![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
da' eu nu inteleg de ce v-a certati! daca asta este parerea lui n-avem ce sa-i facem...el merge cu masina unde doreste el si unde crede ca sa poate acomoda mai bine,e treaba lui ce face,cum face ,cand face...acum nu trebuie sa ne apucam sa barfim...fi-ti si voi mai maturi, nu v-a mai comportati ca niste copii....si cred ca am dreptate sa imi zica cineva ca nu este asa daca mint.
|
Quote:
|
Quote:
|
Sa fie primit :)))))
|
Pacat ca s-a creat o atmosfera acida, dar nu e nimic pierdut cu referire la show-ul de la Bucuresti unde nu voi fi prezent. A fost decizia mea si asa am crezut de cuvinta .Orcium multumuesc baieti pt.aprecieri si lui Alex si Aleks, fiecare pt.interventie .
|
Felicitari pt masina cred ca esti cel mai invidiat Daciot :lol:
Sper ca, macar, la evenimentul monomarca dacia sa fi prezent :( |
2 Attachment(s)
Sa vedem ce o sa fie si pana atunci O boy.:D
BTL-ica a primit un weber de rezerva, tot de la pers. care mi-i la dat si pe primul,gasindu-l prin pivnita:D, cine stie cand va fi nevoie de el.;) |
Imperecheaza-l cu celalalt ;) :twisted:
|
Eu zic sa le uram bafta si la cati mai multi vizitatori celor ce vor participa la 4 Tuning Days, sincer nu stiu cine sunt dar asta nu are importanta. Sa vada lumea ca dacia reprezinta Romania si tre sa ne mandrim cu ea.
|
dani vii si tu cu calin...la romexpo?
|
DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
Nu vine, probabil are altele pe cap;), stai linistit ca isi intra el in mana cu show-urile.
|
Eu nu vin deoarece am alte planuri in weekend.Referitor la ce a zis Calin, vor incepe si show-urile pt Btl in viitorul apropiat.
|
Am vazut masina asta anul trecut la Timisoara la Tim Tuning Show si arata intr-un mare fel . Felicitari !;)
|
BTL-ule, de ce vinzi Clio-ul :) ?
|
Poate vrea sa cumpere un Twingo Gordini (glumesc):lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning