![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
1 Attachment(s)
sper sa mai ajute si pe altii ... e o colectie destul de maaare cu jante ... sigur gasiti ceea ce vreti aici ... doar rabdare va trebuie si pe cineva cu VT ... spor :)
|
Doamne, ma uit de 2 zile pe topicul asta si incerc sa realizez despre ce e vorba:shock::shock::?::!:
poate ca nu e treaba mea sa imi expun parerea tocmai acum, dar, Tataitzu are perfecta dreptate: incercati sa va maturizati si sa va ganditi cand veniti la intalnirile acestui club ca si cum ati merge intr-o bine-meritata vacanta (fie ea chiar si de 2-3 ore);):D. Va rog sa incercati sa discutati chestiile care va privesc personal mai mult intre 4 ochi ca sa nu mai fie nevoita toata lumea sa citeasca si sa vada micile discutii dintre voi. asta ar trebui sa fie o chestie intima, nicidecum un caz pe care sa-l mediatizam (sau... credeti ca ar trebui sa dam ceva la Can-Can:lol::?:) am vazut doar 2-3 discutii serioase privitoare la evenimentul din acest weekend! Cred ca e foarte important sa fim acolo. nu stiu daca e relevant cu ce masini vom fi, ci singurul lucru care conteaza e sa fim acolo, sa ne vada lumea, si ... echipa de drfting sa-si faca datoria:!::twisted::D Bafta tuturor si astept sa vad fetze zambarete!:D;):twisted: |
3 Attachment(s)
Bah Duffy uite pozele cu golfu de care era vorba la telefon.
|
mama urat nu e dar zici ca e facut din ciocan :-S
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
intalnirea aceasta despre care se vorbeshte este azi??
|
a fost aseara DRK....
|
Te iubesc KIMI !
|
vreau sa le multumesc baietilor pentru k m-au ajutat sa bag masina in parcare si vreau sa-i mai multumesc ink o data lui Vlad RLG pentru k ma tractat pana akasa
Multumesc frumos baieti:* |
Quote:
patratelele de pe plafon sunt criminale:lol::lol::lol: |
cu mare placere johnny .... ;) astept :lol:
Quote:
|
Quote:
|
mici chestii cu iarba pe la rotile de fata=))))=)))))
florin vb pe mess |
johnny te mai faci si tu pe la mine frate ? ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:01. |
- Copyright 2026 4Tuning