![]() |
Re: Diverse discutii
vecine..se simte din vocea ta prezenta pe taste, o durere si o suparare.... sa fie pt ca aseara cam fugeai sa imi mirosi fumul de motorina arsa pe bulevard.... sau "mai aveai pedala ?"...
its called torque !! ii rog pe cei cu autobuze sa nu mai faca demaraje paralele pt siguranta pasagerilor. si chiar daca au "cupe-uri", sa nu mai traga || pt siguranta ambreajului. si cei cu autobuze sunt rugati sa nu mai parcheze in locuri publice ca tin umbra altor masini din parcare. garajul de autobuze RATP e pe Valeni. multumesc pt intelegere.. |
Re: O bila/ diverse in week-end ?
Avand in vedere faptul ca nu mai plec la munte in weekend, propun sa mergem la intalnire cu NSL Bucuresti.
Eu unul voi fi prezent. Shantzu stiu ca e cu mine. Twutwutwutwutwutwuuu! |
mergem , mergem dar se pare ca nu se face gratar
|
Nu-i nimic Pitule...; decat sa stam si sa ne plictisim acasa, mai bine ne plictisim cu ei acolo...
|
Quote:
bine ca ai zis sa bag bateriile la incarcat ;) |
nu cred ca vin cu voi la biliard dar vb dis si stabilim o ora de plecare
|
Re: De unde alimentam ?
aviz Dieseleanurilor.......am auzit k tre sa umbli cu motorina aditivata deci ceva f bun.....k sa nu se infunde EGR-u'......e adevarat?
|
pai aia e oricum valabil. dar s fie curata nu aditivata. asa cum nu tre sa umblii subturat. sau turat cat e rece. sau fara SURGE. sunt multe reguli.
|
vorbim diseara la biliard...dar maine nu kred k`o sa vin:((
|
dak umbli subturat ce se intampla?
|
Strici turbina. Aia se intampla... :-P
|
de ce??????????????????
|
shantzu ai perdut azi masina americana dupa traian cu aparatu tau.
era o masina maaaare americana pe o platforama nush daca a-ti vazut-o careva :lol::lol:cred ca a cumparat-o cineva pt restaurare,misto rau dar si ruginita.... |
baieti??voi stiti ceva d un porshe rasturnat sambata noapte cumva??asa am auzit cica l a facut unu praf prin zona pe la noi (nu dau nume locului) cica s ar fi rasturnat,voi ce stiti???
|
nu dau numele locului:))stim dar nu dam detalii:)), de ce mai intrebi ?ce crezi ca suntem informatori ?mare paguba , parca a omorat pe cineva de nu dai nume
|
nu dau nume pt ca acolo se mai fac curse ;) acum intelegi??si asa am auzit si eu(nush dak e adevarat) k ala s ar fi dat cu unu si s ar fi facut praf,eu am intreabat aici dak stie cineva ceva,dak e chiar adevarat sau e vrajeala,oricum pacat d masina
|
ce logica de fier. presupun ca militia stie unde s-a intamplat accidentul, nuuu? acum ca tot ai zis ca se fac curse or sa stie si treaba asta, parerea mea.
|
Quote:
|
Quote:
|
d curse stiu ei k se fac,dar nu unde,si de accident cred k stie politia iti dai seama,e logic k nu spun locatia k dupa cate am auzit politia se cam uita pe aici ;)...in fine nu mai conteaza k vad k nimeni nu ma lamureste dak asa a fost sau nu
|
Quote:
|
bine k mia-ai zis k io km practic mersu asta....
|
Mie mi-ai dat, Bogdan :D. Oricum , mi-au prins bine ! Multam fain !
|
ce ti-a dat bogdan mah?.....ia sa-mi dea si mie!....da bogdane si me te rog eu mult...........
|
Uita-te cateva pagini ( cateva mai multe ) in urma, la "Discutii despre masini" . Am avut niste nelamuriri cu Diesel-ul si Bogdan mi-a dat niste link-uri
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=628 https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=629 |
unde mergeai Tre sambara seara? :P
|
a fost la buc la bowling! a umplut cu taz microbuzu si au plecat ;)
|
bogdane...vineri...knd am dat tura aia de orash frumoasa...sau joi nu mai tin minte exact...am auzit k erai sa "zobeshti" un tico verde;)...ce naiba ai fakut...tico e mic....e ushor de evitat:)...kred:D
|
da, veneam de la bowling. te grabeai?
tazule NU ma mai urc la volan cu tine in dreapta! |
Quote:
|
aha..am vazut ca erai cu masina plina... dar nu stiam cu cine.... am crezut ca familie..ceva de asta nu am oprit...am mers putin usor sa vad daca vii mai aproape..dar cand am vazut ca nu vii, am plecat si m-am gandit ca esti cu familia... bowling la Buc? dar la Paulesti ce are?
Kraven...cand?? nu stiu despre ce vorbesti... care tico? where the fuck? unde era... da un PM. chiar nu stiu... in tura aia eu am mers putin. de la Omnia la Pta Mihai viteazul... |
la lmv...noi veneam dinspre sud si ne duceam spre koltz...si exact la intersectie/statie autobuz...asha mi`au zis aia..akuma....pm...
|
nu am fost eu. eu veneam dinspre colt, intyreaba pe cine era acolo ca am ajuns si am intrebat de voi si am plecat catre sud..si la omnia in fata v-am vazut caveneati dinspre sud si am intors in intersectie la Centrel si v-am ajuns pe la 7 etaje si m-am dus inspre N dupa skama si tre. deci nu am ajuns la LMV.
|
inseamna k am inteles yo zona greshit...dupa posta in fatza sau mama masii....tb e k mie mi`a zis si nr de la mashina...si l`a km zis bine:)eah..orikum nu s-a intamplat nik...aia e:)
|
da...dar eu nu stiu de nici un tico... plm....cine stie.... bine ca nu s-a intamplat nimic...desi mai mi-ai zis o data faze de genul atsa si eu un stiu despre cei ai vb..sigur tu stii nr meu de la masina? :))))
|
foarte sigur:)....prietenu` ala al meu kre era in tico mi`a zis nr de la mashina ...s mashina...:)
|
plm...nu stiu..chiar nu stiu. in fine..ce am facut mai exact? da si u un PM
|
Iti spun eu ca eram in spatele tau si am facut acelasi lucru ca si tine.
Pe bulevard la semaforul de la posta mare cum vii spre centru. Exact semaforul de unde faci si dreapta inspre tribulan. Tico Verde statea la semafor pe banda 3. Tu in spatele lui, eu in spatele tau. Exact la 2 secunde pana sa se faca verde, tu calci linia dubla continua, iesi pe contrasens si il depasesti. Eu incalc regula la fel ca si tine. Trecem in mare viteza si ne continuam drumul. Tico ramane departe in spate..., abia tarandu-se pe drum... Mare frectzie... |
Quote:
Skama era sa zdrobeasca unul pana in statzia de la Patria parca. Era in unghiul mort al lui Skama, el a vrut sa schimbe banda si n-avea cum sa-l vada. S-au apropiat foarte mult apoi sau indepartat unul de celalalt. Am impresia ca tot un Tico verde era insa nu era Nikita. |
deci..ma jur ca nu stiu...sa mor... cand am dat tura aia..chiar nu stiu. deci voi ati fost spre sud, eu am ajuns dupa voi pe colt..si ne-am intersectat prin fata pe la Omnia. nu am ajuns la sud. dupa aia,...seara nu mai stiu. sa mor de nu m-am tampit. citesc, imi imaginez, si nu imi dau seama cand... plm..in fine...dar ma indoiesc ..ca tineam minte. dar va cred...daca sunteti 2... plm... ma duc sa ma culc...in fine, plm.. era sa il ating sau ce? cu ce il zdrobeam? daca tocmai plecam de pe loc...
anyway, plm...sa trecem peste faza ca sunt rau in ceata.. :D |
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning