![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
o poza cu geamul lateral spate.
|
am sa vin si cu pozecu asta pe care il am acum dar nu va asteptati la prea mare chestie nu e cine stie ce.AXIda tu ce rechin ai? il stiu ct81jar iti zice ceva? https://www.youtube.com/watch?v=zGUD1WNlZgE sau poate asa 8) poate de la anu sa ma apuc de el .vreau sa il fac dar sa vedem anu care vine cum se prezinta
|
Aveam nevoie de o poza cu chederul in sine, cel de dupa ornamente ... :)
Mare grija cu ornamentul acela de jos, sa nu-l traga careva. |
aa daca va uitati la tot filmuletu si vedeti la sfarsit cum curge apa sa stiti ca nu sa intamplat nimik grav furtunasu ala subtire de retur de la vasu de expansiune nu avea colier si de la atata jar sa dilatat si a sarit de la radiator iam pus apa si am plecat acasa:joy:
|
tatuatu, rechinu meu nu ai de unde sa-l stii, ca nu am iesit in oras cu el dupa ce l-am luat. Stiu filmuletzu, era de la Kogalniceanu .... 2006 parca ? oricum, eram si eu prin multimea aia si muream de ciuda ca omori saraca masina :D daca stau bine sa ma gandesc am vazut un rechin rosu pe tomis la boema sambata seara, tu erai ?
|
nup nu eram eu am auzit de unu rosu ca e prin oras si e frumusel eu stiu doar unu care a fost al unui prieten si la vandut dar de al 2-lea nush nimik
pai si in ce stadiu e al tau ca nu am vazut poze unde stai? hai poate ne vedem sa mai vb sa iti vad si eu masina sa o vezi si tu pe a mea 0765096017 nr meu |
6 Attachment(s)
AXI suna-ma ca am inteles ca mai ai o caroserie si mi-ar mai trebui si mie una alta si uite ca am venit si cu niste poze noi:dance:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Sa-l stapanesti sanatos!
De cine sunt produse arcurile si cat coboara ? Ce motor avea JAR atunci cand a iesit la show ? |
sal..un carburator de e21 are cineva in plus :D
|
avea motor de 20 12 valve .arcurile nush ce firma sunt si cat coboara dar sunt smechere rau si sunt de rechin axi suna-ma.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning