![]() |
Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU
Masina ii faina rau de tot..arata fff bine....tine-o tot asa...si da lectii la baietzi incontinuare:) Spor la lucru in continuare...si vezi ce faci cu butonasele alea..sa gasesti unele super tari;)
|
am gasit butoane fetele de usi sunt gata acum sunt la vopsit... poze cand sunt gata....:)
|
asteptam produsul finit...;)
|
esti duhaus =)) ai astupat de tot... ce draq mai pregatesti ??? :P
respect tau. |
Lambo doors ceva ? sau iti modifici doar sistemul de inchidere ?
|
ce nebuni...io il stiu pe ingineru' cu basca cu motz si halat albastru...le are pe ale mestesugariei ;)
|
te-ai dat tare pe viraje ka a plecat toba umpik de la locul ei :lol:
|
tu chiar vrei sa jungi departe cu dacia ta ... bravo tzie ... merita munca !
(prima data cand te`am vazut cu stopurile cu leduri am vrut sa ma sui in masina si sa plec... pe urma am zis k e mai bine sa ma dau aproape) Bafta omule ! |
Buuun!
Vad ca nu mi-am batut "tasta" degeaba! Au disparut abtibildurile, mai ramane ca acelasi drum sa-l ia si "aerografia" de pe capota. Stopurile s-au ingropat, asa cum am zis mai demult... As mai veni cu 2 idei... Alte spoilere "incorporate" in caroserie (la fel ca pragurile), niste mici retusuri la vopsea si niste folie pe stopuri, alb+negru, ceva de genul: https://img246.imageshack.us/img246/1731/taurr6.gif |
ce are aerografia de pe capota???:rolleyes2
vrei sa ii puna abtibilde din titan??? ai prefera mai mult asta vis-a-vis??? aerograful acela ii da o nota aparte..... singurul aerograf care nu era la locul lui era cel de la inceput...dracusorul ala roshu.... iar de folie nush ce sa zic...nu mi se pare o ideea prea stralucita......albul ar trebui sa se mai imbine cu negrul asa cum este in zona stopurilor unde se suprapune peste negru :) |
Pai cand toata lumea vrea sa faca stopuri clare
gen Lexus tu vi acum si spui ca vrei sa puna folie pe ele, nu mi se pare deloc cea mai stralucita idee. |
Pai de ce sa fie ca celelalte?
Ce e rau in a crea un nou "trend"? Oricum sunt mate, n-au niciun aspect, folia le-ar da stralucire ;) |
TAU-le am si eu o sugestie , sper sa nu te superi ca itzi spun:)
Schimba si tu semnalele,farurile si proiectoarele din fata ca sunt vechi si au tras la apa in ele si mai lucreaza la grila si capota .. ca nustu parca fata e prea veche comparativ cu restu masinii. Sper sa nu te superi pe mine dar asta e parerea mea :) |
Re: Prima Dacie berlina modificata din Romania intr-un videoclip - B-69-TAU
Nu k e tare masina..................e belea..........e superbelea........e....superTAUras..... Respect din partea mea...p buuuuuune
|
Re: Prima Dacie berlina modificata din Romania intr-un videoclip - B-69-TAU
TAU, ma ajuti si p mine sa imi "fac" Solenza? ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning