![]() |
Re: VT UserGroup - provocari
mie nu imi raspunde nimeni???:(
|
ai si tu putina rabdare ....... ;)
|
vreau si eu vt ...cu toate ca au fost unele neintelegeri eu zic ca trebuie sa intre in VT cei care merita (ca lucrari ma refer) si nu useru ....deci imi dati si mie accept pls
|
Quote:
|
Ca$$, da join la grup.
C180, ţinānd cont că ai vreo 5 banuri pe forum, eu spun că nu vei primi īn veci acceptul īn grup. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
eu zic ca era normal sa intre se intre in grupul VT nu pe baza userului cine esti sau cine ai fost , ci pe lucrarile care le faci ......poate atunci nu mai erau discutiile astea ...iar banurile care le-am luat nu le-am din cauza ca am copiat dupa VT ...ci din cauza certurilor , corect ? .......iar lucrarile mele nu poti sa zic ca nu sunt de VT sau DT ..in fine faceti cum vreti ..nu vreau iar sa ma cert ....daca doriti sa intru in grupu VT ok daca nu tot ok e :) |
Quote:
Care rezultate bai nene?Ce rezultate? eu nu am vazut rezultate... Seby!-- Nu e vorba ca te incanta pe tine sau nu...asta o puteai spune inainte, acum primesti invitate deci daca te incanta sau nu tot trebuie sa primesti invitatie... |
Pe mine nu ma incanta cu nimic daca scrie vt sau dt acolo jos.Io stiu cum lucrez si de ce sunt in stare,stiu care lucreaza mai bine si care mai putin bine.Problema e ca nu exista standarde sau nivele de atins pentru a diferentia useri intre ei.Nu stiu cu ce va incalzeste pe unii treaba cu grupurile astea...infine...
Numa' bine! |
Quote:
Ps:Gaby asteptam battleu`l:D |
|
1 Attachment(s)
provoc pe cineva care se baga la citroenu asta cu mine!dar sa nu fie bataie de joc,sa iasa ceva frumos...
oricine dintre:wlady,crimz,gabi,cipskate,hori,shantzu,mans on,nolimitsdesign,keemo,eagle,nitro customs,omb si altii care mai lucreaza bine...si daca sunt si alti doritori... |
hai ma,chiar nimeni?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:58. |
- Copyright 2026 4Tuning