![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Nah, acuma depinde de constiinta fiecaruia! eu unul imi doresc o schimbare! si o sa ma tin de cuvant!!!:D
|
Succes, sper sa nu fii singurul :D
|
puneti gpl e moca!!!:D
|
2 ron si ceva litru de gpl ... destul de convenabil .era un mit ca unu o bagat gpl de 50 ron si a mers 400 km ...
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=QBRCU...layer_embedded vorba aia "Laser frate." :D
|
da... are cativa cai acolo sub capota ... cateva sute de cai :pistoles:
|
Din cate stiu eu S2 albastru detine recordul de timp in Ungaria..
|
Quote:
http://www.dragtimes.com/Audi-S2-Timeslip-16786.html |
Quote:
|
Quote:
|
Buna seara , un prieten de-a meu ia fost infundata aripa de catre o domnisoara cu un land cruiser . Domnisoara are contract de asigurare cu bras . Ce parere aveti despre tinichigeria de la bras ? multumesc
|
Quote:
|
Gata,am dat sala,am luat-o si pe 10 mai la traseu :D
|
Quote:
|
Merci,sper ca dupa data de 10 sa ne vedem in trafic :D
|
vaai ce bulangii , tocmai pe 10 mai te-au pus ??? ce aiurea ... cu scoala de soferi , mai mult stai sa astepti decat inveti si conduci ...
|
Pe mine mau bagat pe 4 mai,nu inteleg dc ne tine o luna pana ce sa dam strada :)
|
Prea aglomera,am trecut intr-o zi prin Dacia cand era examen si erau minim 100 care dadeau examen =))
|
pentru ca probabil sunt foarte multi cu dosare mai vechi care au dat de 1000 de ori si nu au luat si au fost programati inaintea ta.
desi nu mi se pare corect. dar na... ati asteptat 18 ani, nu mai puteti astepta 2-3 saptamani ? :P |
Quote:
Eu sper din tot sufletul sa-mi fac griji degeaba si sa-l iau,cel putin instructorul a zis ca n-am probleme. |
Quote:
|
las ca pana pe 10 mai o sal au si eu de la naftalina ca dup aia prinde paianjeni si nui prea bine panma at mai fa si tu ore de conducere prin dacia pe stradute
|
Quote:
Iti tremura mana cand te gandesti la permis ? :D Am sa-mi iau macar o sedinta si mai am o ora de cand m-a busit unu in spate la ultima sedinta. Oricum,nu ma deranjeaza daca nu-l iau,decat sa-l iau si sa intru in primul copac,mai bine lasa. :) Apropo,pe ce data il scoti de la naftalina ?:D |
Quote:
dyu acuma nu mai are folie pe geamurile din fata , o arde legal :lol: |
pai cam pe 19 mai pana atunci imi este gata si bolidul si revenim in forta;)
|
Azi iasul a fost o imitatie de bucuresti , cel putin asa era in copou , masini parcate pe strada , o gramada de oameni pe trotouare n-aveai loc printre ei . De la agronomie pana la fundatie am facut 20 de minute, de nu jumatate de ora datorita mersului bara la bara .
La ciric era asa de mult fum de la gratare incat ziceai ca-i ceata |
La ce vreme a fost astazi era de asteptat :)
O imitatie a bucurestiului numai in sensul aglomeratiei sau si o imitatie a stilului " dorobanti " :)) ? |
am fost la ciric si nu era loc de pus o patura, m-am dus mai departe, la venetia, la fel, am mers apoi intre venetia (ciric III) si ciric II undeva in padure la vechiul baraj, ma gandeam ca acolo nu e nimeni. Teapa, plin, de abia am "prins " un locusor mai retras unde sa nu afum si sa nu fiu afumat.
Frumoasa vreme, pacat ca maine e iara luni :)) |
Quote:
|
Aseara am vazut tras pe dreapta un Impreza negru de noul mcv :-??
|
Copii,nu fumati,nu consumati alcool si nu va pierdeti timpul in fata calculatoarelelor,duceti-va in parc. http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...-peste-ei.html
|
de acuma merg prin copou doar cu masina :lol:
|
de o luna..tot vedeam un VW "faiton" cu numere rosii de CJ..prin tot orasu..dar mai ales pe copou..dand ture..baganduse aiurea etc etc... si surpriza..in seara asta pe la 21..il vad din nou..dar de aceasta data..inmatriculat..ia ghiciti ce avea la numar? IS 01 WOZ =))))) si asa se intreba lumea de vreo luna incoace unde a disparut..iata ca a reaparut cu "faiton" (chiar i sa-ar potrivi mai bine varianta originala a "faitonului ") take care,WOZ prost is back :))):rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolle yes2:twisted::twisted::twisted::!::!::!::idea::ide a:
|
Quote:
|
auleeuu... credeam ca am scapat de el ... stiu faitonu cu nr rosii de cluj , actualul woz ... ca si cu santa fe-u ... mai inainte imi placea Hyundai Santa Fe , dar dupa ce l-am vazut pe woz , nu-mi mai placea , Phaetonu mi se parea o masina foarte reusita din toate punctele de vedere , dar acum nu mai dau nici un scuipat pe ea ...
|
doamne..iar WOZ :-s be careful !
|
Unu de asta vreau sa conduc astazi =)) https://www.youtube.com/watch?v=iFsBM...eature=related
|
PLECAREA MOLDOVEI LA KOE!!! THREAD OFICIAL: https://forum.4tuning.ro/347-piatra-n...ml#post3300371
Va rog sa intrati macar de curiozitate si dati mai departe in lista de mess!!! |
subaru negru care a fost oprit in zona super copou de catre cei de la rutiera a ramas putin fara certificat din cauza placutelor de inmatriculare pana a fi oprit baietelu ii dadea frumos iar sunetul era si mai si:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:01. |
- Copyright 2026 4Tuning