![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
radu,sa inteleg ca nu crezi?
last edit :BCS-10S DriveTrain » Set de pinioane, 10 viteze compatibile cu Shimano / Sram. » Placate cu un strat de crom, de 1,2 microni foarte rezistent. » Tratate la cald, deoarece se stie ca acest proces intareste metalul. » Au un design care face ca schimbatul vitezelor sa fie facut foarte bine in orice conditii. » Designul pinioanelelor le face sa fie rezistente la semene premature de folosire excesiva. » Toate seturile de pinioane BBB vin cu o inchizatoare proprie. |
Da in targu de la goranu sunt biciclete ?? Si daca e si maine deschis ma duc si ma uit ce preturi au ...:D
|
Am eu 2 biciclete daca vrei dar la una ii trebuie alt deliator.
|
4 foi? cum ma sa ai 4 foi ?:))) are si 6 trepte nu?=)))
|
:) 10 caractere
|
nu ai facut nici o data posturi de 10 caractere?:)))
|
de aia nu mai pot: de transimia la bicicleta ta cu pinioane din materiale compozite, aprobate de FIA. glumeam si eu, sunt mai glumet si imi plac posturile voastre. mai lasa-ne trafy. ca iti fac pana.
|
si gluma unde e ?
|
Si pana la urma de unde imi iau si io biciclete ieftine ??:D Creca una o cumpar de la Aronel ... da a doua ?:D
|
Hai ma nu are nimeni o bicicleta de vanzare?:((
|
Cunoasteti pe cineva din Valcea care lucreaza cu sticla/plexic?
|
https://www.youtube.com/watch?v=nbs8U2GU_jQ S-a apucat DiabloXXX de cantat :D
|
oare:)))))
|
frumoasa primirea din seara asta , chiar mi-a placut :rolleyes2
|
ce s-a intamplat in seara asta?
|
care?:))))
|
aia in care cineva zicea "voi nu aveti nimic de facut acasa ?" pe un ton nu tocmai placut.
|
Care aveti un Nokia 6230/i de vanzare?...
|
Quote:
http://seatcupradragosdiablo.blogspot.com/ https://www.youtube.com/watch?v=vfzdNHwtQnc |
cine imi inregistreaza si mie o emisiune de pe pro tv diseara la ora 20:30 ? :(
|
Trafy imi dai 6230i-ul ala?...
@ Apropo: Mai deschide si tu telefoanele alea... ca azi noapte la 1 te-am sunat sa te intreb ceva... si nici Orange-ul si nici Cosmote-ul nu le aveai deschise... M-a mai prins si mesageria pe Orange... X( .... : )) |
orange nu`l mai tin, suna-ma pe cosmote, lasa-mi pe PM toate numerele tale frate ca am vreo 4-5 momentan in telefon de ale tale !
|
trafy.azi te-am sunat eu de pe nr ala cu 146 la sfarsit...dar nu mi-ai raspuns !
|
Stiu, eram intr`o sedinta la Olanesti. Dupaia l-am oprit...daca te pot ajuta cu ceva cauta-ma pe mess sau suna-ma oricand:P
|
scuze atunci....facusem scurt la un bord de astra f...si am f**** circuitele pe spatele ceasurilor...dar cu niste sarme s-a rezolvat.:D te sunasem sa te intreb cat e un bord de f !
|
iti dadeam eu unu ca am de la motorul vechi
|
Trafy numai ajung azi... Nu ma trezi de dimineata... trebuia la 8 sa plec de aici din Motru... si eu la 8 abia ma pusesem in pat... :( ... oricum fac tot posibilul sa vin luna asta!
|
bine ma motrule. ne auzim la telefoane pana atunci !
|
Da... la telefoane sau pe mess... Sa te mai interesezi de un 6230i... pls!... :* mult'am
|
am gasit dar scumpa, intra si tu pe mess sa vb
|
Stai 2 min frate ca intru ...
|
ia zi-mi de bordul ala ce e cu el...?
|
ti`l dadeam daca aveai nevoie de niste ceasuri de bord de astra f, le am de pe fostul motor....
|
ai cumva turometru?se potriveste pe borduld e vectra ?e la fel bordul am vazut !
|
nu e cu turometru, am si cu turometru dar cu bani....se potriveste si la vectra, vectra a avut turometru ? ce an e si ce motor ?
|
90' 1.7d si da a avut turometru...la cat il dau?dar sa mearga bine si iluminarea la fel !
|
ah, nush ce sa zic, eu am alea cu turometru de 2.0 i din 93.....zi-mi te rog valorile de pe vitezometru, undeva mai jos in stanga scrie W= 12131231 ( exemplu )
|
Da zilele Valci cand sunt ?? De pe 25 incolo sau de pe 28 incolo ?? Ca io stiam ca sunt pe 28 ... da am vazut ca voi organizati cursele alea pe 25 sau nu am inteles io bine :-??
|
http://valcea4u.eu/zilele-valcii/index.html am gasit asta :rolleyes2
|
Ce faci Trafyyyyyyyyyyyyy?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:57. |
- Copyright 2026 4Tuning