![]() |
Re: Club Cielo
Nu am vrut sa creez probleme daca nu vreti nu o schimbati, eu mi-am postat parerea!
|
Nu e nici o problema mey. Doar ca am mai trecut o data prin "alegeri" si n-au avut nici un rezultat :lol:
|
ma bag si eu, chiar daca nu am treaba cu clubul... ultima sigla, asta cu "rs", e mult mai misto ;)
|
mai dar stati ptuin...de ce akm sa ne suparam...e super misto faza asta rs rosu./..sincer e atractiva:D akm daca a inatrziat baiatu.,,,..bv tie,ai imaginatie si idei bune...nu asta trebea sa fie aici?daia e club fiecare isi poate spune parerile...akm sa nu fim egoisti...si sa ne suparam pe altii k au idei mai bune..sper k nam suparat pe nimeni...dar nu trebe sa va suparati pe alex:D
|
Quote:
|
Quote:
|
sa revenim la ale noastre...am vazut astazi...prin oras un cielo...si mia cazut inima...avea aripile spate,putin umflate...si rotunjite in sus...gen cum e pe fatza aripa...cred k a luat kam 4-5 cm in sus ...si era lasata masina...avea jenti tot pe 13 dar pe aliaj...cam cat credeti k duce investitia...la ariile spate:D in afara de arcuri si amotizoare sport...par partea ...tinichigiului:D
|
5 Attachment(s)
Ia uitati ce Exista La Mine In Ploiesti
|
La Ploiesti a ajuns deci! L-am vazut acum ceva timp la bazar. Asta tuning, simplu si cu bun gust!
|
MERCI PT SUSTINERE DONN
Oricum nu face nimic chiar nu m-am simti... rau! Nu a fost nimik! |
4 Attachment(s)
Vreu sa achizitionez sambata o toba yed ce parare aveti merita , aveti ceva prieteni care detin o astfel de toba? toba costa 1.5 mil!
Care s-ar potrivi? |
prima...pt k intra perfect in lacasul ala...de la spoiler spate..u ai pe oval...orificu ala la bara spate..
|
deci in legatura cu folia este folie din targ la 2.500 dar e omologata... si daca vrei 3m la 10 milioane si lumar la 6 milioane
|
alexxx lasa si mie id-ul tau de mess ca vreau sa te intreb ceva
|
rotunda mare ar da bine pe cielo.
apoi daca tot s`o hotarat cu sigla o schimbam nu`i stres dar eu nu o mai fac :) platesc dar s`o faca altcineva |
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning