![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
7 Attachment(s)
Quote:
referitor la straturi.. 2 grund.. 1 de forma si 2 sa fie complet, vopsea 3-4.. si lac.. cat te tine:)) nu strica 3-4 straturi.. ca protejeaza mai bine vopseaua... Quote:
hop cu niste poze.. trialul ca l-am terminat ieri.. si ceva poze cu chopperul dupa ce mi l-a rupt un prieten... ca tot e old school... banda... normal se da pe evacuarea chopper-elor.. dar merge si acolo.. lene de dat chit si vopsea:P + piese pt noul proiect:D |
Quote:
Pentru cel care vrea sa desfaca angrenajul...N-ai nevoie decat de o dalta si un ciocan mai maricel:lol:.Eu numai asa le-am desfacut. (P.S.:Cand am vazut poza cu trialul mi-a venit pofta :oops:) |
7 Attachment(s)
Am revenit cu niste poze din timpul vopsirii , in poze nu se vede prea bine albul ... :???:voi mai pune si cand e asamblata cu totul :-) si-a vopsit-o si un amic de-al meu
|
Quote:
e schimbator normal... desfaci rotile(sunt pe surub) si o sa-ti cada "placa" din spate care se tine in suruburile respective... pe cea din fatza o tai... si apoi pui o rotita la loc si o prinzi cu surub si piulitza (fara sa mai pui placa din spate) si mai e nevoie de putin reglaj in suruburile alea de limitare... daca poti sa le folosesti pe alea bine.. eu schimbasem 1.. si sta fix intinzatorul.. nu oscileaza pt "schimbarea vitezelor" atunci cand sari sau mai stiu eu ce... alexandru.. esti nebun la cap omule:)) cata rabdare ai avut sa freci cadrul ala:P era suficient indepartarea stikerelor si o matuire a vopselei... nu trebuia sa o iei pana la fier:P bft all |
Quote:
|
11 Attachment(s)
week asta am fost pe la munte cu bicicleta , am urcat de la sinaia la cota 2000 si am coborat pe drumul de vara plin de noroi si zapada pana la cota 1400 ,dupa care am coborat prin potecile din padure.
|
Quote:
|
Quote:
|
da , am vazut , sunt destule poteci pe unde poti cobora.
o intrebare am , eu urcat cu telecabina , am platit 50 ron , bilet adult + bilet copil pt bicicleta. am auzit mai demult ca bicicleta nu se ia in considerare , o fi la busteni sau la sinaia la telegondola ? |
La telegondola nu am platit anu trecut cand am fost pentru bicicleta.
|
Quote:
Nu eram lamurit cu arcul ala...Credeam ca trage in sens opus... Pentru cel ce a vopsit bicicleta...Sprayul ala e varza.Se duce repede mai ales ca ai cojit pana la metal.Vorbesc din experianta... |
2 Attachment(s)
si 2 de la mine
|
1 Attachment(s)
Va salut ! :D
Am si eu un Neutzer Altrix Tempest luat acum 4 ani, sunt foate mandru de el asta vara am dus-o la un amic care avea service si mi-a desfacut-o complect am schimbat pinioanele / cablaraie / foia / mai tot ce era uzat si acum am pus mana pe ceva bani si am cumparat un cadru, mult mai usor deci in curand va urma transplant`ul :D |
Salutare! Imi puteti spune niste site-uri mai bune de vanzari bicilete second? As vrea sa stiu cam ce pot cumpara cu o suma de maxim 650 ron in caz de un posibil upgrade. Voi reveni cu pozele Remblerului meu, care de 3 ani este numai bun de dus la remat.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning