Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

Al3xxx 26-10-06 20:04

re: Club Ford Capri

Quote:

Originally Posted by DASCALUGABRIEL (Post 598762)
depinde de sofer si de setarile ambelor masini!
personal consider ca o masina cu tractiune spate are avantaje pe trasee virajate.
cum s-ar desfasura intrecerea?fiecare pleaca singur de la start si se incearca scoaterea unui timp cit mai bun sau pleaca amindoi o dat?

scoatearea unui timp mai bun...
asa iam zis si eu si tot nu ma crede ...
dar lasa ca il conving eu

florin_cars 27-10-06 01:16

o intrebare de baraj..sau pt cunoscuti intr-ale tehnicii.......nu doar mecanice..ci si al google-ului..si noptilor nedormite k mine..doar k eu deja m-am saturat:x :
Unde este pierderea de putere la motoarele V6 Ford? ma refer la 2.0-2.8...totusi la asemenea capacitati, nr cilindrii si format al motorului "V" acestea au niste puteri jenante :(

acele galerii cu carburi cu tot..eu zic k nu-si merita deloc investitia....la cate sute de lire costa....pe niste motoare fara alte modificari(volanta, ax, supape+arcuri, chiulase si galerii slefuite, poate si pistoane/biele...) in mare..cam tot motorul ar trebui UPGRADAT.. :rolleyes2 :???:
sustin ideea de alta motorizare..mare si mai mare..si mai MAREEEE...sau moderna..dar nu piese d genul acesta..care doar cu mai multa benzina..pe restul mecanicii invechite/de baza..nu aduc puterea asteptata pt suma platita :shakefist :woowoo:

Silencer Power 27-10-06 11:02

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 600397)
volanta, ax, supape+arcuri, chiulase si galerii slefuite, poate si pistoane/biele...

Pot si vor fi si astea modificat usor, usor...

Oricum, dupa ce mi-a fost reglat carbul vechi, de aveam o gasca de probleme cu el (acum il reconditionez si pe asta), alerga masina de ziceam ca nu e adevarat. In conditiile astea, cu cele doua carburi dublu corp ar trebui ca performantele (stiute de mine) sa creasca ceea ce mi-ar fi mai mult decat suficient.

cosmineloo 31-10-06 10:22

vreau parbrizzzzzzz cat mai repede. cautatzi si voi poate avetzi mai mult noroc

panaitescud 31-10-06 11:00

Quote:

Originally Posted by cosmineloo (Post 605465)
vreau parbrizzzzzzz cat mai repede. cautatzi si voi poate avetzi mai mult noroc

nou sau M2 . nu promit dar incerc

Silencer Power 31-10-06 14:34

Joi am vorbit cu mecanicul la tel (trebuid sa ma duc sa iau masina, lucru care nu s-a intamplat deoarece nu terminase) si i-am spus, intr-un mod cat se poate de diplomat, ca suma ceruta de el este enorma pentru ce implica reparatia propriu-zisa.

Toate bune si frumoase pana astazi, cand am vorbit iarasi cu el la tel (astazi ma duc sa o iau, e gata) si mi-a spus: "in privinta banilor... va costa 320 RON"... nu stiu ce s-a intamplat, dar m-a facut extrem de fericit. :)

Silencer Power 01-11-06 09:21

3 Attachment(s)
rezultatul...

Silencer Power 02-11-06 20:46

Astazi, cand m-am dus sa fac geometria, am "descoperit" ca am bratul inferior drept indoit:(... se poate inlocui cu ceva (nou) de la alt model?

DASCALUGABRIEL 02-11-06 21:32

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 608844)
Astazi, cand m-am dus sa fac geometria, am "descoperit" ca am bratul inferior drept indoit:(... se poate inlocui cu ceva (nou) de la alt model?

cum naiba sa ai indoit bratu inferior indoit?ca ala e turnat .gasesti brat inferior nou pt capri cu preturi incepind intre 120-180ron

Silencer Power 03-11-06 09:02

Este vizibil indoit, ce-i drept, nu exagerat, dar suficient sa am -4 pe roata respectiva.

Pana la urma cred ca am sa iau bratul respectiv si toata bucsaria pentru bratul stang + bara stabilizatoare de pe oldcars... poate chiar astazi o sa plasez comanda... va tin la curent:)

DASCALUGABRIEL 03-11-06 16:01

il gasesti la orice magazin din tzara
! dak nu te descurci da un tel pe 0788491313

cv-03-btf 03-11-06 17:17

Sau.. Poti Sa-l Indrepti...!!!!??
Eu Asa Am Facut..!!!

Silencer Power 03-11-06 18:33

Dap, acum am aflat ca se mai gaseste si pe la noi, mai exact 140 RON... o sa ma duc maine sa-l cumpar + o pompa de benzina - 80 RON.
Ideea era alta... vreau sa cumpar bucse pentru bratul stang + chit de reparatie pentru bara stabilizatoare, piese pe care nu stiu in ce masura le voi gasi le noi, totusi o sa intreb maine... poate au mai multe decat mi-am inchipuit eu.

Silencer Power 03-11-06 18:39

Tot vreau sa comand ceva de pe oldcars dar nu gasesc motiv :))))

cv-03-btf 04-11-06 06:44

Mi-ar trebui spatarul de la bancheta din spate... MK1.. stie cineva unul de vanzare..??

All times are GMT +2. The time now is 21:03.

- Copyright 2026 4Tuning