![]() |
Re: My KYS !!
deci montezi xenon argon si alte gaze rare, in faruri.
|
A venit moshu mai repede la tine anu asta:)
|
N-auzi nene ca a fost Mos Nicolae cu intarziere:-P...Mos Craciun inca coace ceva:lol:
|
Ce bagabont e Mos Nicolae asta... Mos Craciun ce-ti aduce?8)
p.s. ce sistem audio smecher ai;) ca al meu:D Logitech Z5500, ai gusturi bune;) |
2 Attachment(s)
Hehehe, vedem ce mi-o mai aduce...! sper sa fie extrem de darnic, ca am nevoie de multe :)
Acestea fiind zise , atasez 2 poze cu calendarul pe 2011 , in care a aparut golanca mea , alaturi de surorile ei. Sarbatori Fericite , sanatate maxima si un An Nou plin de bucurii si realizari va doresc!! Ne mai auzim dupa sarbatori....I got to gooo!!! |
interesante lupele alea;)
bafta cu ele sa le vedem montate ca sunt curios cum dau:) sarbatorii fericite sa ai! |
Posibil să nu fi citit un post de-al tău cu explicaţia, dar, am o întrebare.. Lupele le vei pune pe farurile stoc sau modifici celălalt set?
Asfalt uscat şi sărbători fericite! |
Lupele le va pune pe farurile stock cred,posibil sa le modifice putin:)
|
4 Attachment(s)
Facelift a la KYS.
Azi am reusit sa desfac geamurile de la faruri!!! Sarbatori fericite tuturor. Numai bine!!! |
Foarte bine da cu oglinda aia neagra,sa le vedem cu lupa ;x si Sarbatori Fericite Cosmine !
|
tipla masina...ce natzie de rosu e vopseaua?
|
Quote:
|
Rosu matt dar este autocolant!!!!!!!!!!
Jockere asteptam cu mare drag lupele SARBATORI FERICITE!!!!!!!!!!!1 |
Ii apreciez modificarile cu foarte bun gust pe care le pune in practica Cosmin....dar imi displace, faptul ca il va copia toata tara..tipic romanesc :sad::shock:
Sarbatori Fericite to all |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:43. |
- Copyright 2026 4Tuning