15:12

Sarbatori fericite si din partea mea!!! 8)

[email protected] 16-01-13 21:12

4 Attachment(s)
masina mea :D

ss_seby 20-01-13 21:50

Daca e masina ta , arata incredibil de bine!!! Sa o stapanesti sanatos , alte detalii ? Deschide un topic la sectiunea "Masina mea" si prezint-o mai pe larg ! Numai bine

ss_seby 04-02-13 22:04

Desi fac dublu post , vad ca toti v-ati vandut masinile , numai sunt posesori de espero? Niciun post . Ehh , eu intreb totusi , a facut cineva o insonorizare/antifonare a vreunui espero? Ma refer ceva mai low budget , nu chestia denumita dynamat , care costa o gramada de bani si sincer nu as vrea sa bag atatia bani in masina . Am vazut pe diferite forumuri , siteuri , cu pasla , vopsea insonorizanta cauciucata , si pentru podea , si pentru usi , si pentru portbagaj si pentru plafon. Adauga ceva greutate ~ 15kg . Sunt curios daca a facut cineva asa ceva. Sau o sa fiu primul care incearca ceva de genu. Salutari tuturor

nextul 06-02-13 09:25

sex, cred ca aceeasi chestie caut si eu, cand comut, din panou, pe fata, nu se mai inchid fantele la picioare.. oare cum s-o numi si cum se schimba? ne da cineva un raspuns?

sex99 07-02-13 09:08

salutari alta problema , a cumparat cineva vreodata un cablu accelaratie de espero 1.8 , am inteles ca difera fata de cel de 1.5 stie cineva cu ce ? sa caut in dezmembrari multumesc

CT29VRD 15-02-13 16:54

A facut cineva chiptuning pe espero ? Ma intereseaza asta sau un tuning box, am observat ca este o alternativa, si la tuning box imi promite 14 cai, desi nu stiu cat de adevarat este, dar pretul este oarecum acceptabil 970 de lei. Are cineva vreo parere ?

vladutzu 15-02-13 20:16

Quote:

Originally Posted by CT29VRD (Post 5363957)
A facut cineva chiptuning pe espero ? Ma intereseaza asta sau un tuning box, am observat ca este o alternativa, si la tuning box imi promite 14 cai, desi nu stiu cat de adevarat este, dar pretul este oarecum acceptabil 970 de lei. Are cineva vreo parere ?

pe langa aia 970 de lei mai pui 500 si iti iei alt motor.:)) de 150 de cai. sau cu 1000 de lei iei unu de 116 cai :D nu merita complicatii cu cipuri si alte prostii

CT29VRD 16-02-13 02:23

Ma gandeam sa fac asta, dar nu stiu ce motor, si unde sa il caut, am inteles ca se pune foarte usor motor de calibra, dar daca fac asta, trebuie suspensii trebuie cutie, trebuie frane, planetare, mai ramane caroseria si interiorul, nu sunt inconstient de sa imi pun 150 de cai si sa raman cu franele stock.

vladutzu 16-02-13 08:33

Quote:

Originally Posted by CT29VRD (Post 5364578)
Ma gandeam sa fac asta, dar nu stiu ce motor, si unde sa il caut, am inteles ca se pune foarte usor motor de calibra, dar daca fac asta, trebuie suspensii trebuie cutie, trebuie frane, planetare, mai ramane caroseria si interiorul, nu sunt inconstient de sa imi pun 150 de cai si sa raman cu franele stock.

eu am umblat 2 ani asa numa cu motor. fara nimic altceva...

CT29VRD 16-02-13 14:27

Si au facut fata franele, planetarele ? Eu am dubii mari, poti sa rupi planetarele foarte usor mai ales daca pleci cu 3000 rpm de pe loc. Nu ai simtit nevoia de franare mai rapida ? Unde ai gasit motor de calibra ? A fost necesar sa ii mai faci niste modificari ? Sa il reconstruiesti ceva ?

CT97AMD 19-02-13 21:07

Doar accelerarea este mai mare si poate si top speed-ul marit dar viteza cu care vei circula va fi aceeasi. Daca vrei sa pui SFI si sa folosesti masina zi de zi nu vei simti nevoia de frane mai puternice,practic va fi acelasi comportament al masinii dar cu un plus de putere cand calci pedala.
Daca vrei sa faci masina pentru competitii deja intrebariile tale sunt puse fara rost.

ss_seby 21-02-13 15:59

Salutare baietii , as vrea sa mut si eu bateria de la masina , sa o montez in portbagaj definitiv , prea multe fire aiurea pe langa baterie si prea inghesuita zona acolo. A facut cineva ceva de genu ? Nu neaparat la espero , dar la alte masini , am inteles ca trebuie conductor gros , dar nu stiu ce dimensiuni. Poate stiti vreun sfat , sau vreo chestie.

elalpacin 27-03-13 13:00

5 Attachment(s)
putin upgrade

vladutzu 27-03-13 14:56

Quote:

Originally Posted by elalpacin (Post 5416602)
putin upgrade

foarte fain arata.

Geo_ZGA 27-03-13 15:51

Se cam duce orice utilitate cu jantele si anvelopele alea... doar de dragul aspectului.

alexandru95 07-04-13 09:23

Quote:

Originally Posted by sex99 (Post 2897500)
pe cine int vand jantele mele pe 17 si sistemul audio relati la fast2you1988 :D sau 89 89 ... :)) glumeam :D

salut am si eu o intrbare unde pot gasi becuri albastre pentru bord espero:D

alexandru95 07-04-13 09:28

sall unde gasesc si eu becuri albastre pentru bord espero:D

puteti sa-mi spuneti si mie ca nustiu de care sa iau

elalpacin 07-04-13 19:53

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 5416806)
Se cam duce orice utilitate cu jantele si anvelopele alea... doar de dragul aspectului.

da stiu nu le-am pus ca faram tot cu ele si nu avem nici strazi pentru asa ceva
:))

elalpacin 07-04-13 19:58

3 Attachment(s)
putin cu leduri

Sonny™ 07-04-13 22:07

Quote:

Originally Posted by elalpacin (Post 5431220)
putin cu leduri

nu e foarte frumos....chiar urat as putea spune....

alexandru95 08-04-13 08:33

sall am gasit becuri de bord inlocuiesc toate becurile de pe bord cu cele albastre???

super tare bhj

nota moderator: foloseste cu incredere functia edit cand mai ai ceva de adaugat la postul anterior, in decurs de 5 min. nu suntem pe mess

elalpacin 08-04-13 21:26

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 5431434)
nu e foarte frumos....chiar urat as putea spune....

parerea ta boss

Rob3rt_espero 04-05-13 14:23

Salutare,

are cineva idee daca maneta de la semnl/bloc lumini de la Espero este ca cea de la Cielo ?

Multumesc.

bogdan_FVJ 07-05-13 22:30

Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 5460285)
Salutare,

are cineva idee daca maneta de la semnl/bloc lumini de la Espero este ca cea de la Cielo ?

Multumesc.

Nu se potrivesc de pe cielo pe espero....sunt la fel ca mufe insa cele de cielo sunt mai arcuite si nu mai pot fi montate plasticele din jurul volanului!!! (treaba probata!)

stima!

vl4dyy 30-05-13 23:34

Baieti niste site-uri unde mai gasesc piese (parti de caroserie gen : scaune , faruri , proiectoare si deastea mai sunt ?

Rob3rt_espero 30-05-13 23:41

Salut,

incearca aici :

http://www.pieseautoradacini.ro/

altul nu mai stiu !

vl4dyy 30-05-13 23:57

Mi-am mai aruncat ochii pe site merci
Niste recomandari m-ar mai interesa , de exemplu ce ulei ii place cel mai mult ? (eu ii dau mobil1 tot timpul dar am auzit ca nu e nemaipomenit )
Si cu omologari la jante mai mari se pot face?

Rob3rt_espero 31-05-13 10:18

Si eu am mers multi ani cu mobil 1 10w-40 , este grozav , stai linistit.
Omologare la jante nu se poate face, daca iti pui ceva mai mare este pe riscul tau. Omologare la jante se poate face doar atunci cand modelul respectiv a avut din fabrica un R mai mare la jante. De exemplu: bmw seria 3 cu motor de 1.6 benzina poti omolga jante de R20 deoarece au fost puse pe acelasi model dar cu motor mult mai mare (M3). In cazul la Espero exista doar R14. Daca pui un 16 nu cred ca sare in ochi, la 17 deja e tractor, parerea mea !

Bafta.

All times are GMT +2. The time now is 16:18.

- Copyright 2026 4Tuning