![]() |
Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
Quote:
|
Poate din prietenii nostri ce viziteaza acest topic sa ne ajute.
Mi-e greu sa spun , dupa atatia ani. E posibil fiindca era in lumea curselor. |
2 Attachment(s)
Quote:
Este Mălăuţ. Stabilit īn USA după 1990. Are un băiat de cca 29 de ani. Īn foto fiul pe un camion de curse īn RO şi Ionel īn Turul Europei 1979. Īn dreapta lui Ludovic (nu, Laurenţiu, Vali!) BALINT+ este Mircea PANAITE+ (fost IATSA Braşov). |
10 Attachment(s)
Primul meu post pe acest thread....cateva sunt unice si f f rare. Sunt poze la poze si de aici calitatea mai naspa.
|
10 Attachment(s)
Partea nr 2. Se vede gordina cu nr1 singura gordina pe care au alergat 2 campioni si anume Morassi si Fane Iancovici. "Numai" 165 cai ;)
|
10 Attachment(s)
Poze din Ankara, din Germania- parc service etc etc :)
|
10 Attachment(s)
Sunt amestecate...circuite, raliuri internationale...vtm ....
|
5 Attachment(s)
Ultimele din seria asta. O sa urmeze si pozele articolelor din diverse reviste si decupaje din reviste. Enjoy
|
Quote:
am recunoscut in grupul de "defilare " pe Petrica Vezeanu + si....??? iar in urmatoarea pe Nicu Grigoras + dar ceilalti ? Sa -i identificam putin. Dar pe 1100 ( sau R8 ) cine era? |
Quote:
|
In urma cu cateva pagini, d-l Rusanescu ne ruga sa postam poze, amintiri insotite de precizari : an, eveniment, ...etc etc
Subscriu intrucat vizitatorii acestui topic sa fie informati corect si mai ales ca unii din poze ne-au parasit. |
Īn poza a II-a de la pagina 1551, primul din stānga este Andrei BELLU (īn prezent īn Germania la BMW Competiţii, şi l-am văzut īn WTCC.
Apoi Petre VEZEANU+, şi spre dreapta Gheorghe MORASSI+ şi Ştefan IANCOVICI. Tinere, mulţumim, dar nu ai cum să le faci mai clare? |
Sunt facute cu telefonul, are 5 mp.....sunt si pozele destul de vechi si nici eu nu sunt fotograf profesionist. o sa incerc o sesiune cu un aparat foto poate ies mai ok.
Fratii Santa , Costica Ana, Parvulescu, Bucur Puiu, Cioaca, Laurentiu Fodor, Costel Enache si toata echipa ITA Arges se regasesc in pozele de mai sus. |
Quote:
|
Quote:
le admir si le cerecetez cu mare placere |
| All times are GMT +2. The time now is 04:34. |
- Copyright 2026 4Tuning