Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

Manson 20-04-06 23:00

Re: Diverse discutii

corect pai hai sa ne organizam macar astia kre vrei sa iesim undeva ...oricum e imposibil toti....specific comunitatii...;)

Pitu 21-04-06 00:05

e cineva singur pe acasa de paste?

tre 21-04-06 01:09

in noaptea de inviere propun sa ne strangem la catedrala si sa punem cd-uri cu muzici bisericesti in timp ce dam burn. ce ziceti, merge?

Manson 21-04-06 10:10

esti nebun tre:D=)) cum ar fi??? sa alerge popa dupa masina ta:D:Dla bune acum ne strangem undeva?

kraven_4_all 21-04-06 10:54

yo merg la catedrala oricum!deci...sa spuneti unde va gasesc:)

RZV_1_XDD 21-04-06 11:27

Bha baieti e simplu, care vrea sa bea grav le propun sa ne insotzeasca la una mica in spate la cuza(vb din experienta)

Skma 21-04-06 12:15

Drupare ai fost cumva aseara prin parcare pe la billa ca mi s-a parut mie ceva dubios ca parca luase billa foc :twisted: ! Intreb ! Ca n-am apucat sa vad cine a fost da cert e ca mirosul de cauciuc incins ajunsese pana la mine la bloc :twisted: ! Burn rulz :twisted:

DONU' 21-04-06 14:56

Quote:

Originally Posted by tre
in noaptea de inviere propun sa ne strangem la catedrala si sa punem cd-uri cu muzici bisericesti in timp ce dam burn. ce ziceti, merge?

Eu sunt de acord cu TRE. Am gasit deja ceva muzica de biserica si cred ca o sa iasa super show.
Vorbesc cu popa sa organizam un concurs cu premii, (calendare bisericesti, sfeshtanii gratis, aghiasma la sticla PET imbuteliata), liniutze pe Bdul Republicii, burnuri; parintele va da starul la liniutze in momentul in care cadelnita va trece printre masini; bafta tuturor; Paste Fercit (ca iarba e destula)! :lol:

Pitu 21-04-06 15:29

Quote:

Originally Posted by Skmadtm
Drupare ai fost cumva aseara prin parcare pe la billa ca mi s-a parut mie ceva dubios ca parca luase billa foc :twisted: ! Intreb ! Ca n-am apucat sa vad cine a fost da cert e ca mirosul de cauciuc incins ajunsese pana la mine la bloc :twisted: ! Burn rulz :twisted:

<<<detalii>>>

Vladz 21-04-06 15:56

Droopy daca nu ma insel a dat si aseara la s.............a vreo 2 burnuri mici :D pe la 21.30 parca :D

kraven_4_all 21-04-06 16:12

la s**a?...pm noi eram inauntru ne uitam la meci!!!bha...cu ce facem in seara de inviere ....sa zicem k s-a lamurit!!....dar cu iesirea aia!...pm..skama ...baga-te mha si u in ecuatie:))..pitule...u ce zici`?....hai frate merem sau nu?...suntem mai rau k pisik kre se invarte in juru` cozii!!pm

Vladz 21-04-06 16:52

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all
la s**a?...pm noi eram inauntru ne uitam la meci!!!bha...cu ce facem in seara de inviere ....sa zicem k s-a lamurit!!....dar cu iesirea aia!...pm..skama ...baga-te mha si u in ecuatie:))..pitule...u ce zici`?....hai frate merem sau nu?...suntem mai rau k pisik kre se invarte in juru` cozii!!pm

Iar nu a fluturat SHANTZU steagu ala asa cum i-am zis cand va mai duceti inauntru ? :D:lol: :lol: nu era nici o masina pe afara :rolleyes2

Skma 21-04-06 17:00

A dat cineva cerculete si burnuri aseara in parcare la Billa pe la 10 jumate sa zic nu mai stiu exact si era BMW sigur ! Si am dat si eu cu presupusu :twisted:

Vladz 21-04-06 17:03

O fi fost Droopy ca a venit si la s**a cu chef de burn si e aproape de B***A :D

Vladz 21-04-06 17:33

Va duceti careva in seara asta la sala ca e prea frumos afara :D :peace:

All times are GMT +2. The time now is 02:57.

- Copyright 2026 4Tuning