![]() |
Re: VW Vento - Proprietari
Quote:
|
Ma plangeam ca nu am stabilitate in mers drept si in curbe.:sad: Acum cateva zile nu am mai avut curajul sa mai plec nici prin oras. Am plecat la doctor cu ea si au dat baietii diagnosticul:bucse brate varza,capete de bara varza + flansa amortizor dreapta cu uzura. Nu am dat importanta si nu m-am gandit la bucse,capete bara,telescoape ptr. ca abia le schimbasem, ca sa vedeti ce piese auto avem in Rom. ATENTIE la piesele cumparate! In final sa rezolvat.
|
Quote:
si daca te uiti mai bine in poza pusa de tine se vede ca aripa de pe fata e alta nuanta.. vezi ca sunt pe la vopsitorii auto profesionale tot felu de aparaturi sau paleta de culori si iti spune codul de culoare sau macar reteta pt vopsea :) Bafta ! |
Salutare. Cotiera m-a costat 70 RON. Este aftermarket, dar nu pare. O sa intre intr-o serie de modificari impreuna cu elementul de la frana de mana, sa iasa frumos.
Vapix11, eu personal te sfatuiesc sa stai linistit. Mai bine il vinzi pe al tau si iei direct vr6 cu banii care ii bagi. |
Quote:
Vazusem cateva persoane care si-au pus vr6 ulterior da nu mai stiu pe unde pe forum. Din cate imi amintesc era un polo albastru, un corrado rosu cu evacuare laterala, si cred k mai un golf mk2 negru. |
Si se mai adauga un mk2 albastru cu vr6 pe el.. :D E si aici pe forum.... Din Timisoara...
Ps. Vapix11, farurile nu le vinzi de la vento? Si grila ce model e? |
Quote:
Apropo cat platesti impozit la 2,9vr6'ele tau? |
Quote:
|
Aaa...credeam ca il ai deja... Eram curios de faruri la cat le dai. Si grila daca e model 91-93
|
Verdict ...easy....releu incarcare...am scapat ieftin :))
|
Bun bun. ai scapat rapid cu alternatorul.
@ VAPIX11 .Impozitul pe an era 900 ron acum 4 luni. Asigurarea e in jur de 800-1100 ron. Asta mai depinde si de firma de asigurari. Din fericire, ca sa spun asa, sunt scutit de impozit si am asigurarea la jumatate, pt ca masina e adaptata pt persoane cu dizabilitati. (a fost, ca am dat comanda jos ) :)) |
Nu-l vinzi :D?
|
Nop. Nu e de vanzare.
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
+ de asta ca vapix11 cauta ceva cu motor mare pt curse,nu estetic :) oricum bafta la vanzare :) arata bine masinuta :D vapix11..hai ca iti dau ventolino meu,de 2.0 si ii mai pui un melc si il ridici imediat la vreo 200 caluti :) ti-l dau ieftin 2700 euro ! :D |
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning